Gaat Hillary Clinton voor president in 2020?

Gaat Hillary Clinton voor president in 2020?

3 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Volgens de FEC zamelt de presidentiële campagne van Hillary Clinton geld in – komt er een laatste run voor het Witte Huis?

Zou het mogelijk zijn dat Hillary Clinton zich voorbereidt om in de presidentiële race te springen? Volgens het FEC, presidentiële campagne van Hillary Clinton is nog steeds actief, en het eigenlijk verhoogd van $ 165,902.73 tijdens de eerste zes maanden van 2019. In dezelfde periode van tijd, de campagne bracht $ 131,112.68 , en dat haar achter met een oorlog op de borst van $ 650,264.43 . Dat is niet genoeg om de Democratische nominatie te winnen, maar het zou zeker genoeg zijn om vrij snel een nieuw punt voor het Witte Huis te krijgen. ‘Hillary For America’ is de naam van haar officiële campagnecommissie en in 2015 en 2016 heeft het in totaal $ 585.669.598,83 opgehaald., maar dat was nog steeds niet genoeg om Donald Trump te verslaan. Echter, met impeachment-manie die koorts bereikt in Washington en de Biden-campagne vervaagt, kan Hillary een opening voelen. Ze had een hele reeks media-optredens gepland voor deze week, en tot nu toe heeft ze niets gedaan om de geruchten te verdrijven dat ze mogelijk aan de race meedoet.

De fondsenwervende cijfers die we momenteel hebben, zijn voor de eerste zes maanden van dit jaar, en dus weten we nog niet wat er in juli, augustus en september is gebeurd. Maar die cijfers zullen later deze maand worden gerapporteerd, en als haar fondsenwerving zich heeft opgevoerd, zal dat ons veel vertellen.

Natuurlijk betekent het alleen maar omdat ze geld inzamelt, niet noodzakelijk dat ze van plan is te rennen. Politieke kandidaten houden vaak ‘zombiecommissies’ jarenlang rond, en Hillary kan een ander doel hebben om haar presidentiële campagnecommissie actief te houden.

Maar het is interessant om op te merken dat een “Hillary 2020” -campagneshirt in vijf verschillende kleuren nu beschikbaar is op Amazon . Is dat slechts wishful thinking, of is dat een andere aanwijzing?

Lees ook:  ECB is gewaarschuwd dit gebeurt er met een bankdictatuur en hoe te verpletteren: een les uit 1933

Wat we wel weten is dat Hillary Clinton de laatste tijd schijnbaar overal in de reguliere media is geweest. Bijvoorbeeld, haar interview met Stephen Colbert zette de Late Show aan om beoordelingen voor een maandagavond op te nemen …

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en haar dochter Chelsea hielpen deze week CBS ‘Late Show’ gastheer Stephen Colbert naar de hoogste ratings van het programma op maandagavond, met meer dan 3,7 miljoen kijkers.

Volgens Nielsen Media Research was het publiek voor het interview gelijk aan de gecombineerde beoordelingen voor ABC’s “Jimmy Kimmel Live” en “The Tonight Show met in de hoofdrol Jimmy Fallon” op NBC.

Tijdens dat interview begon Stephen Colbert het onderzoek naar de beschuldiging te bespreken, en zijn menigte barstte los in een gezang van “hem opsluiten” …

Colbert riep het beruchte anti-Clinton-gezang op dat populair werd door de menigte van Trump en vroeg maandag aan Hillary of Trump’s telefoontje in Oekraïne, grotendeels afgedaan als een ‘niets-hamburger’, maar nog steeds werd gebruikt als voorwendsel om een ​​beschuldigingsonderzoek te starten, nu gerechtvaardigd ‘Sluit hem op “Zingt.

“We hebben gehoord over de Trump-Oekraïne-oproep, de privéserver – is het tijd om, durf ik te zeggen, ‘hem op te sluiten?'”, Vraagt ​​Colbert aan de potentiële kandidaat voor 2020, die onbeheersbaar kakelt.

Het publiek neemt plichtsgetrouw hun keu en begint te zingen: ‘Sluit hem op! Sluit hem op! ‘

Tom Elliott on Twitter

Stephen Colbert starts a “lock him up” chant at the start of his interview w/ Hillary & Chelsea Clinton https://t.co/HQZHKCORWg

Maar een veel interessanter moment tijdens het interview kwam later toen Hillary Clinton nadrukkelijk verklaarde dat ze geen van de Democratische kandidaten zou steunen …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHillary Clinton kondigde gisteravond aan dat ze geen van de Democratische kandidaten zal onderschrijven, waardoor speculatie wordt aangewakkerd dat ze misschien nog aan de race zal deelnemen.

Tijdens een optreden op The Late Show met Stephen Colbert werd Hillary gevraagd of ze iemand had goedgekeurd.

“Nee,” antwoordde ze, “nee dat ga ik niet doen.”

Dus waarom zou ze iemand niet steunen?

Lees ook:  Hoe QAnon satanische retoriek gebruikt om een ​​verhaal van 'goed versus kwaad' op te zetten

Is het omdat ze van plan is zichzelf te runnen?

Op woensdag verscheen Clinton op The View, en toen haar werd gevraagd naar de race van 2016 verklaarde ze dat ze “waarschijnlijk te serieus overkwam” …

Voormalig presidentskandidaat Hillary Clinton stopte woensdag samen met haar dochter Chelsea bij The View en opende haar grootste spijt over de campagne.

Clinton werd gevraagd door mede-gastheer Abby Huntsman: “Als je terugkijkt op je campagne en wat Democraten vandaag anders zouden kunnen doen, wat denk je dan?”

“Ik ben een serieus persoon, maar ik ben ook een leuk persoon,” antwoordde Clinton. “Ik denk dat ik waarschijnlijk te serieus ben overgekomen.”

Na het bekijken van enkele van deze interviews, is het duidelijk dat ze hard heeft gewerkt aan haar fysieke uiterlijk. Ze lijkt nogal wat gewicht te hebben verloren, ze heeft haar frumpy oma-outfits ingeruild voor zakelijke kleding, en ze lijkt tegenwoordig veel meer energie te hebben.

Met andere woorden, ze lijkt heel erg op iemand die graag terug in de strijd wil springen.

In de afgelopen dagen had Clinton ook de tijd om een ​​”levenslange prestatieprijs” te accepteren bij het 50-jarig jubileum van NARAL …

Tussen kritiek op president Donald Trump, leiders van de radicale pro-abortus groep genaamd Clinton “onze president” en aangeprezen haar pro-abortus record. NARAL hield donderdag zijn 50e verjaardag in Washington, DC

“Vrouwenrechten zijn mensenrechten, en NARAL voert al 50 jaar de zwaarste gevechten om onze meest fundamentele vrijheden te beschermen. Gelukkige verjaardag. Laten we doorgaan, ‘schreef Clinton op Twitter nadat hij de prijs had geaccepteerd.

Ondertussen spartelt de eens veelbelovende campagne van Joe Biden. Volgens Real Clear Politics heeft Elizabeth Warren Joe Biden nu verslagen in vier van de laatste zeven grote nationale peilingen.

Lees ook:  Hillary Clinton We zullen nooit van haar af zijn.

Maar dit is een enorm probleem voor het democratische establishment. Zoals ik enkele dagen geleden heb besproken , wil de elite absoluut niet dat Warren de nominatie wint. Oorspronkelijk dachten ze dat Biden duidelijk naar de nominatie zou varen, maar nu worstelt hij echt. En met Bernie Sanders nu buiten gebruik voor de nabije toekomst vanwege gezondheidsproblemen, zullen de aantallen van Warren alleen maar sterker worden.

Behalve Biden zijn alle andere ‘reguliere kandidaten’ volledig geflopt en daarom wordt het democratische establishment wanhopig.

Is het mogelijk dat ze zich tot Hillary Clinton zullen wenden als hun redder?

Dat is wat veel mensen nu speculeren. Tijdens een interview met Fox Business onlangs waarschuwde Steve Bannon specifiek dat Clinton aan de race kon deelnemen …

Hij zei tegen Fox Business: ‘Ze denken dat ze een zwak veld hebben en ze zijn – net als bij schaken – bereid om een ​​toren op te offeren om een ​​koning neer te halen.

‘Ze zullen Biden weggooien om naar Trump te gaan en hopen dat Elizabeth [Warren] of ik denk zelfs dat Hillary Clinton of [Michael] Bloomberg of een centrist hier binnenkomt.’

We zullen zien wat er gebeurt. Het lijkt nog steeds onwaarschijnlijk dat het daadwerkelijk zal gebeuren, maar de presidentiële campagne van Hillary Clinton is actief en zamelt geld in.

Maar als ze iets gaat doen, moet ze snel iets doen, want de stemming begint begin volgend jaar.

En zou dat niet wild zijn, heeft ze eigenlijk de nominatie gewonnen? Een rematch tussen Donald Trump en Hillary Clinton zou er een zijn voor alle leeftijden, terwijl de VS in het proces volledig uit elkaar kan worden gerukt.Comments

comments