Klimaathysterie als voorloper van ecoterrorisme?

Klimaathysterie als voorloper van ecoterrorisme?

3 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Worden we bedreigd met een bloederig eco-terrorisme? Waarnemers zijn zeker: de onheilspellende alliantie tussen georganiseerde linkse radicalen en naïeve klimaatactivisten zal leiden tot vastberaden links-groene terroristen. En inderdaad: de mutatie van rijke kinderen tot gewetenloze klimaatstrijders is al in volle gang.

SUV’s worden niet langer beschouwd als privéplezier en een symbool van financiële vooruitgang, maar werden door linkse activisten en journalisten verklaard zonder verder het nieuwe haatobject aan te nemen. En hoewel een link tussen linkse extremisten en de Fridays for Future (FFF) -beweging al lang is geïdentificeerd, nadert er al een nieuwe escalatie. In Londen arresteerde de politie de oprichter van de radicale groep Extinction Rebellion. Hij had aangekondigd dat hij de luchthaven Heathrow in Londen zou verlammen met drones met andere medeplichtigen.

De Extinction Rebellion fungeert als een radicale spin-off van de FFF-beweging. Hoewel dit pas in 2018 in het VK werd opgericht, verspreidt het zich momenteel snel wereldwijd. De strijdkreet “Opstand tegen uitsterven” en de contactgegevens van meer dan 100 lokale groepen in Duitsland zijn te vinden op hun homepage.

De brute taal die door activisten en journalisten in de openbare taal is gebruikt, overschaduwt nu elke rechtse populist. Zoals gemuteerde SUV’s, voorheen stadsauto’s met off-road karakter, tot “stadstanks” en “klimaatmoordenaars”, zei Greenpeace. Termen als die van de Holocaust-ontkenner liggen op een steenworp afstand van die van de klimaatdeskundige.

Déjà vu – Linkse welvaartskinderen veranderen in terroristen

De radicalisering van groene activisten herinnert veel waarnemers aan het begin van de linkse terroristische Rode Legerfactie (RAF). De terroristische groep van de ’68 wordt beschuldigd van 34 moorden, ontvoeringen, bankovervallen en bomaanslagen. In plaats van de apocalyptische beweringen te verwijderen uit klimatologische hysteriek door puur op feiten gebaseerde rapportage, blijven de kwaliteitsmedia olie in de verwarmde stemming brengen.

Dit neemt nu zulke verhoudingen aan dat zelfs industrieterreinen zoals Meedia.de waarschuwen voor dit linkse populistische sentiment. Het centrale orgaan van de goede mensen, de tijd van Hamburg, lijkt koste wat kost voorop te lopen in de voorhoede van klimaathysterie. Massa’s journalisten werken bijvoorbeeld aan de “klimaatnoodsituatie” en eisen niets minder dan de afschaffing van democratische processen: “Coalitieonderhandelingen worden afgekeurd als” bazaar “, compromissen als ineffectief” thuisbeleid “en democratie als” schaak “,” zegt Meedia over de tendentieuze Artikel uit die tijd.

Ten tijde van de oprichting van de RAF toonden linkse journalisten zonder enige schaamte veel begrip voor de doelstellingen van de terroristen. Dit is een parallel met de huidige tijd: de tijd benoemde de 16-jarige spijbelaar onmiddellijk naar Martin Luther onze tijd. Dat de heilige Greta met militante linkse extremisten uit “einde van het terrein” in het Hambacher-bos liet zien en werd gefotografeerd met gemaskerd, de politie – volgens RAF-jargon “stiervarkens” – gebombardeerd met stenen, uitwerpselen en Molotov-cocktails, wordt gezocht naar deze sociale grensovergang kritische artikelen in de linker mainstream tevergeefs.

Lees ook:  ‘Ollongren ziet de burger als een gevaarlijk beest dat afgericht moet worden’.

In naam van het goede doel krijgen criminelen en terroristen snel een Persilschein of, zoals Ulrike Meinhof het uitdrukte, toen ze over de politie spraken als “stieren” en “varkens”: “[…] en natuurlijk kun je schieten.” linkse middenklasse-omgeving in de jaren 1968, tenminste nog studenten, dus volwassen volwassenen, dus nu worden zelfs basisschoolkinderen geinstrumentaliseerd. Door een naderende doemsdag af te beelden, worden de kinderen niet alleen beroofd van zorgeloze jeugd, maar ook geradicaliseerd. Met dit gegenereerde lynchen in het land is het slechts een kwestie van tijd voordat de situatie verder escaleert.

Links-extremistische brandstichtingaanvallen op spoorwegfaciliteiten, politie en federale strijdkrachten zijn voor veel journalisten niet eens een triple waard. Brandende auto’s in de steden, ingesneden autoruiten, bekraste lakken en lekke banden – volgens de motieven van de daders die niemand vraagt ​​in deze journalistiek. Sinds de apocalyptische klimaatdekking is er een nieuwe vorm van geweld ontstaan. SUV-bestuurders melden in toenemende mate bedreigingen in stromend verkeer. De lokale FDP-politicus uit Düsseldorf, Jessica Brück, plaatste het volgende Twitter-bericht: “Gisteren werd ik op straat beledigd door een 15-koppige menigte in mijn Mercedes-Benz SUV en openlijk bedreigd. Iets als ik zou hier niets mee te maken hebben. Gevolgd door dreigende gebaren voor en naast mijn auto.

De extreem linkse scene en klimaatactivisten organiseren zich

De oprichter van de Extinction Rebellion, Roger Hallam, werd gearresteerd op 12.9. gearresteerd in Londen, aanzienlijk na een interview met Spiegel-journalisten. Tegelijkertijd werden ook verschillende handlangers gearresteerd, die hadden aangekondigd dat ze Londen Heathrow Airport zouden verlammen met vrij verkrijgbare drones. Welke gevaren en kettingreacties de grootste luchthaven van Europa bedreigen, met meer dan 80 miljoen passagiers en 477.000 vliegtuigbewegingen (2018), kan door iedereen worden gedacht. Van het instorten van het Europese luchtverkeer tot crashes met honderden doden, alle scenario’s zijn denkbaar.

De radicale klimaatstrijders in Londen hebben al veroorzaakt door verschillende acties voor verkeerschaos, blokkeerden daardoor duizenden kruispunten en klommen op treinen. De stad Londen, de economische motor van Engeland, strompelde, de staat reageerde met massale arrestaties van 1100 supporters. De rebelliegroepen van Extinction in Duitsland nemen deel aan de FFF ‘studentenprotesten’ en vormen ook verdere radicale allianties. Onder het motto “ongehoorzaamheid voor iedereen” hebben extreem-linkse daders van “het einde van het veld” hun krachten gebundeld, groepen zoals de Antifa jeugdorganisatie Berlin Charlottenburg en linkse radicalen van de Interventionistische Linkerzijde (IL). De klimaatbeweging in Duitsland is niet alleen duidelijk (links) radicaler, maar opent ook militante groepen die zelfs geen gewelddaden tegen mensen schuwen.

De volgende grote dag van vechten is nabij. Op 7 oktober 2019 worden de binnensteden van Parijs, Londen, Amsterdam, New York en Berlijn verlamd door blokkades. De hashtag #BERLINBLOCKIEREN adverteert ijverig met criminele handelingen in sociale netwerken. De eerste drone-aanval op een Duits vliegveld lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn, evenals de opkomst van een eco-terrorisme. De sociale sprankeling van Spiegel, Zeit en Co. zou tot een nieuw soort terrorisme hebben geleid. De wereld dreigt een hete herfst.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Google verwijdert 'Parler' nadat Donald Trump account na Twitter-opschorting opent, Apple geeft 24 uur de tijd om 'aanstootgevende inhoud te verwijderen'

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Britse komiek deelt sneer uit tegen Thunberg
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments