Franklin Graham waarschuwt dat ‘de VS zou kunnen ontrafelen in een burgeroorlog’ als president Trump uit zijn ambt wordt ontheven

Franklin Graham waarschuwt dat ‘de VS zou kunnen ontrafelen in een burgeroorlog’ als president Trump uit zijn ambt wordt ontheven

4 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

De Democraten zijn ervan overtuigd dat ze eindelijk president Trump in de val hebben gelaten waaraan hij onmogelijk zal kunnen ontsnappen. Het plan van Nancy Pelosi is om artikelen van afzetting klaar te hebben voor een stemming rond Thanksgiving, en ze zou waarschijnlijk nooit op deze weg zijn begonnen als ze niet geloofde dat ze al de stemmen heeft die ze nodig heeft om Trump af te zetten.

 Door de onderzoeken die in het Congres plaatsvinden tegen te houden, kan Trump proberen deze tijdlijn een beetje terug te dringen, maar Pelosi is vastbesloten om snel vooruit te gaan. Het enige dat nodig is, is een eenvoudige meerderheid om Trump in het Huis af te zetten, en dus kan Pelosi nogal wat Democraten verliezen en toch succesvol zijn. Dan zou deze zaak voor een proces naar de Amerikaanse Senaat verhuizen en zouden er 67 stemmen nodig zijn om Trump te veroordelen en hem uit zijn ambt te verwijderen. Omdat de Democraten slechts 47 zetels in de Senaat hebben, zou je denken dat Trump veilig moet zijn, maar helaas is dat misschien niet het geval. Veel Republikeinen in de Senaat zijn helemaal geen fans van Trump, en ze kunnen Trump gewoon in de rug steken als er een gelegenheid is om dit te doen.

Als Trump wordt verwijderd uit zijn ambt, zal dit een explosie van politieke woede veroorzaken bij conservatieven zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Op woensdag waarschuwde Franklin Graham dat onze natie letterlijk “kon beginnen te ontrafelen” als dat gebeurde …

“Ons land zou kunnen beginnen te ontrafelen als een gekozen president uit zijn ambt wordt gezet vanwege leugens en de media,” zei Graham, president en CEO van de Billy Graham Evangelistic Association, in een interview op woensdag (2 oktober) met Religion News Service. “Het kan iets verwoestends zijn. We bevinden ons op een zeer gevaarlijk terrein. Ik zou alle politici willen aanmoedigen heel goed te kijken naar waar we zijn en er allereerst voor zorgen dat de waarheid wordt verteld. ‘

Helaas geloof ik dat Graham 100 procent correct is.

Natuurlijk als Trump wordt beschuldigd, maar dan wordt hij niet veroordeeld door de senaat, zien we links een soortgelijke explosie van woede.

Ik weet niet of Democraten hier volledig over hebben nagedacht, want het lijkt erop dat dit heel slecht zou kunnen eindigen, ongeacht hoe dit afzettingsproces wordt opgelost.

Op dit punt beschuldigt vrijwel elk groot nieuwscentrum Trump ervan een “onaantastbaar misdrijf” te hebben begaan door “politieke hulp” van een buitenlandse regering te vragen. Dit wordt zelfs zo vaak gezegd dat maar heel weinig mensen het zelfs nog langer in twijfel trekken.

Maar laten we eens kijken wat de wet eigenlijk zegt. Het volgende is het relevante deel van de federale wetgeving dat “bijdragen en donaties door vreemdelingen” verbiedt …

§30121. Bijdragen en donaties van vreemdelingen

(a) Verbod

Het is onwettig voor-

(1) een vreemdeling, direct of indirect, om

(A) een bijdrage of donatie van geld of iets anders van waarde, of om een ​​uitdrukkelijke of impliciete belofte te doen om een ​​bijdrage of donatie te doen, in verband met een federale, landelijke of lokale verkiezing;

(B) een bijdrage of schenking aan een commissie van een politieke partij; of

(C) uitgaven, onafhankelijke uitgaven of uitbetalingen voor een verkiezingscommunicatie (in de zin van artikel 30104 (f) (3) van deze titel); of

(2) een persoon om een ​​in lid (A) of (B) van paragraaf (1) beschreven bijdrage of schenking te vragen, te aanvaarden of te ontvangen van een vreemdeling.

(b) “Vreemdeling” gedefinieerd

Zoals in dit gedeelte wordt gebruikt, betekent de term ‘vreemdeling’:

(1) een buitenlandse opdrachtgever, aangezien een dergelijke term wordt gedefinieerd door sectie 611 (b) van titel 22, behalve dat de term “buitenlandse onderdaan” geen personen omvat die een burger van de Verenigde Staten zijn; of

(2) een natuurlijke persoon die geen burger van de Verenigde Staten of een onderdaan van de Verenigde Staten is (zoals gedefinieerd in sectie 1101 (a) (22) van titel 8) en die niet wettig is toegelaten voor permanent verblijf, zoals gedefinieerd door artikel 1101 (a) (20) van titel 8.

(Pub. L. 92–225, titel III, §319, voorheen §324, zoals toegevoegd Pub. L. 94–283, titel I, §112 (2), 11 mei 1976, 90 Stat. 493; hernummerd § 319, Pub. L. 96–187, titel I, §105 (5), 8 januari 1980, 93 Stat. 1354; gewijzigde Pub. L. 107–155, titel III, §§303, 317, maart 27, 2002, 116 Stat. 96, 109.)

Dus in wezen wat de reguliere media beweren, is dat als Oekraïne zou besluiten de corruptie van Joe Biden te onderzoeken, het een ‘campagnebijdrage’ zou zijn aan de Trump-campagne, en dat Trump zich zou schuldig maken aan een ‘onaantastbaar misdrijf’ door een dergelijke ‘campagne te vragen’ bijdrage”.

Een dergelijke wilde interpretatie van deze wet zou het onwettig maken voor een toekomstige president om een ​​ander land te vragen iets te doen als het hen in de toekomst mogelijk op welke manier, in welke vorm dan ook, politiek ten goede zou komen.Lees ook:  Illegale migranten woedend: Hongarije durft zijn grenzen te beschermen!

En vrijwel alles wat een president doet, zal een politieke impact hebben. Als president Trump bijvoorbeeld morgen akkoord zou gaan met een handelsovereenkomst met China, zou dat zijn kansen om te winnen in 2020 aanzienlijk vergroten.

Moet een dergelijke handelsovereenkomst door de Chinezen worden beschouwd als een ‘campagnebijdrage’?

Donderdag sprak president Trump verslaggevers aan op het gazon van het Witte Huis en tijdens die uitwisseling stelde hij voor dat Oekraïne en China allebei de corruptie van de Bidens zouden moeten onderzoeken. Velen in de reguliere media begonnen Trump onmiddellijk te beschuldigen van het plegen van “twee onaantastbare overtredingen”, en Chuck Todd van MSNBC besloot eigenlijk om zijn publiek te vertellen dat de “basisregels van onze democratie worden aangevallen door de president” …

“Laten we eerlijk zijn, we hebben een nationale nachtmerrie, de basisregels van onze democratie worden aangevallen door de president,” waarschuwde Todd. “We beginnen vanavond met een serie-toelating door de president die zijn beschuldiging in de Tweede Kamer vrijwel verzekert. Het is een moment van waarheid voor de Republikeinen en ze zwijgen grotendeels over wat we van de president hebben gezien. Vandaag heeft hij publiekelijk twee buitenlandse regeringen opgeroepen zich in de verkiezingen te mengen door zijn voornaamste politieke rivaal in 2020 te onderzoeken. “

Dat klinkt echt slecht, toch?

Maar dit is wat Trump eigenlijk zei …

Start een groot onderzoek naar de Bidens. Evenzo zou China een onderzoek naar de Bidens moeten beginnen, want wat er met China is gebeurd, is ongeveer net zo erg als wat er met Oekraïne is gebeurd. Dus ik zou zeggen dat president Zelensky, als ik het was, ik zou aanraden om een ​​onderzoek naar de Bidens te starten omdat niemand twijfelt dat ze niet krom waren. Dat was een scheve deal, honderd procent. Ik ben er zeker van dat president Xi er niet van houdt om onder dat soort controle te staan ​​waar miljarden dollars uit zijn land worden gehaald door een man die net uit de marine is geschopt. Hij werd uit de marine geschopt; opeens krijgt hij miljarden dollars! Weet je hoe ze dat noemen? Ze noemen dat een uitbetaling.

Als de beste wetshandhavingsfunctionaris in het land, is het absoluut aangewezen dat Trump corruptie aanpakt, waar het ook wordt aangetroffen. Als de Oekraïners of de Chinezen informatie hebben die kan helpen de Bidens voor het gerecht te brengen, is dat een goede zaak voor onze samenleving.

Maar op dit moment promoot zelfs Fox News het idee dat Trump moet worden afgezet. Kijk bijvoorbeeld eens wat Shepard Smith zojuist zei …

Smith zei: ‘De president vroeg Oekraïne en China om zijn politieke rivaal op televisie te onderzoeken zodat de hele wereld het kon horen. Fox News kent geen federaal onderzoek naar zijn rivaal voor eventuele schendingen van Amerikaanse wetten. Als wordt vastgesteld dat de president dat verzoek heeft gedaan om zijn campagne voor herverkiezing te helpen, heeft president Trump mogelijk de federale wet overtreden. Het is illegaal om een ​​vreemdeling of vreemd land om politieke hulp te vragen. Voor zover wij weten, heeft geen enkele president vóór president Trump in de Amerikaanse geschiedenis een tegenstander in het openbaar gevraagd een rivaal te onderzoeken. ‘

En links zal niet tevreden zijn met alleen het neerhalen van Trump. Tijdens een recente uitzending suggereerde Chris Matthews van MSNBC dat vice-president Mike Pence ook zou moeten worden afgezet …

Matthews vertelde senator Chris Coons (D-DE) dat Pence “dezelfde kans gebruikte als de president zelf werkte” door de president van Oekraïne aan te sporen om onderzoek te doen naar de Democratische presidentskandidaat voor 2020 en voormalig vice-president Joe Biden. “De vice-president lijkt nu bezig te zijn met hetzelfde als waar Trump mee bezig was, en dat is in feite een buitenlandse leider afschudden om vuil te worden over een politieke kandidaat, de kandidaat die je steunt, Joe Biden,” verklaarde Matthews. ‘Zou hij op dit punt ook niet het onderwerp van een onderzoek naar beschuldigingen moeten zijn?’

Als Trump wordt afgezet, wordt Mike Pence president en wordt een nieuwe vice-president benoemd.

Maar als Mike Pence uit zijn ambt werd ontheven voordat de nieuwe vice-president door de senaat kon worden bevestigd, dan zou Nancy Pelosi president worden.

Hopelijk zal zo’n scenario nooit uitkomen, en het is echt bizar dat we het zelfs over dergelijke dingen hebben.

De Democraten hadden deze weg nooit moeten inslaan, maar hier zijn we en wat we gaan zien, heeft het potentieel om deze natie volledig uiteen te scheuren.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Europese Unie: het einde?

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments