#BOERENBEDROG NEDERLANDSE #BOEREN KRIJGEN DE SCHULD VOOR OPWARMING VAN DE AARDE!

#BOERENBEDROG NEDERLANDSE #BOEREN KRIJGEN DE SCHULD VOOR OPWARMING VAN DE AARDE!

6 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Nederlandse politici moeten toch allemaal wel aan de beschrijving RANDDEBIEL voldoen? Of zijn het gewoon kontlikkende parasitaire leeglopers die hun GOD Rothschild dagelijks zijn gat kussen?

Ze geven nu de boeren de schuld voor de CO2 leugen die zou zorgen voor opwarming van de aarde. Vele onderzoeken echter beweren het tegendeel. CO2 ijlt na en is de voorbode voor AFKOELING van de aarde. De opwarming heeft NIETS met CO2 te maken.

co2

Maar als men CO2 de schuld wil geven, dan moet men de ECHTE CO2 vervuilers aanpakken, niet de boeren die ons dagelijkse brood, kaas, vlees, groente en eieren verzorgen.

Hieronder de ECHTE verantwoordelijke vervuilers met eigen naam en bedrijfsnaam. Sluit die op en ontmantel al hun bedrijven doorheen heel de wereld! Maar laat de boeren met rust! Of hebben Nederlanders geen eten nodig? Denken Nederlanders dat al hun eten uit ‘de FABRIEK‘ komt?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenSPECIALE BOODSCHAP VOOR DE NEDERLANDSE REGERING:

ALS U UW BEVOLKING WILT UITMOORDEN, LAAT HEN DAN GEEN HONGER LIJDEN. LAAT ZE ZIEN WAT JULLIE ECHT VAN PLAN ZIJN. STOP MET HEN NOG GAS, OLIE EN ELEKTRICITEIT TE VERKOPEN! WANT, DE DOOD VAN DE COMPLETE BEVOLKING, DAT IS TOCH DE UITKOMST VAN JULLIE VERBORGEN CO2 AGENDA, NIET?
VERGEET NIET BESTE POLITICI, DAT JULLIE HIERNA OOK TOTAAL OVERBODIG ZIJN VOOR DEGENEN WIENS VERBORGEN AGENDA JULLIE NU UITVOEREN! HEBBEN JULLIE NIET DOOR DAT JULLIE MEEWERKEN AAN JULLIE EIGEN VERNIETIGING?

Het artikel over de TE vroege en TE grote hoeveelheid sneeuwval in de Amerikaanse staat Montana dat op dezelfde breedtegraad ligt als Spanje, waar de Europese ROTHSCHILD pers Europa zo minnetjes over doet? Ook in Montana is het niet normaal om al sneeuw te hebben op het eind van september en zeker niet in deze hoeveelheden. De Gouverneur heeft zelfs de NOODTOESTAND uitgeroepen. Maar dat hoor je hier niet!

Lees ook:  Nederlandse #boeren hebben "schijt aan het stikstofbeleid", maar het gaat verder dan dat


Comments

comments