Greta Thunberg, Barack Obama, Al Gore – wat hebben ze gemeen?

Greta Thunberg, Barack Obama, Al Gore – wat hebben ze gemeen?

6 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie
0
()

Er is een recept voor het winnen van de Nobelprijs voor de vrede, en we hebben de ingrediënten verkregen: een kopje linksisme, een eetlepel globalisme , een snufje van een oorzaak, en een Emeril Lagasse bam van hysterie of onechte hoop. Als u de lijst met prijsontvangers beoordeelt, begint u op te merken dat de kenmerken van deze personen en organisaties doorgaans naar links leunen of zich schijnbaar houden aan de geboden van de Georgia Guidestones. Wat erger is, is dat de hedendaagse winnaars gewoon praten en dicteren in plaats van de kruistocht te leiden en volgens hun eigen normen te leven, eh Al Gore?

Hoe Durf Je!

Greta Thunberg , de personificatie van tienerangst maar voor de opwarming van de aarde, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de vrede. Het blijkt dat hysterisch en boos zijn op de wereld niet langer is gereserveerd voor Tumblr-blogberichten – het is de weg naar het winnen van de ooit felbegeerde prijs. Als de elite 15 jaar geleden toegang had tot MySpace-pagina’s of dagboeken van middelbare scholieren, zou er een hele generatie emo Nobelprijswinnaars zijn.

The Hill meldt dat Thunberg de grootste favoriet is om een ​​onberispelijke overwinning te claimen, onder verwijzing naar Betfair, een wereldwijd online gokplatform en verschillende Europese boekhouders. Dit maakt de mainstream media en globalisten ebullient, dezelfde partijen die Thunberg onder de aandacht brengen om de uitbreiding van de staat te rechtvaardigen en de bevolking gevangen te zetten. Weet je dat niet? Je hebt haar jeugd vernietigd!

Dan Smith, directeur van het Stockholm International Peace Research Institute, vertelde The Daily Mail dat wat de verstoorde tiener de afgelopen 12 maanden heeft gedaan ‘buitengewoon’ is.

Dus, als ze wint, wat heeft de actrice, eh, activist dan te winnen?

Welnu, Thunberg zou in de rij staan ​​voor een medaille die is gemaakt van gerecycled goud, wat deugdsignalering van de commissie is, omdat dit soort goud heel weinig doet om de primaire mijnbouw te verminderen en het milieu te helpen. Ze zou ook de jongste ontvanger zijn op 16-jarige leeftijd en een echt waardig persoon – Malala Yousafzai – met een jaar verslaan. Maar de grote meevaller zal de vorm hebben van een contante prijs van $ 1,1 miljoen, of, omdat ze uit Zweden komt, zou het 8 miljoen kroon zijn. Omdat het land meestal een geldloze samenleving is, zou haar winst koolstofvrij zijn!

Lees ook:  Er gebeuren vreemde dingen met Europese landen die zich verzetten tegen de aanval van George Soros

Natuurlijk zal de tiener voor eeuwig heilig worden verklaard, monumenten worden opgericht ter ere van haar frons en generaties pasgeborenen – jongen, meisje en niet-binaire cis-gesekseerde transspecies! – krijgt de naam Greta.

Hopelijk heerst gezond verstand. Henrik Urdal, de onderzoeksdirecteur van het Peace Research Institute Oslo, was een beetje realistischer en vertelde de Britse krant dat Thunberg niet genoeg heeft gedaan om de onderscheidende eer te ontvangen. Dramatisch acteren uit een script verandert inderdaad niet echt de wereld. Helaas, zoals Obama en Gore hebben aangetoond, is dit tegenwoordig de manier om het te winnen.

Stijl Boven Stof

Het doel van de Nobelprijs voor de vrede is om degenen te eren die de mensheid het beste van hun acties kunnen voorzien. Wie en wat denkt u dat dit in de afgelopen eeuw heeft bereikt?

Gedurende de geschiedenis van de Nobelprijs voor de vrede was de gekozen persoon (of ding) gescheiden in de doeners en praters. Voor elke Jean Henri Dunant (oprichter van het Rode Kruis), moeder Teresa (hielp de armen), Desmond Tutu (vocht apartheid) en Denis Mukwege (behandelde verkrachtingsslachtoffers in Congo), is er een Al Gore, Woodrow Wilson of Barack Obama .

Deze drie mannen spraken een goed spel maar deden heel weinig om hun woorden te ondersteunen. Voormalig president Woodrow Wilson bracht de VS naar de Eerste Wereldoorlog en begon een globalistisch orgaan in de Volkenbond. Voormalig vice-president Al Gore is een klimaathypocriet die heeft geprofiteerd van de gekte. Voormalig president Obama bombardeerde naties en gedestabiliseerde regio’s.

Lees ook:  Amerikanen zijn verdeeld over of ze Trump of Biden vertrouwen op pandemie: poll

Als het gaat om organisaties, is het verwarrend waarom de Europese Unie of de Verenigde Naties en haar subgroepen zelfs het gesprek zouden aangaan. Deze lichamen hebben alleen corruptie en statistiek bereikt in plaats van vrede en vrijheid. Hebben ze de mensheid geprofiteerd door hun acties? Het beruchte Oil-for-Food-programma is nauwelijks een voorbeeld van verbetering van onze wereld. Het gebruik van nationale soevereiniteit, zoals Brussel dat doet voor EU-leden, schiet tekort om Europa te verbeteren.

Zal Saint Greta de traditie voortzetten om de normen van de Nobelprijs voor de vrede te verlagen?

#StopTalkingStartDoing

Het is duidelijk dat de globalistische progressieven niet echt om het milieu geven zoals ze doen alsof. Er zijn veel factoren om de leugenachtigheid van deze cretines te verklaren, van het verzamelen van macht tot het beheersen van de bevolking tot het verkrijgen van onmiddellijke roem en fortuin. Nee, drinken uit papieren rietjes en volwassenen beschuldigen van het stelen van kinderdromen tellen niet mee.

Wat interessant is, is dat er een man in de Verenigde Staten is die doet, niet praat. Toch heeft hij niet de lofbetuigingen en applaus gekregen dat een kind is toegewezen. Zijn naam is Scott Pressler.

Als diehard supporter van president Donald Trump begon Presler aan een kruistocht om de Amerikaanse steden schoon te maken en mensen te laten stemmen. Het begon allemaal afgelopen zomer toen hij en een tiental anderen naar Baltimore reisden en een prullenbak opruimden. Hij en zijn cohorten deden meer om het milieu in de binnensteden te helpen dan wie dan ook zou schreeuwen “hoe durf je!”

Geïnspireerd door de dankbaarheid die stadsbewoners hebben getoond en de wens om meer te doen voor het Land van de Vrije, gaat Presler van stad naar stad en organiseert het afval ophaaldagen, naast het opleiden van Amerikanen over kiezersregistratie. Het is een opmerkelijk verhaal over iemand die zijn woorden ondersteunt met actie.

Lees ook:  De nobele rage van Zweden: Mensen eten tegen klimaatprobleem wordt beloond

Hij is een Trump-supporter, dus dat verklaart het ontslag van de instelling van zijn werk. Leden van de pers hebben hem beschuldigd van een snode motivatie om goed te doen in een giftige omgeving. Het is veilig om aan te nemen dat Presler volgend jaar niet zal worden uitgenodigd om de Algemene Vergadering van de VN bij te wonen. Hij zal geen lichtkrant zijn op een feel-good klimaatevenement om doem en somberheid te voorspellen waar aanwezigen beter af zijn als ze alleen tijd doorbrengen met nadenken over het boeddhistische raadsel: wat is het geluid van klappen met één hand?

Zelfs als hij werd uitgenodigd, is hij te druk bezig met praten, niet praten – iets dat iedereen zou moeten evenaren.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments