Iraakse meisjes zo jong als 9 jaar oud worden “verkocht” voor een uur lang tijdelijke ‘plezierhuwelijken’ volgens de islamitische wet

Iraakse meisjes zo jong als 9 jaar oud worden “verkocht” voor een uur lang tijdelijke ‘plezierhuwelijken’ volgens de islamitische wet

6 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

Iraakse meisjes zo jong als 9 jaar oud worden verkocht voor seksueel contact (hoewel geslachtsgemeenschap met de pre-puberale meisjes naar verluidt niet is toegestaan) met volwassen mannen in wat zij “plezierhuwelijken” noemen die maar een uur kunnen duren, een undercover BBC-documentaire heeft onthuld.

Shia-geestelijken werden gefilmd en boden tijdelijke ‘plezierhuwelijken’ aan volgens islamitische wetten, waardoor volwassen mannen kinderen konden molesteren zonder technisch de sharia-wetgeving te overtreden.

Hoewel de praktijk in Irak verboden is, waren acht van de 10 Shia-geestelijken die werden benaderd bereid het uit te voeren. (Er is weinig twijfel dat je hetzelfde aantal soennitische geestelijken ook zou kunnen vinden). Eén van de geestelijken bood zelfs aan om jonge meisjes te helpen voor de verslaggever, zo bleek uit het onderzoek van BBC News.

“Volgens de sharia-wetgeving is er geen probleem, ” zei hij toen hem werd gevraagd of het acceptabel was om een ​​tijdelijk huwelijk met een jong meisje te sluiten.

“Wees voorzichtig dat ze haar maagdelijkheid niet verliest,” antwoordde de geestelijke, in plaats daarvan suggererend andere vormen van seksuele interactie. Gevraagd wat er gebeurt als het meisje gewond raakt, zei de geestelijke: “Dat is tussen jou en haar.”

Om de volledige BBC-video van een uur te bekijken:Lees ook:  De islam wacht zijn kansen af en zal dan toeslaan in een schokkende burgeroorlog zal zeer bloedig zijn

Comments

comments