Lezersbrief: Poging afzetten Trump even de andere mogelijke COUP uitleggen

Lezersbrief: Poging afzetten Trump even de andere mogelijke COUP uitleggen

6 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Wie zijn Volker en Price? Kent u hen en weet u wiens gat ze werkelijk kussen? Nee, natuurlijk niet. Onze ‘vrije’ pers en politiek kussen dezelfde kont! Van hen moet je niet verwachten dat ze met eerlijk nieuws komen. Dat ze tot in detail gaan uitleggen hoe de vork in de steel zit.

Volker en Price zijn 2 oud CIA-agenten. Price is de voormalige CIA agent die eindeloos bleef door emmeren over RUSSIAGATE toen hij nog bij NBC werkte als ‘politiek’ analist. En van wie kreeg hij alle ‘informatie’? Wat een verrassing. Alles werd aan hem doorgespeeld door Volker! En wie be- taalt Volker eigenlijk?

Nog meer verrassingen. Volker krijgt een riant salaris van oorlogsmisdadiger John McCain zijn denktank. Deze denktank wordt financieel onderhouden door Soros en een lobbyistenkantoor dat voorheen ook samenwerkte met voormalig president van Oekraïne, Petro Poroshenko! Dezelfde mensen, denktank en het lobbyistenkantoor die het Trump-Rusland dossier doorspeelden naar be- paalde democratische mediakanalen tijdens de presidentsverkiezingen in 2016 om Trump af te kra- ken zodat het Amerikaanse publiek KILLARY Clinton zou verkiezen boven Trump. Ook gefinan- cierd door Soros!

De aanleiding voor deze zoveelste poging om Trump af te zetten komt nu omdat Trump met de huidige president van Oekraïne, Zelensky, een telefoongesprek heeft gehad waarin hij vraagt om in- zicht te krijgen over een deal bij een toonaangevend Oekraïens bedrijf waar Joe Biden voor zijn zoon Hunter een positie af heeft gedwongen als mededirecteur door hen zijn expliciete hulp aan te bieden om ‘een en ander’ voor elkaar te krijgen met financiële hulp van Amerika.

Lees ook:  SAMENZWERING OF ALLEEN MAAR THEORIE DEEL I

Je moet jezelf afvragen waarom Trump oplichters, leugenaars en dieven niet aan mag pakken. Waarom is dit zogenaamd ‘machtsmisbruik’? En, waarom is er geen enkele JOURNALIST op de wereld die de BALLEN heeft om dit eens een keer serieus onder woorden te brengen? Omdat elke journalist een broodschrijver is? Omdat redacteurs er niet zitten om eerlijk nieuws een kans te ge- ven? U denkt er maar het uwe van, ik weet het mijne!

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLaten we het even NUCHTER bekijken. Nixon (republikein) verwijderde 18½ minuut bewijsmate- riaal van de beruchte Watergate tapes en moest vertrekken; Killary (democraat) verwijderde 30.000 ‘geheime’ e-mails bleef gewoon meeregeren en is nu de beste presidentskandidaat uit het democrati- sche kamp. Trump (republikein) wil alle ‘bandieten’ uit zijn regering en senaat verwijderen en

wordt bedreigd met afzetting? Ik denk toch dat het waar is wat mijn vader ooit beweerde: “95% van de mensheid is IMBECIEL en de rest is IDIOOT!”

Laten we eens zien wie er werkelijk wil dat TRUMP verdwijnt van het politieke toneel. John McCain en SOROS zijn gerelateerd aan ROTHSCHILD via het Quantum Fonds.

De Zwitserse bank UBS is ook in opspraak, niet? Heeft UBS de terroristen in Syrië niet regelmatig van grote stromen geld voorzien? Hoe konden de ‘opstandelingen’ anders al die moderne wapens aanschaffen en de splinternieuwe WITTE Toyota 4X4 trucks?

Lees ook:  Wat voor soort conflict ontstaat er tussen de VS en China?

Juist! Weer die familie Rothschild!

Alles bestaat uit verwoede pogingen om de dollar aan te houden als het HOOFDSCHIJTPAPIER voor alle andere valuta die hieraan zijn gerelateerd. Is het niet duidelijk dat het ROTHSCHILD IM- PERIUM volledig op instorten staat? En dat komt door hun PONZIFRAUDE, een spel dat op een bepaald moment altijd tot een einde komt. Je kunt op een gegeven moment alle kontneukers in rege- ringen niet op blijven dragen om nog MEER belastingen te gaan eisen bij de bevolkingen om de uit de gebakken lucht getoverde ‘schulden’ te blijven betalen! Dat vraagt om een volksopstand, zoals de GELE VESTEN in Frankrijk waar ROTHSCHILD telg Macron al bijna een jaar onder vuur ligt en al meerder malen is verzocht om op te stappen. Alle juridische stappen tegen hem en zijn rege- ring en alle nieuws over alle pogingen om de Franse regering op andere gedachten te brengen en voor het volk te laten kiezen lopen op niets uit. DE PERS ZWIJGT ALS HET GRAF OVER AL DEZE MISLUKKINGEN! Ze kiezen geen partij voor het volk ondanks dat het voor iedereen duide- lijk moet zijn dat Frankrijk steeds meer op een fascistisch land gaat lijken! Trouwens gans Europa zakt af naar het fascisme! Dus, naar wiens pijpen denkt u dat de PERS danst? Ze zijn eenzelfde gat- likkers als alle regeringen, de volledige EU commissie en het EU Parlement!

Lees ook:  Terwijl prominente republikeinen Trump verraden, dringt de media er bij Amerikanen op aan zich klaar te maken voor 'president Mike Pence'

Word het geen tijd om een keer achter de ECHTE MISDADIGERS aan te gaan? Weet u waarom de staat er geen werk van maakt? Omdat het BEDRIJF Israël ALLES heeft te vertellen op de we- reld. En weet u wie NAAKTE eigenaar is van Israël. Juist! De familie ROTHSCHILD!

Hieronder ziet u het bewijs!

rothschild

En door dit feit is het zeker dat de ‘staat’ Israël bijna alle regeringen op aarde weet te beïnvloeden, Deze Israëlische MISDADIGE en MOORDENAARSREGERINGEN kunnen zonder te worden vervolgd hun oorlogsmisdaden tegen de Palestijnen uit blijven voeren en al het land van de Palestij- nen ongemoeid afnemen.

Geen enkel regering heeft de BALLEN om tegen Israël in te gaan. Zelfs het Internationaal Ge- rechtshof doet er ‘deftig’ het zwijgen toe ondanks de vele internationale processen verbaal gedepo- neerd door vele verschillende advocaten.

Waarom?

Omdat het Internationaal Gerechtshof is opgericht met geld van Soros. En we weten nu hoe Soros aan zijn geld komt, niet?

Er bestaat geen rechtspraak. Regeringen, belastingdiensten, justitie, rechtspraak en politie zijn aan- fluitingen voor EERLIJKHEID en RECHTVAARDIGHEID!Comments

comments