Onze Economie:  Wat ik zie dat er gebeurt en waar geen enkele econoom  over spreekt

Onze Economie: Wat ik zie dat er gebeurt en waar geen enkele econoom over spreekt

6 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Nog steeds verbaasd om te zien hoe bedrijven zoals Tesla, Amazon, Netflix kunnen blijven bestaan terwijl ze miljarden verlies per jaar maken. Wat willen deze bedrijven ons FEITELIJK WIJS MAKEN dat de elite maffia zo belangrijk vindt om ons ermee te HERSENSPOELEN. Want dat is mijn curieuze vraag hierachter?

Om eerlijk te zijn. Deze drie bedrijven die ik hier als voorbeeld heb genomen, verkopen DRO- MEN, geen WERKELIJKHEID! De wereld kan niet voort draaien op elektriciteit alleen, want dat is het idee dat Musk verkoopt. Zijn TESLA ligt dagelijks onder vuur! Daarbij, alles met een computer en een internetaansluiting kan worden gehackt. Geloof me. Ook een Tesla en andere merken auto’s. Als u een auto koopt, zorg er dan voor dat de internetaansluiting AF STAAT! En u vooral geen abonnement aan laten praten. Stelt u zich een keer voor dat gans België zijn auto gaat opladen ‘s avonds om de andere dag weer de weg op te kunnen, hoeveel stroom zouden ze dan nodig hebben. Vooral als je bedenkt dat ook koken en verwarmen van huizen in de nabije toekomst eveneens met elektriciteit moeten gaan gebeuren. België kan nu nog niet eens de elektriciteit voor de ganse winter garanderen. Waar zijn de Europese regerende gatlikkers eigenlijk mee bezig? En dan de ruimtereizen die Musk in het vooruitzicht stelt? Dat mag dan wel met de nodige ‘fossiele’ brandstoffen of gaan er mannetjes mee die een grote dynamo aanzwengelen? Het is maar een vraagje natuurlijk!

Amazon heeft een groot aanbod aan de zoekende klant te presenteren. Sinds kort hebben ze ook een cloud opgezet en bieden deze aan voor een ‘prijsje’. Wat de deals betreft bij Amazon, Wel, neem de proef een keer op de som. Ze besodemieteren u als ‘vaste’ klant financieel. Hoe vaker u koopt bij Amazon, hoe duurder alles wordt voor u! Samen met mijn schoonbroer heb ik een keer de proef op de som genomen. Ik koop nooit iets bij Amazon en hij heel erg vaak. We spraken feitelijk over censuur door boeken NIET te tonen als je niet diepgaand gaat zoeken bij Amazon. En ik kwam met een bepaald zoekalgoritme aanzetten om de ‘forbidden bookshelf’ van Amazon te tonen. Zie, ineens werd hij dolenthousiast. Boeken die hij al jarenlang zocht trokken aan zijn gulzige ogen voorbij. En toen kwam het Moment Suprême. Ik wilde hetzelfde boek dan hij en dan vergeleken we de prijzen bij elkaar. Het bleek dat hij als ‘vaste’ klant van Amazon voor elk boek tot $10 meer moest betalen dan ik. Het spreekt voor zich dat we niets gekocht hebben. Waarom zouden we op- lichters in leven houden? We hebben alles GRATIS gedownload via PDF DRIVE. Daar shop ik trouwens voor al mijn (studie)boeken. Ze hebben meer dan 82 miljoen titels, manuals en auteurs in de gratis aanbieding. Mooi toch, of niet?

Lees ook:  Enorme kostenexplosie: dit is hoeveel de links-groene klimaatideologie va Timmermans u zal kosten

Over NETFLIX kan ik heel erg kort zijn. Veel ZOMBIE films. Wie daar naar kijkt en niet door- heeft dat het over de ZWIJGENDE MASSA gaat die wordt afgemaakt, dat is aan u. Verder veel his- torisch WAARDELOZE films over eerste en tweede wereldoorlog. Als kenner van de WERKELIJKE geschiedenis, weet ik dat alle mensen die deze films geloven op het verkeerde been zijn gezet. En dan natuurlijk de nodige SF zooi!

Tja de zwijgende massa is in slaap gesust. Gemakzucht en hersenloos kijken, kopen en uploaden. Gaat uw gang. U bent gehersenspoeld als u dit allemaal gelooft EN gebruikt! GENAAID OOK!

Weinig mensen beseffen dat er twee verschillende economieën zijn. De onze en die van de rijke elite. De onze is de ECHTE economie. Want wij kopen alleen producten als we de economie ver- trouwen. En dat is alle werkelijkheid wat bedrijven ons gunnen. Hogere salarissen en weinig werkeloosheid stimuleren het vertrouwen in de economie! En, dat is niet zo op dit moment dus staat de economie zowat compleet stil.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNatuurlijk heeft het ook een grote invloed op de economie van de rijke elite. Wat zien we hier? Dat vele kleine aandeelhouders al hun aandelen op de markt smijten. En dat doet zeer bij de rijke elite. Want nu zijn ze verplicht deze aandelen op te kopen en ze weer aan te bieden omdat anders de waardeloze papierhandel die we aandelenhandel noemen, in duigen zou vallen. Dit gaat niet over een paar duizenden dollars aan aandelen. Nee, op dit moment gaat het over honderden miljarden dollars aan aandelen die moeten worden opgekocht door de rijke elite.

Lees ook:  #Boeren komen zelf met oplossing

En dat is nu hetgeen waar u naar moet kijken. Dat is de reden dat deze genoemde bedrijven als voorbeeld moeten blijven bestaan. Ze zijn heel erg belangrijk voor de rijke elite.

U moet uzelf de vraag maar stellen WAAROM juist deze drie bedrijven zo erg belangrijk zijn. U moet in slaap gesust blijven. De leugens opwarming van de aarde met als ‘reden’ CO2, waardoor elektriciteit als enige factor nog kan voldoen aan onze energiebehoeften? Denk een keer goed na. Elektriciteit is GEEN alternatief. Overal worden kerncentrales afgebroken. Waarom. Als je MEER elektriciteit gaat nodig hebben in de toekomst dan breek je toch juist de benodigde faciliteiten NIET af? Of wel? Zou je er dan niet in moeten INVESTEREN? Wat voor spelletje wordt hier gespeeld? Waarom wordt er op academisch niveau niet meer onderzoek gedaan naar ‘vrije’ energie zodat alle mensen vanonder het juk van de VERVUILENDE energiebedrijven uit kunnen komen?

Waarom worden boeken over andere vormen van energie opwekken DOODGEZWEGEN? Waar- om breken landen hun kerncentrales af? Waarom blijven ze ons wijsmaken dat de aarde opwarmt, terwijl ze chemtrails van de NAVO landen hiervoor verantwoordelijk zijn PLUS de kanteling van de aarde omdat de MAGNETISCHE POLEN zijn verschoven waardoor we nu dichter bij de evenaar zijn komen te liggen? Om dan COhiervan de betichten is ONNOZEL en zet elke academicus die IETS weet over het klimaat in zijn of haar schaamlapje! Ik zal het dan niet hebben over de competenties van het IPCC. Maar imbeciel is nog te mooi om waar te zijn omdat de gepubliceerde ON- ZIN van het IPCC de mensheid veel GELD kost dat regelrecht in de diepe steekzakken van de Rothschild maffiafamilie verdwijnt want zij zijn de EIGENAARS van de speciaal voor deze gelegaliseerde DIEFSTAL opgerichte GEF-bank!

Elk theoretisch model is gebaseerd op parameters. Parameters zijn antwoorden op vragen. Alle antwoorden van deze vragen samen geven een uitkomst. Deze uitkomst wat betreft het klimaat voorgesteld door het IPCC zit er al naast SINDS het eerste rapport omdat het IPCC een POLITIEK lichaam is voor het bereiken van een verborgen agenda. Als de uitkomsten van modellen niet kloppen moet men OF compleet opnieuw beginnen OF meerdere vragen gaan toevoegen om een meer exacte uitkomst te krijgen. IPCC heeft geen van beiden gedaan en komt steeds met verkeerde uitkomsten en overroepen bangmakerij! Wie gelooft er nog in de leugens voortkomend uit de politiek?

Lees ook:  Paus beëindigt een geheimhoudingsregel voor katholieke gevallen van seksueel misbruik

Er dienen nog heel wat MEER parameters te worden toegevoegd maar dan krijgt men een ander beeld dan de LEUGEN CO2! En dan is de ganse OPLICHTERIJ uit!Comments

comments