De klimaatwaanzin waanzin van Extinction Rebellion

De klimaatwaanzin waanzin van Extinction Rebellion

7 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Gisteren was ik in Londen getuige van een griezelig, huiveringwekkend gezicht: ik zag een doodscultus een ceremonie houden in het openbaar.

De mannen en vrouwen verzamelden zich buiten King’s Cross station en vormden een cirkel. Ze zwaaiden en zongen. Ze predikten over eindtijd. ‘Wat ga je doen als de wereld heet wordt, wat, wat?’, Zeiden ze, beelden oproepen van het hellevuur waarvan ze denken dat het de mensheid binnenkort zal consumeren. Ze zongen hymnes voor hun god – wetenschap. ‘We hebben alle wetenschap / Alles wat we nodig hebben / Om de wereld te veranderen / Hallelujah ‘, zongen ze, heen en weer schommelend terwijl ze dat deden.

Ze eisten berouw. ‘Koop minder, vlieg minder, bak minder’, zei een bord. Katholieken eisen alleen de niet-consumptie van vlees op vrijdag, als een daad van boete om de dag van Christus ‘dood te markeren. Deze nieuwe religie eist volledig een einde aan vleesconsumptie, als boete voor de zonden van groei en vooruitgang van de mensheid.

En zoals alle doodscultisten, deelden ze folders uit die ‘DE WAARHEID’ bevatten. De folders voorspellen overstromingen en vuur: ‘We zitten in de problemen. De zeespiegel stijgt … Afrika en de Amazone staan ​​in brand. ‘ Het enige woord dat ontbrak, waren sprinkhanen. Ze kunnen niet ver achter deze andere afgrijselijke bezoeken aan de zondige mensheid zijn.

En als je hun WAARHEID in twijfel trekt? Dan, net als die ketters die 500 jaar geleden voor The Inquisition werden getrokken, zul je als een ontkenner worden aangeklaagd. Een ontkenner van hun onthullingen, een ontkenner van hun visioenen. ‘Ontkenning is geen beleid’, besloten hun borden. Een van de aanwezigen die me zag filmen van hun griezelige, apocalyptische ceremonie, zwaaide dat plakkaat in mijn gezicht. Een waarschuwing van de cultus voor een beschadigde buitenstaander.

Lees ook:  Spijbelaars uit naam en gesteund door George Soros

Dit was natuurlijk Extinction Rebellion . Laten we niet langer in de maling nemen om deze mensen. Dit is een doodscultus uit de hogere middenklasse.

Dit is een duizendjarige beweging die misschien spreekt van wetenschap , maar die wordt aangedreven door puur irrationalisme. Door angst, morele uitputting en misantropie. Dit is de leeggelopen, zelfhaatvolle bourgeoisie die samenkomt om hun eigen psycho-sociale hang-ups op de samenleving als geheel te projecteren. Ze moeten bekritiseerd en uit het bestaan ​​belachelijk gemaakt worden.

De bijeenkomst van gisteren was, net als zoveel andere Extinction Rebellion-bijeenkomsten, van middelbare leeftijd en middenklasse. De pendelaars die King’s Cross in en uit gingen, keken hen verbijsterd aan. ‘Oh, het zijn die uitsterven freaks’, hoorde ik een jonge man zeggen. Het had het gevoel van Hampstead en de Home Counties die afdaalden op een drukke plek in Londen om de cultus van eco-alarmisme naar de gehersenspoelde, woon-werkplekken te bekeren.

Het was een bijeenkomst ter gelegenheid van de week van verstoring van Extinction Rebellion. De groep vraagt ​​mensen in Londen en andere steden over de hele wereld om ‘twee weken vrij te nemen’ en zich aan te sluiten bij de opstand tegen de ‘klimaat- en ecologische crisis’. Je kunt zien op wie ze een beroep willen doen. Mensen uit de arbeidersklasse en de armen van New Delhi, Mumbai en Kaapstad – sommige van de steden waar de opstand door uitsterven zal verstoren – kunnen het zich natuurlijk niet veroorloven twee weken vrij te nemen. Maar dan zijn deze protesten niet voor die mensen. Ze zijn zelfs tegen die mensen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Blokkeren we de zon?

Extinction Rebellion is een reactionaire, regressieve en elitaire beweging die tot doel heeft de meest verontrustende vorm van bezuinigingen op te leggen die mensen over de hele wereld kunnen bedenken. Een van de grote ironieën van de ‘progressieve’ politiek vandaag is dat mensen met een linkse overtuiging zullen zeggen dat het borderline-fascisme is als de Tory-regering een bibliotheek in Wolverhampton sluit, maar dan zullen ze deze ecodoodcultus toejuichen wanneer het een virtuele vereist stopzetting van de economische groei met geen enkele gedachte voor de verwoestende, immisererende en regelrechte dodelijke impact die een dergelijke handelwijze zou hebben op de werkende en worstelende volkeren van de wereld.

Extinction Rebellion zegt dat de mensheid gedoemd is als we de CO2-uitstoot niet terugbrengen naar Net Zero tegen 2025. Dat is zes jaar. Denk er eens over na: ze willen dat we een groot aantal menselijke activiteiten stoppen die koolstof produceren. Al dat Australische graven naar kolen; al die Chinese fabrieken die miljoenen mensen in dienst hebben en miljarden dingen produceren die door mensen over de hele wereld worden gebruikt; al die banen in het VK in de fossiele-industrie; al die kolengestookte krachtcentrales; al dat vliegen; al dat rijden … snijd het allemaal terug, hou het vast, stop het. En de mensen die op deze dingen vertrouwen voor hun werk en hun eten en hun warmte? Laat ze stikken. Het zijn alleen mensen. Afschuwelijke, destructieve, domme mensen.

Vroegere bewegingen, zoals de naam al suggereert, gingen over het nastreven van vooruitgang, het vooruit duwen van de mensheid, het creëren van een betere, rijkere wereld voor iedereen. Extinction Rebellion wil precies het tegenovergestelde. Het wil ons achteruit stuwen, naar het stenen tijdperk. Het wil het belangrijkste moment in de menselijke geschiedenis omkeren – de industriële revolutie. Het wil de revolutie van de mensheid door die revolutie van de wreedheid en onwetendheid van het leven op het land ongedaan maken en die oude, meedogenloze wereld waarin we allemaal ‘lokaal’ aten, nooit hebben gereisd, voor de lol hebben gedanst en stierven aan cholera toen we waren 38.

Lees ook:  George Soros En de Nederlandse Royals een geheimzinnige combi

De pure achterlijkheid van Extinction Rebellion werd vastgelegd toen twee van zijn leden gisterochtend op Sky News verschenen . Ze klaagden hysterisch over moderniteit. Een van hen klaagde over alle elektriciteit die in een stad als Londen wordt gebruikt. Dus juist het oplichten en opwarmen van steden, de elektriciteit die huizen en werkplekken en transportsystemen en levensondersteunende machines aandrijft, is aanstootgevend voor deze haar geklede, zelf-flagellerende veren van arrogante mensheid. ‘Schakel het allemaal uit’, is hun alarmerende immorele kreet.

Aanstootgevend voor deze haargeklede, zelf-flagellerende veren van arrogante mensheid. ‘Schakel het allemaal uit’, is hun alarmerende immorele kreet.

Het meest verbazingwekkende aan het fenomeen Extinction Rebellion is wat een gemakkelijke rit deze mensen krijgen in de media en van politieke types. Ze worden behandeld als wijze en radicale verdedigers van de rede en de toekomst. Alstublieft. Deze mensen vormen een bedreiging voor gezond verstand, rationaliteit, waarheid en vooruitgang. Hun voorspellingen van hellevuur als we de CO2-uitstoot niet tegen 2025 verminderen, zijn pure bunkum. Ze liegen en verspreiden angst en verstoren het leven van hardwerkende mensen. Als je deze cultus deze week zijn dodelijke propaganda in de straten van jouw stad ziet promoten, geef ze dan een beetje rust.Comments

comments