Er is veel speculatie dat John Bolton de “tweede klokkenluider” is


Ik wist dat John Bolton in de problemen zou komen op het moment dat president Trump hem aannam. Niets goeds zou ooit voortkomen uit het hebben van John Bolton als National Security Advisor, en gelukkig verwierp Trump bijna elke belangrijke aanbeveling die Bolton tijdens zijn hele ambtstermijn deed. 

Als Trump was meegegaan met de agenda van Bolton, zouden we waarschijnlijk nu in oorlog zijn. Zo dicht bij de hefbomen zijn en niet in staat zijn om zijn agenda keer op keer vooruit te brengen, was erg frustrerend voor Bolton, en omdat hij werd ontslagen door Trump heeft hij een “wraaktocht”. Maar zou Bolton zo ver gaan dat hij Trump volledig verraadt door de “tweede klokkenluider” te worden met betrekking tot het controversiële telefoongesprek met de president van Oekraïne? Er is nu veel speculatie onder conservatieven dat dit het geval zou kunnen zijn, en tot nu toe heeft Bolton niet publiekelijk ontkend de “” tweede klokkenluider “te zijn. Dat betekent niet dat Bolton schuldig is, maar als ik president Trump was, zou hij de nummer één verdachte op mijn lijst zijn.

Laten we beginnen met de feiten zoals we ze nu hebben. Er wordt gemeld dat een “tweede klokkenluider” naar voren is gekomen en dat hij wordt vertegenwoordigd door hetzelfde juridische team dat de “eerste klokkenluider” vertegenwoordigt. Het volgende komt van Breitbart …

Op de uitzending van ‘Deze week’ opende de gastheer George Stephanopoulos zijn show met een rapport waarin een tweede ‘klokkenluider’ werd aangekondigd.

Stephanopoulos zei: ‘Goedemorgen. Welkom bij ‘This Week’, een week vol nieuwe ontwikkelingen. De eerste belangrijke getuigenis voor het Congres. de eerste release van sms-berichten van overheidsfunctionarissen die de drukcampagne of Oekraïne bevestigen, zoals uiteengezet in de oorspronkelijke klokkenluidersklacht. Dat openbare verzoek van president Trump roept China op om Joe Biden te onderzoeken. Een nieuw verzoek om documenten van vice-president Pence. Vanmorgen meer nieuws. ABC News heeft geleerd dat het juridische team dat de eerste klokkenluider vertegenwoordigt, nu een tweede klokkenluider vertegenwoordigt. Procureur Mark Zaid zei dat hij lid is van de inlichtingengemeenschap met informatie uit de eerste hand over enkele van de beschuldigingen die aan de orde zijn. “

De oorspronkelijke klokkenluider huurde “een voormalige Schumer en Hillary Clinton stafmedewerker” genaamd Andrew Bakaj om hem te vertegenwoordigen, en we weten ook dat Bakaj geld heeft gegeven aan de presidentiële campagne van Joe Biden.

Na de onthulling van deze “tweede klokkenluider” bevestigde Bakaj op Twitter dat zijn bedrijf nu “meerdere klokkenluiders” vertegenwoordigt.

Andrew P. Bakaj on Twitter: “IC WHISTLEBLOWER UPDATE: I can confirm that my firm and my team represent multiple whistleblowers in connection to the underlying August 12, 2019, disclosure to the Intelligence Community Inspector General. No further comment at this time. https://t.co/05b5aAVm2G / Twitter”

IC WHISTLEBLOWER UPDATE: I can confirm that my firm and my team represent multiple whistleblowers in connection to the underlying August 12, 2019, disclosure to the Intelligence Community Inspector General. No further comment at this time. https://t.co/05b5aAVm2G

Laten we dus samenvatten wat we tot nu toe weten.

-We weten dat de tweede klokkenluider een ‘hij’ is volgens advocaat Mark Zaid.

-We weten dat de tweede klokkenluider op zijn minst enige “uit de eerste hand” kennis heeft over de oproep met de president van Oekraïne.

-We weten dat de tweede klokkenluider lid is geweest van de inlichtingengemeenschap.

-We weten dat de tweede klokkenluider duidelijk niet loyaal is aan Trump.

John Bolton past zeker in dat profiel.

Kan iemand van jullie een andere potentiële verdachte bedenken?

Natuurlijk zijn er in Washington altijd meer verdachten, maar het is interessant om op te merken dat Trump blijkbaar al geruime tijd erg verdacht is van Bolton …

Een ervaren politiek adviseur in Washington vertelt Cockburn dat Trump bang is dat Bolton het brein is achter alle schadelijke lekken in zijn geheime contacten met de Oekraïners; de Deep Throat van de klokkenluider, als je wilt. Dit is volgens hem de reden waarom de cheerleader van Trump in de senaat, Lindsay Graham, blijft vragen wie de CIA-klokkenluider voedde die naar voren kwam met details van een oproep tussen Trump en de Oekraïense president (waarin Trump om vuil vroeg over de Democratische koploper, Joe Biden). Graham tweette : ‘Het is absoluut noodzakelijk dat we ontdekken welke ambtenaar van het Witte Huis met de klokkenluider heeft gesproken en waarom. Waarom hebben ze de klacht niet ingediend? ‘

En dankzij The Hill weten we ook dat John Bolton “zich verzette tegen het telefoongesprek tussen president Trump en de Oekraïense president Volodymyr Zelensky” terwijl hij nog lid was van de regering …

Voormalig nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, John Bolton, verzette zich tegen het telefoongesprek tussen president Trump en de Oekraïense president Volodymyr Zelensky in het midden van een onderzoek naar beschuldigingen van House Democrats, meldde NBC News maandag.

Drie huidige en voormalige overheidsfunctionarissen vertelden het netwerk dat Bolton tegen de oproep was omdat hij bezorgd was dat Trump niet coördineerde met adviseurs over wat te zeggen en persoonlijke klachten zou kunnen uiten.

John Bolton zou al deze speculaties kunnen laten rusten door simpelweg te ontkennen dat hij de tweede klokkenluider is, maar dat heeft hij op dit moment niet gedaan.

Misschien dacht Bolton dat hij naam kon maken door de man te zijn die Donald Trump uit het Witte Huis heeft gehaald, en het lijkt heel waarschijnlijk dat Trump door het Huis van Afgevaardigden zal worden beschuldigd, maar Mitch McConnell is vrij duidelijk over het feit dat Trump door de senaat zal worden beschermd zolang hij de meerderheidsleider is …

De meerderheidsleider van de senaat publiceerde vorige week een korte videoadvertentie op Facebook, die kijkers ertoe aanzet zijn herverkiezingscampagne financieel te steunen, en stond erop dat hij het leiderschap in een door de republikeinen bestuurde kamer moet handhaven.

‘Nancy Pelosi zit in de greep van een linkse menigte,’ zei McConnell in de advertentie. ‘Ze hebben haar eindelijk overtuigd de president te beschuldigen. Jullie kennen allemaal je grondwet. De manier waarop afzetting stopt is een meerderheid in de Senaat, met mij als meerderheidsleider. ‘

Zolang McConnell weigert van die houding af te wijken, zal het voor pro-beschuldigingstroepen bijna onmogelijk zijn om voldoende stemmen te krijgen om Trump in de Senaat te veroordelen, en dat betekent dat Trump vrijwel zeker in het Oval Office zal blijven.

Maar de eindeloze berichtgeving over dit beschuldigingsproces door de reguliere media zal links haat opwekken als nooit tevoren, en het is de weg vrij voor totale chaos wanneer de Republikeinen in de Amerikaanse Senaat stemmen om Trump te beschermen.

Er is geen genie voor nodig om te zien hoe dit allemaal gaat verlopen. Maar de reguliere media zullen dit proces 24 uur per dag ademloos blijven behandelen, en ze zullen niet-aflatende druk uitoefenen op Republikeinse senatoren in een totale poging om een ​​aantal van hen te laten kraken.

Hoe dit drama zich ook afspeelt, dit wordt een heel lelijk hoofdstuk in onze geschiedenis en ons politieke systeem zal nooit meer hetzelfde zijn als het voorbij is.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord