Parijse politieagent vermoordt – politieke correctheid is dodelijk

Parijse politieagent vermoordt – politieke correctheid is dodelijk

7 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

De islamisering van de samenleving heeft meer levens geëist. Hoewel de schuldige islamist, Mickaël Harpon, bekend was en publiekelijk terroristische aanslagen bepleitte zoals op Charlie Hebdo, kwamen zijn superieuren niet tussenbeide en lieten hem doorgaan met werken in de antiterreurafdeling van de Parijse politie. De brutale viervoudige moord getuigt nog een andere ideologie waarvan de agenda net zo gevaarlijk is voor de lokale bevolking als het islamisme zelf – de politieke correctheid van de elites.

Immigranten uit het Caribisch gebied, met een donkere huidskleur, een handicap die leeft (slechthorend) en bekeerd tot de islam – er is eigenlijk alleen nog een verborgen homoseksualiteit over, dan zou Mickaël Harpon zich verenigd hebben volgens de logica van de politiek correcte alle minderheden in één persoon. Zijn opkomst in het openbare apparaat, in de politiek, in de media of bij de politie zou vooraf zijn bepaald. In zekere zin, een mannelijke versie van Dunja Hayali bij de politie, als je nu naar mijn sarcasme kijkt. Als de viervoudige politiemoordenaar een rechtsextremist was geweest en alleen een migratie-kritisch Facebook-bericht had geschreven, zou hij jaren geleden zijn uitgezocht. In dit geval konden ARD, Spiegel en Co. dagenlang werken aan hun vijandelijke beeld van de blanke, racistische politieman.

De islamitische infiltratie van de autoriteiten blijkt een instorting van de veiligheid te zijn

Maar Mickaël Harpon was een zwarte immigrant uit het Caribisch gebied en tien jaar geleden bekeerd tot de islam. Met zijn vrouw, vermomd uit Marokko, wisselde hij islamitische berichten uit. Het wordt in veiligheidscirkels beschouwd als een vertrouweling en dus de medeplichtige van de aanval. Kort voor de handeling stuurde ze hem een ​​ondersteunende sms: “Alleen God zal u oordelen. Allahu Akbar. “De 45-jarige politiemoordenaar bezocht regelmatig een salafistische moskee in Gonesse, zijn bezoeken zijn net zo bekend als de ideologische nabijheid van de terreurmoskee bij de radicale islamitische moslimbroederschap. Hij was, volgens evaluaties van zijn mobiele telefoongegevens, ook in frequent contact met islamistische personen en een radicale islam. Voor iedereen

Dit alles belette echter niet dat de politiek correcte islamisten het hoogste niveau van veiligheidsmachtiging konden blijven bieden waarmee de administratieve medewerker van de politie toegang had tot de meest gevoelige gegevens van de beveiligingsinstantie. Hij had toegang tot ongeveer 1.000 computers van collega’s, van wie de meesten zich op het terrein van de radicale islam bevonden.

Een andere zeer verontrustende achtergrond van de terroristische aanslag is nog niet publiekelijk behandeld. Heeft Mickaël Harpon al jaren gegevens bespioneerd voor terroristische groeperingen zoals de Islamitische Staat? Heeft hij de politie geïdentificeerd die actief is in de strijd tegen het terrorisme? Heeft hij hun privéadressen doorgestuurd naar jihadisten? De adressen van scholen van politie kinderen? Heeft hij veiligheidsmaatregelen door autoriteiten en ministeries voor terreurcellen bespioneerd? Worden terroristische aanvallen momenteel voorbereid op basis van deze voorkennis?

De infiltratie van de politie thuisdienst door een islamitische terrorist die verbonden is met het netwerk van de Moslim Broederschap kan zich ontwikkelen tot de ineenstorting van de veiligheid van Frankrijk. Duitse (blanke) politieagenten worden al geruime tijd onder een rechtse algemene verdenking geplaatst en volledig incompetente politici, zoals de Berlijnse politie, kondigen openlijk de algemene beoordeling van privé Facebook-profielen van politieagenten aan. Een overeenkomstige beoordeling van moslim- en Arabische politiestudenten en hun monitoring op sociale netwerken blijft echter bestaan. Ook deze procedure van de politiek correcte bewijst de hoge graad van ideologische waanideeën van de elite. Racistisch gedrag is alleen tegen hen gericht tegen hun eigen volk, terwijl de “vreemdeling” per se een Persilschein wordt uitgegeven.

Lees ook:  Water prediken en wijn drinken: vermoedelijke corruptie in het hart van de EU

“Cover-ups op het hoogste commando?”

Zoals nu bekend is geworden, hebben toezichthouders na de terroristische aanslag druk uitgeoefend op politieagenten om de islamitische radicalisering en de meerdere waarschuwingen van de moordenaar te verbergen. De Macron-regering verspreidde op dat moment nog de leugen van een niet-politieke amok-daad, die voortkwam uit een mengeling van pesten en vermeende lichamelijke ziekte van de viervoudige moordenaar. En alles dat de multiculturele ideologie van de elite als suïcidale waanzin blootlegt, zal dienovereenkomstig worden gecensureerd, omdat het zijn eigen deselectie en de electorale successen van islamkritische partijen zou versnellen.

Ondanks de achtergrond confronteerde de Franse minister van Binnenlandse Zaken Castaner de pers en sprak over “geen gedragsproblemen” van de moordenaar en beweerde in alle ernst dat “er geen enkele waarschuwing was”. De reguliere media in Frankrijk en Duitsland waren maar al te bereid om deze leugens ongecontroleerd te verspreiden.

De toegewijde journaliste Eva-Maria Michels woont in Parijs en was een van de eersten die verslag deed van de islamistische achtergronden van de moordenaar. Hoe precair de veiligheidssituatie door de islamitische infiltratie van het staatsapparaat nu alle niveaus is doorgedrongen, beschrijft de journalist in een ander Facebook-bericht: “Al enkele jaren geleden vertelde me legerleden dat de privégegevens van sommige eenheden zouden worden beheerd door moslimsoldaten die weigerden zou hebben deelgenomen aan gevechtsoperaties tegen jihadisten in Afrika of Afghanistan en dat de poetsvrouwen in het nieuwe gebouw van het ministerie van Defensie grotendeels volledig waren versluierd, terwijl ze werden schoongemaakt op de voormalige locaties van het ministerie van normale Afrikaanse vrouwen. Schoonmaaksters hebben van nature toegang tot alle gebieden … «

Schoonmaakdiensten en schoonmaaksters zijn een bekende kwetsbaarheid in elk beveiligingsgebied. Ze werken ‘s avonds laat,’ s nachts, meestal alleen op enorme kantoorverdiepingen. Het zou gemakkelijk zijn als ze bommen binnensmokkelden, biologische zenuwmiddelen of ziekteverwekkers verspreidden in de kantoren of op deurgrepen of wapens neerlegden voor latere moordenaars. Volgens hen letten de politieke leiders in Frankrijk op het feit dat de ministeries voornamelijk Afrikaanse – niet-moslim schoonmaaksters gebruiken, terwijl vrouwen en vrouwen die volledig gesluierd zijn in ondergeschikte autoriteiten en politiediensten kwetsbare gebieden schoonmaken.

Als je in de late avond te voet door het regeringsdistrict van Berlijn loopt, zoals de auteur Berlijn regelmatig bezoekt, is een kijkje door de glazen fronten van ministeries en autoriteiten voldoende om te zien dat de schoonmaakster met hijab in Berlin-Mitte al lang overal aanwezig is. Een discussie over hun islamitische achtergrond, de echtgenoot of de moskeegemeenschap is echter niet toegestaan ​​door de politiek correcte. Het is meer dan nalatig om het veiligheidsrisico van de islam alleen aan mannen te relateren en geradicaliseerde moslims uit te sluiten. Moord en marteling door radicale moslims in de gelederen van de islamitische staat moeten dienen als een laatste waarschuwing voor elke verantwoordelijke persoon.

Ondanks de meest brute moorden – politiek en media voorkomen elk islamitisch debat

Mickaël Harpon, de donkere immigrant en moslim, wandelde terug naar zijn kantoor vanaf zijn lunchpauze, waar hij twee lange keukenmessen had gekocht. Ondertussen profiteerde hij van zijn collegiale positie en sneed de keel van een 50-jarige politiechef. Een andere 38-jarige politieagent duwde herhaaldelijk het lange mes in de overgang van borst naar buik. Volgens ooggetuigen stak hij herhaaldelijk andere politieagenten in de borst. Zeven minuten lang woedde de islamist in het Parijse inlichtingencentrum en veroorzaakte een bloedbad totdat een jonge politiestudent hem doodschoot. In totaal hebben de islamisten vier politieagenten vermoord en een ander ernstig gewond.

Vijf dagen zijn verstreken sinds de islamistische terroristische aanval. In de elite mediahuizen van de republiek is geen post gepubliceerd over de gevaren van de radicale islam. Geen enkel artikel riep op tot de beoordeling van moslimwerknemers in Duitse beveiligingsinstanties.

Het lijkt alleen een kwestie van tijd totdat de ideologie van de politiek correcte, samen met de trivialisatie van de radicale islam, ook in Duitsland tot soortgelijke terroristische aanslagen leidt.Lees ook:  Proud Boys 'party is voorbij: Trump-fans krijgen driftbuien omdat ze meer hebben verloren dan alleen verkiezingen

Comments

comments