BREKEND: ‘Trump is bijna voorbij, hij treedt af’, zegt een insider

BREKEND: ‘Trump is bijna voorbij, hij treedt af’, zegt een insider

8 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Volgens Barbara Res, die lang een hoge functie had in Trumps bedrijf, is de kans groot dat hij binnenkort aftreedt. Want hij is niet bestand tegen verliezen. Dan loopt hij weg. Volgens haar doet hij dat in zaken zijn hele leven al: winnen of weglopen, zodat hij niet kan verliezen

“Hij dacht dat hij almachtig was en daar begon het ook op te lijken, maar nu loopt het mis. Ik denk dat hij alles doet om zijn gezicht te redden,” legt ze uit. “ Maar er zijn dingen die hij niet kan beheersen. We zijn nu op het punt dat hij dit niet kan beheersen, hij kan hier niets aan doen. “

“Het zou heel, heel erg voor hem zijn om te worden afgezet. Misschien stemt de Senaat tegen schuldigverklaring, maar ik denk niet dat hij er tegen kan beschuldigd te worden. Ik denk dat dat is waar zijn paniek over gaat. Mijn gevoel zegt me dat hij het presidentschap zal neerleggen, ontslag zal nemen of een deal zal sluiten, afhankelijk van wat er uitkomt. ‘

Voormalig vice-president Barbara Res van de Trump-organisatie voorspelde zondag dat president Donald Trump ontslag zal nemen of een deal zal sluiten tijdens het afzettingsproces, in plaats van mogelijk te worden verwijderd omdat hij ‘veel doet om het gezicht te redden’.

Huisspreker Nancy Pelosi kondigde eind vorige maand een formeel onderzoek naar beschuldiging aan Trump aan, nadat nieuwsberichten openbaarden dat een klokkenluider een formele klacht indiende die de president beschuldigde van het vragen van buitenlandse hulp om zijn binnenlandse politieke rivaal te onderzoeken.

Een telefoongesprek tussen Trump en de Oekraïense leider Volodymyr Zelensky vormt de kern van de klokkenluidersklacht en het onderzoek naar beschuldigingen. Een gedeeltelijk transcript van het gesprek, uitgebracht door het Witte Huis, bewees dat Trump er bij Zelensky op aandrong om de familie van zijn rivaal voormalige vice-president Joe Biden te onderzoeken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Om te vechten voor de toekomst van Europa moeten we het migratietij keren

Tijdens haar optreden op CNN eerder vandaag, vroeg gastheer Brian Stelter aan de voormalige directeur van de Trump-organisatie of zij gelooft dat de president ‘ongeschikt is’. “Ja,” antwoordde Res, “maar ik dacht dat toen hij rende en niet noodzakelijk om de mentale redenen waar ze over praten, maar omdat hij de ervaring niet had. Veel verschillende dingen.”

Op de vraag van Stelter hoe zij het onderzoek naar afzetting ziet eindigen, voorspelde Res dat Trump ontslag zou nemen of een deal zou sluiten om te voorkomen dat hij wordt afgezet.

“Ik denk dat hij veel dingen doet om zijn gezicht te redden,” legde ze uit. “Ik zou je voorbeelden kunnen geven, maar we hebben geen tijd. Maar er zijn dingen die hij niet kan beheersen en hij is niet op het punt waar hij dit kan beheersen, hij kan hier niets aan doen.”

“Het zou heel, heel, heel erg voor hem zijn om te worden afgezet,” voegde Res toe. “Ik weet niet dat hij schuldig zou worden bevonden, maar ik denk niet dat hij wil worden afgezet. Ik denk dat dat is waar deze paniek over gaat. Mijn gevoel vertelt me ​​dat hij zijn ambt zal neerleggen, hij zal aftreden, of maak zelfs een deal, afhankelijk van wat er uit komt. “

Sinds de afzettingsprocedure is gestart, hebben Trump en zijn persoonlijke advocaat Rudy Giuliani talloze verhalen over hun onschuld verzonnen, terwijl ze beweerden dat ze geen wangedrag hadden begaan.

Tijdens een verschijning op Fox News op zondag vertelde Giuliani gastheer Howard Kurtz dat Trump “niets verkeerds deed” door Oekraïne te vragen Biden te onderzoeken. “Ik bedoel, het feit is dat de president van de Verenigde Staten het volste recht heeft om landen te vragen ons te helpen bij een strafrechtelijk onderzoek dat moet worden uitgevoerd,” hield hij vol.

Trump en Giuliani hebben ook agressief op Amerikanen aangedrongen om zich op een ander schandaal te concentreren: Biden zou zijn politieke positie gebruiken om de zakelijke belangen van zijn zoon te behartigen. De niet-onderbouwde claims, die zijn ontkracht door tal van nieuwskanalen, beschuldigt Biden van het verwijderen van een officier van justitie in Oekraïne in 2016 ten voordele van zijn gezin.Lees ook:  Covid gezondheidsdictatuur Australië

Comments

comments