De valuta logica u even op twee benen zetten de crisis van 2008 was maar een kleintje

De valuta logica u even op twee benen zetten de crisis van 2008 was maar een kleintje

8 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

We staan aan de vooravond van een wereldwijde beurscrash. Deze crash zal het ganse financiële systeem vernietigen. Dan pas zullen mensen gaan begrijpen dat alle schulden geen enkele waarde hebben.

Waarom?

Als je krediet tovert uit de gebakken lucht, dan heeft het krediet = schuld ook geen enkele waarde. Ik snap niet dat de knapste economen, wiskundigen en allerlei dikdoenerige CEO’s van banken en politici dit nooit bij elkaar hebben kunnen denken. Want, het is toch logisch als iets niet bestaat de uitkomst van iets dat niet bestaat ook niet bestaat!

Maar dan doemt er nog een bijkomend probleem op!

Als schuld, en gedrukte valuta gebaseerd op deze schuld, geen waarde hebben dan hebben bezittingen ook geen waarde. Huizen, aandelen, obligaties zijn NUL EURO waard want de EURO is niets waard omdat deze gebaseerd is op schuld welke uit de gebakken lucht wordt getoverd door de ‘tovenaar’ en OPLICHTER bankier met hulp van de regerende politici die voor hen wetten hebben goedgekeurd om deze diefstal van het volk in eerste instantie te laten gebeuren en daarna door te laten gaan.

Gedrukt ‘geld’ uitlenen aan 0% wil zeggen dat NIETS waarde heeft. ‘Geld’ uitlenen aan negatieve rente is u nog meer bestelen dan ze nu al doen via DIRECTE belastingen en het bancaire OPLICHTERS- en DIEFSTALSPEL met de kreet INFLATIE! Trouwens, deze vorm van bancaire diefstal kan ook alleen maar doorgaan met medeweten en MEDEWERKING van de staat!

Lees ook:  Als Donald Trump wordt beschuldigd, moet je verwachten dat de moeder van alle beurscrashes zal gebeuren

Alles wat feitelijk door krediet is verkregen zal WAARDELOOS worden als deze kredietzeepbel uit elkaar spat! Alles wat in deze schijnwereld ooit waarde heeft gehad zal dan WAARDELOOS zijn.

Aandelen, obligaties, hedgefondsen, landerijen, bossen, huizen en andere beleggingen zijn gebaseerd op VALUTA! Maar alle valuta is verkregen door krediet dat uit de gebakken lucht is getoverd! WAARDELOOS dus! Smijt alle papieren zooi in de verkoop, neem uw geld op en koop GOUD nu het nog kan!

Valuta heeft geen onderpand meer. Daarom is iets, dat niet gerelateerd is aan iets anders dan een stelletje oplichters en dieven hun woord, ook niets waard! Alles kan gewoon doorgaan door jullie goedgelovigheid en vertrouwen in wat bancaire en politieke maffia, gekleed in dure pakken en met stropdas waarmee ze in de toekomst waarschijnlijk door u zullen worden opgehangen als u erachter komt dat hetgeen ik heb neergeschreven GEEN onzin is maar het scenario voor UW TOEKOMST!

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIn het overzicht dat ik hieronder afdruk, gaat u zien wat de aandelenmarkten hebben gedaan sinds 2000 tot nu oktober 2019, gerelateerd aan de opgaande goudprijs. U zult zien dat geen enkele aan- delenbeurs nog iets voorstelt.

Lees ook:  Uit een schokkend nieuw onderzoek blijkt dat de meeste Amerikanen helemaal niet zijn voorbereid op de volgende recessie

valuta

Is de conclusie niet erg simpel? Vergeet alle fondsen waar u ooit (soms verplicht door de staat) geld in hebt moeten storten zoals pensioenfondsen. Alles is leeg. Alle fondsen worden nog in leven gehouden door de leugen ‘geld’ en natuurlijk uw vertrouwen in de verkeerde mensen en de verkeer- de instituten!

Uw waarschijnlijke financiële toekomst?

Alle beurzen zullen instorten. Goud zal ontzettend in waarde toenemen omdat alle andere bezittingen, zoals voorheen uitgelegd, waardeloos zullen worden want ze zijn gerelateerd aan niets! Ik ver- wacht dat de totale beurscrash inzet ergens eind oktober 2019 en het dieptepunt zal bereiken op het einde van het eerste kwartaal in 2020.

Iedereen die in fysiek goud en zilver heeft geïnvesteerd zal rustig kunnen slapen, de rest zal nog vele jaren nachtmerries hebben.

Tussen 1971 en 2019 is de waarde van goud met 95% gestegen tegenover de waarde van het ‘geld’, uitgedrukt in EURO. Voor de dollar is dit zelfs 98%!

goud

U ziet hierboven dus wat uw VALUTA nog waard is tegenover GOUD!

ZWAAI UW VALUTA MAAR GEDAG! GOUD NEEMT DE WERELD OVER!

Snapt u nu waarom ik het huidige ‘geld’ Rothschild zijn SCHIJTPAPIER noem?Comments

comments