De nobele rage van Zweden: Mensen eten tegen klimaatprobleem wordt beloond

De nobele rage van Zweden: Mensen eten tegen klimaatprobleem wordt beloond

9 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Toen de aankondiging van de Nobelprijswinnaars naderde, stond de aspirant-Zweden op zoek naar de grote prijs voor een grote mentale ineenstorting. Het is niet verwonderlijk, want dit land heeft de afgelopen honderd jaar niet meer dan 30 winnaars van deze prestigieuze prijs. De inzet is nog groter als je bedenkt dat Zweden de afgelopen acht jaar geen Nobelprijs heeft gewonnen. De laatste keer dat het een winnaar had, was toen de  Nobelprijs voor de literatuur in 2011 werd ontvangen door Tomas Gosta Transtrome. Het is opmerkelijk dat hij de zevende Zweedse winnaar van deze prijs werd, een feit dat als aanklacht diende dat Zweden in het centrum van literaire dapperheid en traditie.

Zelfs zo’n land kan echter niet elk jaar literatuurgenieën van wereldklasse produceren. Bovendien zijn er de laatste tijd een aantal literatuurgerelateerde  schandalen  in Zweden geweest.

Daarom heeft Stockholm een ​​aantal openbare projecten gelanceerd om de aandacht van de internationale gemeenschap te trekken.

Invloedrijke krachten in het land zouden het Greta Thunberg-project lanceren waarbij de jonge activist een nominatie voor de Nobelprijs voor de vrede zou ontvangen. Het is nieuwsgierig dat Zweedse kinderwelzijnswerkers haar ouders gaan onderzoeken, omdat lokale autoriteiten zich zorgen maken over het welzijn van de jonge activist in de nasleep van de toespraak die ze hield op de Algemene Vergadering van de VN, merkt Daily Dot op. Er is een verhitte discussie rond Thunberg over sociale netwerken, omdat sommige bloggers beweren dat haar ouders verantwoordelijk moeten worden gehouden voor kindermishandeling, omdat ze “globalisten zoals George Soros toestaan ​​het jonge kind te manipuleren” ter bevordering van een mogelijke milieuramp.

Dit was echter niet het enige project dat was ontworpen om Zweden in staat te stellen te concurreren voor de Nobelprijs, aangezien een aantal andere projecten werden gelanceerd om de kansen te vergroten.

In een poging om punten te scoren over de milieuhysterie die het internet overnam, begon Zweden het idee te promoten om het bewustzijn van kinderen over de vooruitzichten op voedselonzekerheid te vergroten. Dus, kleine kinderen werd geleerd om insecten en voedselverspilling te eten door te spelen met 3D-geprint speelgoed dat vertegenwoordigt wat binnenkort hun dagelijkse rantsoen zou kunnen worden.

Lees ook:  Lezersbrief: Poging afzetten Trump even de andere mogelijke COUP uitleggen

De mensen achter de set ‘Play Food from the Future’ zijn  ervan overtuigd  dat ons toekomstige rantsoen bestaat uit insecten, algen, voedselverspilling, poeders en andere voedzame en ‘milieuvriendelijke’ voedingsmiddelen. Tot dusverre zijn ze erin geslaagd een WIN WIN Award te behalen, maar het is duidelijk dat de ambitie om de veel prestigieuzere Nobelprijs te behalen aanwezig is. In sommige publicaties wordt een WIN WIN Award echter nog steeds beschreven als ‘s werelds toonaangevende duurzaamheidsprijs.

Het is betreurenswaardig dat een programma van de Zweedse gedragswetenschapper Magnus Soderlund veel betere kansen biedt in plaats van een pakket radicale economische maatregelen voor te stellen dat is voorgesteld door de Green New Deal van de Democratische Partij  . En wees niet verrast om te horen dat dit programma kannibalisme bevordert.

Zoals Summit News  meldt :

Op de Zweedse televisie verschenen om te praten over een evenement rond het “voedsel van de toekomst”, zei Magnus Söderlund dat hij seminars zou houden over de noodzaak om menselijk vlees te consumeren om de klimaatverandering te stoppen.

Milieuactivisten geven de vlees- en landbouwindustrie de schuld voor een groot deel van wat zij beweren is de opwarming van de aarde. Volgens Söderlund zou een mogelijke oplossing de Soylent Green-oplossing zijn om in plaats daarvan dode lichamen te eten.

Hij vertelde de gastheer van de show dat een van de grootste obstakels voor het voorstel de taboe-aard van lijken zou zijn en het feit dat velen het zouden beschouwen als het verontreinigen van de overledene. Söderlund erkende ook dat mensen “enigszins conservatief” zijn als het gaat om het eten van dingen waar ze niet aan gewend zijn, zoals kadavers.

De discussie vond plaats vergezeld van een afbeelding van menselijke handen op het uiteinde van de vorken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe wetenschapper is ervan overtuigd dat het taboe dat we allemaal delen over het eten van onze eigen soort, bij de eerste hap moet verdwijnen. Het is zelfs nog merkwaardiger dat toen  Soderlund werd gevraagd of hij op een dag persoonlijk vlees mag proberen, Soderlund zei dat hij open stond voor het idee. “Ik voel me een beetje terughoudend, maar om niet al te conservatief over te komen … ik zou moeten zeggen … dat ik open sta om het op zijn minst te proeven,” vertelde hij. Hij heeft ook gesuggereerd dat er meer aannemelijke opties zijn, zoals het eten van huisdieren en insecten.

Een beoordeling van deze “nieuwe kans” voor de mensheid werd  gegeven  door The New American waarin stond:

Dit is eigenlijk niet verrassend, maar komt uit Zweden, ook bekend als Crazy Idea Central, oftewel Poster Boy Gender Non-conforming Youthful Sentient Biped for Western Decay. Misschien kan het Noordse land zelfs beginnen met het eten van mannen, wat veel effectiever zou zijn in het elimineren van “toxische mannelijkheid” dan zijn idee van 2004 van een “Man Tax” of de nog oudere genialiteit van de feministen: jongens dwingen om te gaan zitten plassen (rechtop staan ​​terwijl rinkelen is ‘een smerig macho-gebaar’, zeiden ze.)

Fox News zou op zijn beurt in een wanhopige poging om te voorkomen dat kannibalisme mainstream wordt, erop  wijzen  dat het schadelijk kan zijn voor uw gezondheid om mensen te eten. In het bijzonder bleek dat:

Een stam in Papoea-Nieuw-Guinea oefende volgens de norm als alternatief voor het eten van hun doden. De culturele praktijk leidde tot een epidemie van een ziekte genaamd Kuru, ook bekend als lachende dood. Volgens de Amerikaanse National Library of Medicine wordt de ziekte veroorzaakt door een infectieus eiwit dat wordt aangetroffen in besmet menselijk hersenweefsel. De praktijk van kannibalisme onder de bevolking van Nieuw-Guinea kwam in 1960 ten einde.

Heel wat wetenschaps- en media-figuren uit verschillende landen zijn al betrokken geraakt bij de actieve discussie over kannibalisme als een nieuw alternatief, zoals blijkt uit het  lezen Newsweek. Volgens Jared Piazza en Neil McLatchie, twee docenten in sociale psychologie aan de Universiteit van Lancaster, is er niets fundamenteel onethisch of onredelijks aan het eten van menselijk vlees. Ze zijn ervan overtuigd dat er een redelijk logisch argument is voor de voor de hand liggende verdiensten van kannibalisme dat vaak wordt afgewezen als alternatief voor het vervullen van onze voedingsbehoeften vanwege onze gevoelens van walging. Hoewel de auteurs niet zo ver gaan om kannibalisme rechtstreeks aan te bevelen aan mensen, terwijl ze beweren dat er in de nabije toekomst geen behoefte is om onze walging te overwinnen, suggereren ze dat mensen in principe in staat zijn om te gaan met hun negatieve houding tegenover mensen eten, als dat nodig is.

Zweeds-Amerikaanse schrijver met een achtergrond in tijdschriftreportage en onderzoeksrapportage, Celia Farber in haar stuk voor The Epoch Times is  verbaasd   over het cynisme en zelfs, misschien, de waanzin van de bovengenoemde Zweedse professor, en Zweden in het algemeen, waar een ambtenaar figuur vorige maand voorgesteld om het oude verbod op de ontheiliging van de doden af ​​te schaffen en menselijk vlees te gaan eten.

De oproep van Zweden tot kannibalisme hoeft voor niemand te verbazen, vooral niet na het besluit van de Zweedse stad Westanfors om de nieuw gebouwde schoolgymnastiek te verwarmen met de hitte van een nabijgelegen crematorium. Volgens Junas Heggberg, een vertegenwoordiger van de plaatselijke kerk die het crematorium herbergt, is deze verwarmingsmethode niet in tegenspraak met ethische principes. Naar verluidt geeft hij toe dat mensen vragen stellen, maar als ze eenmaal uitleg krijgen, begrijpen ze allemaal, zei hij, dat we op deze manier verder gaan.

Het moet worden toegegeven dat Zweden tegenwoordig een behoorlijk “weg vooruit” toont voor de rest van de wereld. En wie weet wint hij misschien wel de Nobelprijs voor zijn out-of-the-box-denken. Tenslotte heeft Barack Obama in 2009 de Nobelprijs voor de vrede toegekend voor talloze gevallen van gewapende agressie in verschillende delen van de wereld met duizenden burgerslachtoffers tot gevolg!Comments

comments