Koninklijke nazi Willem-Alexander en Maxima de Bilderberg trekpoppen bij de VN in New York

Koninklijke nazi Willem-Alexander en Maxima de Bilderberg trekpoppen bij de VN in New York

9 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie
5
(1)

Onze ”nep ‘Koning” zionist/Nazi Bilderberger Willem-Alexander en zijn bankier koningin Maxima waren afgelopen maand in New York aan het hoofd van een omvangrijke zogenaamde koninkrijkdelegatie voor de 74e Algemene Vergadering van de Verenigde Nazi’s. Onze nep koning sprak op dinsdagmiddag de jaarlijkse bijeenkomst van de 193 meestal corrupte zionisten/nazi fascistische lidstaten toe. Willem-Alexander richte zich daarbij onder meer op het belang van gezamenlijke actie ten aanzien van de ”klimaatverandering”. Lees het invoeren van CO2 belasting.

Onze nep koning (<video) werket in New York een volle agenda af, waarbij hij dinsdagmorgen ook kort het woord voert bij de opening van een vergadering over de duurzame ontwikkelingsdoelen die de lidstaten in 2015 met elkaar hebben afgesproken en aanwezig is bij het startevenement van de Global Commission on Adaption. Deze commissie is mede op nazi fascistisch Nederlands initiatief begonnen en staat onder voorzitterschap van nazi Bilderberg trekpop Ban Ki-moon, Kristalina Georgieva en nazi Bilderberg trekpop Bill Gates.

Met de hele delegatie, onder wie de premiers van de vier landen van het Anglo Zionistische Rijk, heeft Willem-Alexander een kort onderhoud gehad met Verenigde Nazi-secretaris-generaal António Guterres en dinsdagavond werd hij samen met Máxima verwacht bij de Amerikaanse president zionisten trekpop Donald Trump, die traditioneel een receptie heeft voor de staatshoofden trekpoppen die voor de Verenigde Nazi’s-vergadering in New York zijn.

Lees ook:  ‘MÁXIMA’S VERLEDEN KLOPT NIET...’

Máxima stond die woensdag in de belangstelling wanneer de Verenigde Nazi’s tijdens een speciale feestelijke bijeenkomst aandacht besteedt aan haar tienjarig jubileum als speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal op het gebied van het beter toegankelijk maken van financiële diensten. Guterres en Wereldbank-president David Malpass houden een toespraak, en ook Máxima neemt het woord. Een dag eerder, wanneer ze onze nep koning  bij een aantal van zijn activiteiten vergezeld, bood ze Guterres haar jaarverslag aan.

Hoofdrolspelers in de Holocaust Industrie, die hebben geholpen met het overbrengen van Adolf Hitler naar Argentinië In samenspraak met de Verenigde Nazi en de CIA

Minister-president Nazi Bilderberg trekpop Mark ”leugenaar/pedo” Rutte gind die maandag al aan de slag in New York, waar hij onder meer de klimaattop toesprak en een bijeenkomst over de aanpak tegen terrorisme bijwoonde: de zogenoemde ‘Christchurch call to action’. Tijdens de Verenigde Nazi’s-week kwamen verder de ministers incompetent designated Stef Blok (Buitenlandse zaken), nazi Bilderberg trekpop Sigrid ”Gedombleerd” Kaag (Buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking), Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en waterstaat) en Bruno Bruins (Medische zorg en sport) op hun voorlees cessie in actie.

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Onze koninklijke Misdaadratten en royaltyratten


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments