#BOEREN NEMEN HET VOORTOUW IN DE STRIJD TEGEN DE KLIMAATWAANZIN

#BOEREN NEMEN HET VOORTOUW IN DE STRIJD TEGEN DE KLIMAATWAANZIN

10 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Niemand wist hoeveel het er zouden zijn. De boeren van Nederland wilden vorige week naar Den Haag voor een massaal protest. Maar dat het zo massaal zou zijn had niemand gedacht. Een Malieveld vol boze mensen maakte het duidelijk aan de politieke leugenaars op het Binnenhof; er zal niet, nee nooit, worden toegegeven aan de klimaatwaanzin, die als een ziekte over Europa, ja, zelfs de wereld trekt. Na alle waanzin en gekheid van Friday’s for Future, en gelijksoortige onzin, was daar plotseling het gezonde mensenverstand op de straten van Den Haag.

Meer dan 2000 tractoren namen niet alleen bezit van Den Haag, maar ook van de snelwegen, en zelfs het strand. De boeren, die het toch al niet makkelijk hebben, wilden duidelijk maken dat ze niet van plan zijn om de rekening voor de klimaatwaanzin te betalen. Ook wilden ze niet als schuldigen worden aangewezen voor iets wat absoluut niet is bewezen, en alleen bestaat in de hoofden van ecofascisten en globalisten, die denken een mooie nieuwe melkkoe te hebben gevonden. Wie de bijeenkomst van de boeren op het Malieveld heeft gezien, kreeg een goed beeld van de liefde die de boeren hebben voor hun vak, hun land en hun dieren. Zij spraken op rustige, maar vastbesloten toon. Wat een verschil met het hysterische gekrijs van de heilige Greta en haar horde discipelen. Als we nog even de beelden van Greta’s toespraak bij de VN voor ogen halen, kunnen we alleen maar vaststellen dat er blanke haat in het spel is. Haat tegen alles en iedereen met een andere mening.

De hele onzin zou allang zijn weggevaagd, ware het niet dat de globalisten elite achter de klimaatbewegingen schuilgaan. En dan is er natuurlijk weer Soros, hoe zou het ook anders kunnen. Hij is de grootste geldschieter van de klimaatbeweging. Als er iets te vernietigen valt is Soros nooit ver weg. Maar Soros of niet, de Nederlandse boeren zijn niet van plan om op zijn altaar plaats te nemen. Verre van dat; hun boodschap kan niet duidelijker zijn. Als het protest van vorige week niets veranderd zullen ze ingrijpen in de voedselvoorziening, of misschien Schiphol blokkeren. Geen halve maatregelen, maar in deze tijd van ideologische waanzin en dreigende dictatuur, is dat de enige taal die misschien nog zal helpen. Sommige leren het natuurlijk nooit. Kijk maar naar D’66 en GroenLinks, die nog steeds eisen dat de veestapel drastisch verminderd moet worden. We wisten natuurlijk al dat deze partijen in de categorie volksverraders vielen, maar nu is duidelijk dat ze ook volksvijanden zijn.

Lees ook:  Het Witte Huis weet dat het verliest van beschuldiging

Het zijn precies dit soort clubs die met fantasiebelastingen de bevolking keer op keer bestelen. En die ook de nationale belangen aan de hoogste bieder verkopen. Er zijn figuren die nog steeds denken dat deze clubs links zijn. Hoe blind en misleid kun je zijn? Het gaat om groen liberale ideologiefanaten die voor hun zogenaamde “principes” hun eigen familie zouden verkopen. En natuurlijk zijn zij gelijktijdig de slippendragers van de globalisten. Kortom; vijanden die met alle middelen bestreden moeten worden. Het zou geen wonder zijn geweest als de boeren Klaver en Co van het Malieveld hadden gejaagd. Dat deden ze echter niet, maar ze lieten wel weten hoe er over dit soort figuren wordt gedacht. Onder de omstandigheden de juiste methode om onplezierige beelden, die altijd tegen je worden gebruikt, te voorkomen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWat opviel was dat het boerenprotest heel veel aandacht in het buitenland trok. Vooral in Engeland en Duitsland werd het als belangrijk nieuws gezien, en dat was niet alleen omdat het verkeer in chaos werd gestort. Het hoofdpunt was, dat eindelijk een grote groep zich uitsprak tegen de klimaatwaanzin. Dat was tot nu toe niet gebeurd. In de laatste maanden hebben de klimaatfanaten eigenlijk vrij spel gehad. Maar het tij lijkt een beetje te keren. Vanuit de bevolking in verschillende Europese landen, komen signalen dat een CO2 belasting niet zal worden geaccepteerd. Met een heuse recessie voor de deur hebben veel mensen steeds meer het gevoel dat ze financieel met de rug tegen de muur komen te staan. Dan is er geen plaats meer voor fantasiebelastingen, die in feite bedoeld zijn om vooral de asielindustrie te financieren. Voor de meeste mensen is de financiële rek er nu al uit. Dat zou in de komende maanden wel eens beslissend kunnen zijn.

Lees ook:  Willem-Alexander: stikstofprobleem samen oplossen, niet alleen de #boeren

Er zijn verschillende dingen waar we in de voor ons liggende tijd op moeten letten. Ten eerst is het nu belangrijk dat de boeren vaart in het protest houden. Dat gaat ook gebeuren, want op 16 oktober is er weer een actie, waarvan de details nog schaars zijn, maar die groter zou moeten worden dan de vorige. Ook burgers zullen worden uitgenodigd om deel te nemen. De boeren hebben vorige week een duidelijk signaal afgegeven, en daar mag het natuurlijk niet bij blijven, want de klimaatwaanzin, die hun bestaan bedreigt, zal niet vanzelf weg gaan. Meer actie van de boeren kan ook andere groepen aansporen om zich te verzetten tegen de klimaatagenda van de globalisten. Veel te veel mensen hebben nog steeds niet in de gaten hoeveel banen dit beleid gaat kosten, en zien de schade niet die er nu al wordt aangericht. Kortom; de ogen moeten snel opengaan want de globalisten hebben haast.

Trouwens niet alleen met de klimaatonzin. Ook staat Europa weer een nieuwe migrantengolf te wachten. In het zuiden is de stroom al op gang gekomen, en nu de EU deal met Turkije op sterven na dood is, kan het in de komende maanden heel hard gaan. Daar komt nog bij dat nieuwe regeringen in Oostenrijk en Italië de deur minder stevig op slot zullen houden dan hun voorgangers. De problemen veroorzaakt door de instroom van 2015 beginnen zich nu pas echt merkbaar te maken, dus een nieuwe migrantengolf kan alleen maar in een ramp eindigen. Cijfers uit Duitsland laten op dit moment al zien dat de overgrote meerderheid van de migranten in een uitkering zit. Zij plunderen het sociale zekerheidssysteem waar ze nooit een cent aan hebben bijgedragen. Veel langer kan deze situatie niet voortduren, want ook op dit gebied is de rek er uit.

Lees ook:  IK BEN HET SPUUGZAT!

Dan is er ook nog de mogelijkheid dat binnenkort de pensioenen gekort gaan worden, omdat de fondsen geld te kort komen om alles te blijven dekken. Dit moet toch voor iedereen een alarmsignaal zijn, dat de zaken in Europa totaal fout lopen. Nu al is in Duitsland de ouderdomsarmoede een gigantisch probleem. De pensioenen zijn lager dan in andere landen, en de huren schieten omhoog. In Engeland zijn in de laatste jaren meerdere ouderen voortijdig gestorven, omdat ze in de winter hun koude huizen niet konden verwarmen. Het geld ontbreekt gewoon. Als er tegen deze achtergrond steeds meer meest onbruikbare figuren uit Afrika en het Midden Oosten binnen worden gehaald, die niets bijdragen, en de industriële basis door de klimaatwaanzin gelijktijdig sterk wordt aangetast, kan dit alleen maar een weg naar de ondergang zijn. Dat zou toch intussen iedereen moeten opvallen. Het wachten is dus op echte protesten uit verschillende hoeken. Hoe meer, hoe beter.

Al deze zaken brengen ons tot de volgende vraag: Van wie is Europa eigenlijk, van de volkeren die hier al generaties lang leven, of van de globalisten? Als we het juiste antwoord op deze vraag kunnen geven, hebben we allemaal nog een toekomst. Als dat niet het geval is, is het over en uit.Comments

comments