Trouwstoet-aso die agent knock-out sloeg in de kraag gevat, slachtoffer opgelucht

Trouwstoet-aso die agent knock-out sloeg in de kraag gevat, slachtoffer opgelucht

10 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

I know. Nieuws van gister, maar toch wilde ik er nog wat over kwijt. Gister bereikte ons namelijk het heugelijke nieuws dat de trouwstoet-aso die in augustus een agent knock-out had geslagen, eindelijk in de kraag is gevat.

Iedereen zo z’n feestje, maar op het moment dat er asociaal rijgedrag wordt vertoond en je het centrum van een grote stad, Rotterdam in dit geval, onveilig maakt, dan kan je gewoon verwachten dat je staande wordt gehouden. In plaats z’n vlotte babbel te gebruiken, besloot een van de ‘feestgangers’ het probleem met z’n losse handjes op te lossen.

Het had echter nog wat voeten in de aarde om deze agressieveling op te sporen, aangezien de rest van het gezelschap niks losliet ‘over de verantwoordelijken‘. Uiteindelijk is hij gister gearresteerd in een woning in Lopik waar hij, zo stoer als hij is, zich nog probeerde te verstoppen onder een bed.

Deze daad van geweld is bij het slachtoffer, politieagent Gert Jan de Jonge, niet in de koude kleren gaan zitten. Hij is erg blij dat de verdachte is aangehouden, maar deze klap heeft toch wel meer dan enkel lichamelijk leed achtergelaten.

“ „Nog altijd heeft de klap een enorme impact op mijn gezin”, vertelt hij aan De Telegraaf. ,,De kinderen kunnen nog stééds niet ongeremd spelen in huis omdat ze rekening moeten houden met papa. Ik vind het mooi om te zien hoe samenleving en politie hebben samengewerkt om tot de aanhouding van deze verdachte te komen. Ik wil daarbij iedereen bedanken die middels een kaartje, een bloemetje of wat voor manier dan ook, aan ons heeft gedacht.””

Deze agressieve daad heeft, waarschijnlijk tegen de wil van de dader in maar who cares, redelijk wat aandacht gekregen. Burgemeester Aboutaleb kondigde al strengere maatregelen aan omtrent trouwstoeten, maar laten we maar eens een flink voorbeeld stellen.

Lees ook:  PENSIOENROOF: SCHOKKENDE CIJFERS

Uiteraard mag je niet op de stoel van de rechter zitten, maar hopelijk zal de strafeis niet mals zijn. Laat maar eens zien wat de consequenties zijn voor iedereen die dit soort capriolen denken te moeten uithalen. Misschien dat ze zich dan een tweede keer bedenken, want je blijft met je handen af van oom agent.

Comments

comments