Sociale fraude en terreur door valse identiteiten: wie ben ik – en zo ja, hoeveel?

Sociale fraude en terreur door valse identiteiten: wie ben ik – en zo ja, hoeveel?

11 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

De zaken komen regelmatig voor in de politierapporten: asielzoekers die tijdens controles met meerdere identiteiten opvliegen. De federale politie ving onlangs een agressieve zwarte bestuurder uit Afrika in een lange afstandstrein van Deutsche Bahn. Het bleek dat de man al onder twaalf verschillende namen opvallend was geworden.

Door vermeende vluchtelingen die hun ware afkomst verbergen en herhaaldelijk valse informatie geven, hebben ze een bijna onbeperkte bron van inkomsten. Sinds het begin van de asielcrisis in 2015 zijn er herhaaldelijk gevallen gemeld waarbij duizenden euro’s aan sociale bijstand in beslag zijn genomen door middel van valse identiteiten . Met soms vijfcijferige bedragen is het niet mogelijk om te schatten hoeveel schade is veroorzaakt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWelke absurde excessen die nu zijn aangenomen, toont een geval uit Essen. In maart werd de politie in de stad Ruhr vergezeld door een Afrikaan die 24 identiteiten had gekregen. Maar naast de resulterende economische schade bedreigt een ander gevaar, zoals de zaak Anis Amri aantoont. De islamistische terrorist was vóór zijn aanval op de kerstmarkt op de Berlijnse Breitscheidplatz door Europa verhuisd met 14 identiteiten ongehinderd en plande zijn daad.

Onduidelijk wie bij ons blijft

Het moet nog worden opgemerkt dat zelfs in het vierde jaar, sinds de instorting van de migratiedam in Duitsland, het vaak onduidelijk is wie er in het land verblijft. Cynisch zou je kunnen zeggen: in het beste geval is alleen het sociale systeem schadelijk. In het slechtste geval zijn potentiële terroristen onopgemerkt onder ons. Je hebt nog steeds gemakkelijke tijd om zo vaak als je wilt te duiken.

In Berlijn beschikt alleen het district Neukölln over apparatuur om vervalste identiteitskaarten te verifiëren. In alle andere districten van de hoofdstad moeten de autoriteiten vertrouwen op de gegevens van asielzoekers.

De zaken laten zien hoe hard de rechtsstaat in Duitsland heeft geleden. Het is onduidelijk wie bij ons blijft. Het enige is duidelijk, de sociale fraude gaat vrijwel ongehinderd door, de terroristische dreiging is een permanente toestand geworden. Arrestaties, zoals in het geval van de Dodger met zijn tientallen identiteiten, benadrukken de gevolgen van een verharde crisis.Lees ook:  Sociopaten aan de linkerkant en Sociopaten aan de rechterkant werken samen om potentiële alliantie VS-China te verbreken

Comments

comments