VN ROEPT APOCALYPTISCHE OMVOLKING EUROPA MOET VERSNELLEN!

VN ROEPT APOCALYPTISCHE OMVOLKING EUROPA MOET VERSNELLEN!

11 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

De directeur generaal van de VN organisatie voor migratie stelt dat de migratie vanuit Afrika naar Europa opgevoerd moet worden. Hij richt zich met deze boodschap tot het World Economic Forum. Een in het geheim opererende eliteclub waar ook de voltallige top van het Nederlandse kabinet aanwezig is (plus Rutte) en ook Maxima.

Deze directeur-generaal heet William Lacy Swing. Maar vergeet zijn naam, hij is gewoon een functionaris. Hij is de baas van de migratietak van de VN, The International Organization for Migration (IOM), een zogeheten inter-gouvermentele organisatie. Dat wil zeggen een niet-democratische eliteclub die zich niet hoeft te verantwoorden bij de bevolkingen. De standpunten van het IOM komen dan ook voort uit die wereldelite, die er zo haar geheel eigen logica op na houdt.

Er wordt een gluiperige argumentatie in gevoerd, die moet leiden tot de versnelde omvolking van Europa: Minder Europeanen, meer Afrikanen. Met andere woorden: Europa moet veranderen in Afrika. Een toestand van aanhoudende, primitieve, gewelddadige chaos.

Die redenaties gaan altijd volgens hetzelfde patroon, daarom is het goed er eens naar te kijken.

Allereerst stelt de VN baas fatalistisch vast dat er nu eenmaal niets aan te doen is: de migratie naar Europa is een gegeven. Want er worden nu eenmaal minder Europeanen geboren. Het onderwerp ‘bevolkingspolitiek’ is dus kennelijk al zozeer een taboe, dat het buiten het debat is geplaatst. Vervolgens wordt gesteld dat er als gevolg van de vergrijzing minder arbeidskrachten zullen zijn. Het feit dat Europa steeds meer een kenniseconomie is geworden en dat er door automatisering ook steeds minder werkkrachten nodig zijn, wordt volledig door hem genegeerd. Het feit dat ‘minder mensen in Europa’ misschien ook helemaal niet zo slecht is (kijk eens naar de overbevolking in en rondom Nederland) negeert hij ook. Logisch. Komt niet uit in zijn manipulatieve plaatje:

MASS MIGRATION TO EUROPE ISN’T GOING TO END – NOT FOR DECADES. ECONOMISTS FORECAST THAT WITH EUROPE’S BIRTH RATE FALLING AND ITS NATIVE-BORN POPULATION RAPIDLY AGEING, THE CONTINENT’S AVAILABLE LABOUR FORCE IS CONTRACTING. IN FACT, EUROPE FACES A WORKER SHORTAGE MEASURED IN THE MILLIONS UNTIL AT LEAST 2050.

Vervolgens stelt de, als het hem uitkomt graag fatalistische, VN baas vast dat de bevolking in Afrika nu eenmaal verdubbelt. Dus ja; je hebt een bevolkingsexplosie in Afrika en een bevolkingsimplosie in Europa, ziedaar, twee communicerende vaten, niks meer aan te doen toch? De zwarte Afrikanen stromen in, de blanke Europeanen verdwijnen. Dit proces wordt als onvermijdelijk voorgesteld, de desastreuze gevolgen ervan voor de Europese beschaving worden genegeerd. Jammer dan, zegt de VN:

AND WITH AFRICA’S POPULATION EXPECTED TO DOUBLE DURING THAT SAME PERIOD (AND AFRICAN ECONOMIES UNLIKELY TO CREATE JOBS FAST ENOUGH TO ABSORB THE EMERGING TALENT), THERE IS SIMPLY NO WAY TWO OPPOSITES – AGEING EUROPE AND YOUTHFUL AFRICA – WON’T ATTRACT.

Maar ergens voelen ze bij de VN ook wel aan dat er een addertje onder het gras zit. Want de Europese volkeren lijken dit massaal niet te willen. Daar moet dus een  gruwelijk lulverhaaltje aan geplakt worden.

Lees ook:  Een 70-jarige oorlog tegen 'Propaganda', gebouwd door de CIA

Weet je wat we doen? We maken de illegale migratie legaal! 

WE CAN START BY ABETTING REGULAR MIGRATION.En waar de VN tot nu ieder politiek ingrijpen negeerde, komen ze hier met een hele reeks maatregelen om de migratie te bevorderen: sneller visas uitdelen, kennismigratie bevorderen om zo de toch al catastrofale staat van het Afrikaanse continent nog verder te ondermijnen en daarmee de migratie nog verder aan te wakkeren. Het is een plan van apocalyptische proporties:

WE CAN ASSIST THOSE FLEEING CONFLICT WITH TEMPORARY PROTECTIVE STATUS THAT OFFERS ASYLUM-SEEKERS SAFETY, BUT NOT PERMANENTLY. WE CAN ACCEPT YOUNG WORKERS WITH SHORT-TERM EMPLOYMENT VISAS, WHILE AT THE SAME TIME OFFER HIGHER-SKILLED MIGRANTS STUDENT VISAS, WHICH PAY LONG-TERM DIVIDENDS TO ISSUERS BOTH BY FILLING CURRENT LABOUR GAPS WHILE GENERATING HIGHER INCOMES FOR MIGRANT FAMILIES FOR YEARS TO COME.

Vanuit het niets komt de VN baas dan ineens met een stelling: door meer legale migratie loopt de illegale immigratie terug!

THE MORE REGULAR MIGRANTS CAN EARN, THE MORE IRREGULAR MIGRANTS CAN STAY AT HOME.

Dat is natuurlijk  leugenachtige kletskoek van iemand die dat zelf ook allang weet. Als iets migratie aanwakkert, dan is het juist eerdere migratie. Dat zijn de zogeheten netwerkeffecten die jaar in jaar uit door de wetenschap zijn vast gesteld. We zagen het in Nederland ook: Eerst heeft de bestuurselite de gastarbeiders, tegen de wil van de bevolking in, hierheen gehaald, vervolgens kwam de ‘gezinshereniging’ in Nederland, daarna kwamen de illegale stromen.

Het legaliseren van de illegale migratie zal het migratieproces dus versnellen. En dat is precies de bedoeling. In een tweestappenplan: 1. Door een fatalistische voorstelling van zaken de migratie laten gebeuren. 2. door het legaliseren de migratie vergroten.

O, wacht, die VN waanzin wordt nog ‘onderbouwd’ ook. Met historische vergelijkingen die kant noch wal raken, bijvoorbeeld omdat ze niets te maken hebben met de stelling dat legale migratie de illegale migratie zou beperken. (Het ging bovendien in het verleden om groepen mensen die wel iets bijdroegen.)

THIS SHARED-WEALTH MODEL HAS WORKED FOR CENTURIES, STARTING WITH THE IRISH, SCANDINAVIAN AND MEDITERRANEAN MIGRATION WAVES THAT LEFT EUROPE IN THE 1800S, WHEN THE POSSIBILITY OF THOUSANDS EARNING LIVELIHOODS ABROAD LET MILLIONS REMAIN BEHIND. IT HAPPENED AGAIN AFTER 1989, WHEN POLES, ROMANIANS AND CITIZENS OF OTHER POST-COMMUNIST REGIMES FLOCKED (NOT ALWAYS WITH LEGAL WORK PAPERS) TO JOBS ABROAD THAT KEPT THEIR PEOPLE HOUSED AND FED – AND THEIR INFANT DEMOCRACIES FROM COLLAPSING INTO CHAOS.

U wordt dus geacht stapelgek te zijn. Maar dat is niets nieuws. De bestuurselites gaan er allang van uit dat u stapelgek bent. U denkt namelijk met uw onderbuik. U bent niet goed wijs. en daarom doet uw stem niet mee. Alles wordt achter uw rug om beslist bij de VN.

En dan, als sluitstuk, komt het ‘emotionele argument’, dat voor de VN dient als chantagemiddel: er verdrinken nu mensen!

LAST YEAR, ALMOST 7,500 PAID WITH THEIR LIVES.

Ja, malloten bij de VN, maar waarom verdrinken die mensen? Omdat ze weten dat ze, eenmaal geland in Europa, kunnen blijven! Ze nemen dus het risico. Mensen verdrinken door jullie smerige beleid, wat achter gesloten deuren in Davos wordt klaargestoomd om zo de oorspronkelijke bevolking van Europa, die een ongekend grote beschavingsniveau tot stand bracht, kapot te stampen.

Zo stort de VN ons in de ondergang. Welbewust. En in het geheime overleg wordt dat met applaus onthaald.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments