WTF: Sylvana Simons BIJ1 slaat door als RTZ over ‘zwarte cijfers’ DIT GELOOF JE TOCH NIET!

WTF: Sylvana Simons BIJ1 slaat door als RTZ over ‘zwarte cijfers’ DIT GELOOF JE TOCH NIET!

11 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Mafklapper alert! Sylvana Simons slaat op tilt omdat RTL Z-journalist praat over ‘zwarte cijfers’

“Niveautje hoor!” Sylvana Simons (BIJ1) is het er niet mee eens dat een journalist van RTL Z het heeft over “zwarte cijfers” als het falen van de Amsterdamse vuilverwerker AEB ter sprake komt. Dit is de “journalistiek in Nederland,” foetert het hoofdstedelijke raadslid op haar Facebook-pagina.

Het lijkt er op dat Sylvana Simons weer is uitgekeken op haar nieuwe hobby SM, en weer terug is bij het verongelijkt klagen over hoe de gevestigde orde haar zogenaamd dwarsboomt bij iedere gelegenheid die ze daarvoor krijgen. Zelfs economen worden aangevallen door de immer boze volksvertegenwoordiger uit Amsterdam. Ditmaal is het niet Johan Derksen die zich tegenover Sylvana vindt, maar RTL Z-journalist Erik Rezelman.

In een bericht op Twitter dat ging over de misère voor de mislukte gemeentelijke vuilverwerker AEB (waarvoor Sylvana ook politieke verantwoordelijkheid draagt middels haar stemgedrag) wordt gewag gemaakt van het economische onbenul van haarzelf en haar partij. AEB zit diep in de financiële problemen, maar volgens BIJ1 is er over twee maanden toch een winst van honderden miljoenen euro’s te noteren. Dat vindt RTL Z opmerkelijk, en schrijft over een “miraculeuze wederopstanding.” Let op wat er vervolgens gebeurt. Een social media-opstootje in drie akten:

Humor, hè. Het blijft een bijzonder lastig fenomeen voor beroepsgekwetst links. Maar geen nood, want misschien kan Sylvana ook meedraaien in de regeneratieve cultuurtherapie van Extinction Rebellion om dit nieuwste trauma snel te verwerken!

Lees ook:  Bam! Sylvana Simons genadeloos ingemaakt door Shirin Musa: ‘Loopvrouwtje van het salafistische patriarchaat!’

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDie narcistische en polariserende haatzaaier kan zich beter druk gaan maken over de slavernij die er nu anno 2019 nog steeds is. In, jawel, afrika en islamitische landen. Btw, wie brachten de slaven een paar eeuwen terug naar de handelsposten aan de kust van afrika? Juist, afrikanen zelf. Hou op met die onzin, je hebt goede en slechte mensen in allerlei kleuren. Bovendien is sylvana zelf de grootste discriminerende en stereotiep denkende persoon die ik ken, erg hypocriet.
Sylvana begint haar hand te overspelen met haar sekse, huidskleur en rassen politiek. Simons geeft goed aan waarom we echt moeten stoppen met die massa-immigratie. Er komen steeds meer van dit soort anti-Nederlandse fascisten naar ons land. We moeten de oorspronkelijke bewoners gaan beschermen tegen dit soort haat praktijken en gewoon beginnen met uitzetten van deze anti-Nederlanders.
Erge van alles is dat negatieve aandacht ook aandacht is voor die domme doos…en dat weet ze…of althans dat is haar ingefluisterd door iemand die haar een handje helpt ..zelf begrijpt ze vrij weinig. We zijn nu onderhand echt op een punt gekomen dat je echt naar SS moet gaan luisteren op kind niveau en haar een schouderklopje geven. En dat op die manier het snel over is met haar…Wij als blanken moeten haar behandelen als het adoptiekindje die toevallig een beetje Nederlands spreekt..SS mag dan best een complimentje ontvangen op niveau van een 4-jarige dan wel te verstaan..
Realiseert mevr. Simons zich niet dat ze met haar drammerigheid de discriminatie meer aanwakkert dan verminderd? Wat een gefrustreerd schepsel is dat toch! Is deze mevrouw echt de hele dag bezig met doemdenken? Het lijkt er wel op. Wat een verschrikkelijk leven moeten Sylvana toch hebben. Heb echt met haar te doen. Mevrouw Simons, lach eens wat vaker, je zal zien dat de boodschap véél beter over komt!!!!


Lees ook:  Zoals de vlag er nu bij hangt, kun je beter vertrouwen hebben in jezelf, dan in de toekomst

Comments

comments