5 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

De toekomst is niet van globalisten, de toekomst is van patriotten

trump

President Donald Trump speaks at a Make America Great Again rally as supporters hold up sign Saturday, April 27, 2019, in Green Bay, Wis. (AP Photo/Mike Roemer)


 5 total views,  3 views today

Jarenlang heeft het Westen een ongelukkige droogte doorgemaakt van echt nationalistische leiders.

Waar het concept van nationale soevereiniteit ooit werd beschouwd als een heilig onderdeel van het mandaat van een politieke leider, hebben decennia van technocratisch bestuur van bovenaf, monetarisme en consumentisme van onderaf en asymmetrische oorlogen in het buitenland ervoor gezorgd dat het woord zelf door de modder van krankzinnigheid werd gesleept.

Op de een of andere manier werd het woord ‘nationalisme’ in de loop van de jaren na de Tweede Wereldoorlog steeds meer geassocieerd met ‘autoritarisme’, ‘fascisme’ en ‘isolationisme’. Als men in de beleefde samenleving zou worden gerespecteerd, was geassocieerd met ‘nationalisme’ de politieke dood voor elke verfijnde staatsman.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Deze neiging werd een cartoonachtige grap toen een posterjongen voor het neoliberalisme met de naam Justin Trudeau zijn verkiezingsoverwinning in 2015 vierde door te verklaren dat hij de leider was van ” s werelds eerste postnationale staat ‘. Natuurlijk reageerde Justin vervolgens op de ‘autoritaire nationalisten’ die blijkbaar de wereldorde ontwrichtten door de Krim te ‘annexeren’ in het geval van Rusland van Poetin en ‘ongewenste’ ontwikkeling op te leggen aan arme landen zoals het geval was met China van Xi Jinping. De Amerikaanse verkiezingen waren net om de hoek en het was duidelijk dat Hillary Clinton onmogelijk kon verliezen.

De wereld van vandaag 2019 ziet er heel anders uit dan de Obama-bevlekte wereld waarin Justin leefde toen hij die belachelijke woorden uitte.

Sinds 2015 is Rusland erin geslaagd het tij van chaos in Syrië volledig te keren en de nieuwe Oekraïense regering heeft zelfs positief gereageerd op de heropleving van de “Steinmeier-formule” die een speciale administratieve status aan Oost-Oekraïne verleent. China is erin geslaagd de neokoloniale agenda van het IMF te omver te werpen en heeft met de Belt and Road een alternatief ontwikkelingsmodel geïntroduceerd dat nu 130 landen officieel aan boord heeft. De Trans-Pacific Partnership-zwendel die in 2015 als een uitgemaakte zaak werd beschouwd, is volledig ingestort, evenals het momentum om een ​​militaire omsingeling van China op te bouwen met behulp van de “nucleaire dreiging van Noord-Korea”.

Trump’s herstel van de traditioneel nationalistische wortels van Amerika, gekoppeld aan zijn toewijding om de veelheid van Amerikaanse militaire buitenlands geweld terug te dringen , getuige zijn recente poging om uit “belachelijke eindeloze oorlogen” in Syrië en Irak te komen, en voortdurende oproepen om “met Rusland om te gaan” zijn begonnen het woord ‘nationalisme’ opnieuw te infunderen met de waardigheid die het lang geleden verloor. De toespraak van de Algemene Vergadering van de VN van 24 september was een verfrissende verdediging van het nationalisme, waarin stoutmoedig werd verklaard dat “de toekomst niet aan globalisten toebehoort, de toekomst aan patriotten behoort” en een verademing was voor alle gezonde toeschouwers.

Trump moet vernietigd worden

Natuurlijk kan gezond verstand niet worden getolereerd in de geest van een geïndoctrineerde globalist.

De hele campagne om Donald Trump te vernietigen die teruggaat tot 2015 gebruikte elke wanhopige denkbare leugen in een vergeefse poging om de droom van een wereldorde na de natiestaat te herstellen waarvan de aanhangers weigeren te geloven dat ze volledig is ingestort. Dit omvat Hillary’s aanval op Trump voor het oproepen van vrede in Syrië op 7 oktober, tot het liberale media-instituut pro-Bolton werd, letterlijk op het moment dat de neo con havik werd ontslagen voor het duwen van een “Libië-model” op Noord-Korea. Hier leidde de Washington Post het peloton en riep uit: “John Bolton heeft eindelijk gesproken en hij heeft een groot waarschuwingsbord geplaatst over Trump en Noord-Korea,” en vroeg vervolgens “of hij een belangrijke getuige zou kunnen zijn in het onderzoek naar de beschuldiging van de Democraten over Oekraïne.”

De coup opgeroepen

Niet alleen is Trump in het offensief gegaan om dit proces de staatsgreep te noemen die het is, maar heeft ook een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de echte daders van Rusland-Poort zowel binnen Amerika als daarbuiten, geleid door William Barr en teams van onderzoekers die net terug uit Italië na een 2e ontmoeting met Italiaanse inlichtingenchefs over de rol van MI-6 verbonden Joseph Mifsud – een sleutelfiguur achter de Rusland-poort.

Hoewel sommige mensen ervoor hebben gekozen om Trump te behandelen als een paranoïde samenzweringstheoreticus, toonde president Poetin zijn begrip van deze staatsgreep door de diepe staatstroepen te besturen die Oekraïne beheren en proberen een potentiële alliantie tussen Rusland en de VS te vernietigen, toen hij zei: ‘we zien wat speelt zich af in de Verenigde Staten: [sommige strijdkrachten] gebruiken elk voorwendsel om president Trump aan te vallen. Nu is dat Oekraïne en alle ruzies die eraan verbonden zijn – ik bedoel de betrekkingen met Oekraïne en president Zelensky … dat nogmaals bevestigt dat we vanaf het begin niets te maken hadden met Amerikaanse politieke spelen. Ze hebben net gezocht naar voorwendsels om de gekozen president aan te vallen ”.

Congreslid Al Green (D-TX), een leidende stem van het afzettingskamp sinds 2017, liet zien waar de echte antidemocratische gevoelens van de diepe staat liggen toen hij op NBC zei: “Als we deze president niet beschuldigen, krijgt hij opnieuw -gekozen”.

Waarom zijn globalisten bang voor nationalisme?

Het merendeel van de liberale gevestigde zombies die tegenwoordig een voorstander zijn van een wereldorde na de natiestaat, hebben eerlijk gezegd geen idee waar hun overtuigingen vandaan komen. Ze weten niet waaromze stellen nationalisme gelijk aan autoritaire tirannie. Als je bedenkt dat ALLE populaire revisionistische geschiedenisboeken de neiging hebben te beweren dat het fascisme van Mussolini en Hitler is ontstaan ​​uit nationalisme (niet Anglo-Amerikaanse financiering), dan zou dit niet als een verrassing moeten komen. Nationalisme, zo wordt ons verteld door invloedrijke eugenetica-liefhebbende globalistische geleerden als Lord Bertrand Russell, is puur egoïstisch egoïsme, dat, als het niet wordt gecontroleerd, alleen al zijn hulpbronnen zal verbruiken totdat schaarste en overbevolking vereisen dat het zijn buren machtig domineert en onderwerpt totdat de wereld bezwijkt aan de wil van een wereldwijde tiran. Russelieten geloven dat nationalisme inherent onverenigbaar is met een vreedzame wereld omdat mensen net zo egoïstisch en onverdraagzaam zijn als … nou, Bertrand Russell! In zijn Why Men Fight (1916) zei Russell:

“Als mensen een sterk gevoel van een gemeenschap van naties hadden, zou nationalisme de grenzen van de verschillende naties bepalen. Maar omdat mannen alleen gemeenschap binnen hun eigen natie voelen, kan niets anders dan dwang hen de rechten van andere naties laten respecteren, zelfs wanneer zij exact dezelfde rechten voor zichzelf beweren. “

Bertrand Russell, een levenslange pleitbezorger van de wereldregering, ontvolking ( en af ​​en toe pleitbezorger van eenzijdige nucleaire oorlog tegen Rusland ), heeft altijd betoogd dat onderwijs en massapsychologie het belangrijkste middel zijn om onze samenleving van nationalisme te conditioneren. In zijn Impact of Science on Society uit 1951 zei deze vader van het moderne liberalisme:

“Ik denk dat het onderwerp dat politiek het belangrijkste zal zijn massapsychologie is …Het belang ervan is enorm toegenomen door de groei van moderne propagandamethoden. Hiervan is de meest invloedrijke de zogenaamde ‘opvoeding’ … De sociale psychologen van de toekomst zullen een aantal klassen schoolkinderen hebben op wie ze verschillende methoden zullen proberen om een ​​onwrikbare overtuiging te produceren dat sneeuw zwart is. Verschillende resultaten zullen binnenkort worden bereikt. Ten eerste, dat de invloed van thuis hinderlijk is. Ten tweede kan dat niet veel worden gedaan, tenzij indoctrinatie begint vóór de leeftijd van tien. Ten derde zijn die verzen die op muziek zijn gezet en herhaaldelijk zijn geïntoneerd, zeer effectief. Ten vierde, dat de mening dat sneeuw wit is moet worden vastgehouden om een ​​morbide smaak voor excentriciteit te tonen. Maar ik verwacht het wel. Het is aan toekomstige wetenschappers om deze maxima nauwkeurig te maken en precies te ontdekken hoeveel het per hoofd kost om kinderen te laten geloven dat sneeuw zwart is, en hoeveel minder het zou kosten om ze te laten geloven dat het donkergrijs is. Hoewel deze wetenschap ijverig zal worden bestudeerd, zal deze strikt beperkt blijven tot de heersende klasse. Het volk zal niet worden toegestaan ​​te weten hoe zijn overtuigingen werden gegenereerd. Wanneer de techniek is geperfectioneerd, zal elke regering die verantwoordelijk is voor het onderwijs voor een generatie in staat zijn om haar onderwerpen veilig te controleren zonder de noodzaak van legers of politieagenten. “

In zijn Future of Science (1924) trok Russell uit hoe een utopische wereldregering zou kunnen ontstaan ​​uit de bipolariteit van een gescheurde samenleving:

“Binnenkort zullen de technische voorwaarden bestaan ​​van het organiseren van de hele wereld als één producerende en consumerende eenheid. Als op dat moment twee rivaliserende groepen strijden om meesterschap, kan de overwinnaar misschien die ene wereldwijde organisatie introduceren die nodig is om de wederzijdse vernietiging van geciviliseerde naties te voorkomen … Er zou in eerste instantie economische en politieke tirannie van de overwinnaars zijn, een angst voor hernieuwde omwentelingen, en daarom een ​​drastische onderdrukking van vrijheid. Maar als de eerste zes opstanden met succes werden onderdrukt, zou de overwonnen hoop opgeven en de ondergeschiktheid aanvaarden die hun door de overwinnaar in het grote wereldvertrouwen was toegewezen … Het leven op het eerste gezicht zou onaangenaam kunnen zijn, maar het zou tenminste mogelijk zijn , wat voldoende zou zijn om het systeem aan te bevelen na een lange periode van oorlogvoering. “

De decennia na de Tweede Wereldoorlog zag de gefabriceerde oprichting van een Koude Oorlog, nucleaire terreur, een veelheid aan moorden en de sabotage van de alliantie VS-Rusland-China die de FDR had voorgesteld als de basis voor een anti-koloniale naoorlogse gemeenschap van natiestaten .

Russellites zoals Tony Blair en Sir Henry Kissinger vierden de komst van Russell’s New World Order door het “Post-Westfaalse tijdperk” toe te juichen toen de Sovjet-Unie instortte en ondanks enkele stemmen van gezond verstand in het westen, waarheid werd valsheid, nationalisme werd tirannie en sneeuw werd, voor alle doeleinden, zwart.

Waarom Russell faalde

De nationalistische opleving van vandaag is niet alleen een afwijzing van Russell’s programma voor wereldregering ten gunste van een alternatieve machtsalliantie. Dat is veel te simplistisch.

Deze opwekking vindt hoofdzakelijk plaats omdat Russell’s hele kijk op de natuur en de mensheid verkeerd is . Tenzij iemand iedereen gewoon wil doden, zijn ‘wereldvrede’ en ‘wereldstasis’ totaal onverenigbare concepten die geen morele reden hebben en niet in staat zijn tot creatieve verandering, net als de geest van Russell en zijn ideologische erfgenamen.

Gelukkig lijkt de mensheid niet het egoïstische uitschot dat door misantropische geopolitici wordt verondersteld en de ingebeelde utopie na de natie waar Russell naar verlangt, zoals Russell, onmogelijke doelen zijn, omdat het GEHEEL NIET DE SOM VAN ZIJN ONDERDELEN is. Zoals de grootste geesten zoals Plato, Augustinus, Dante, Cusa en Leibniz allemaal in hun eigen tijd erkenden, is de mensheid geen gesloten systeem van eindig potentieel dat kan worden gecontroleerd door social engineering-toezichthouders. Bewijs wijst eerder op de meer optimistische waarschijnlijkheid dat we worden geordend met creatieve rede en vrije wil, die ons toegang geeft tot een oneindige reeks nieuwe ontdekkingen zowel op aarde als daarbuiten ALS onze politiek-economische systemen dit aanmoedigen.

Minister van Buitenlandse Zaken Lavrov herhaalde die visie op zijn eigen manier op 3 oktober toen hij zei dat het Westen moet stoppen met het spelen van nul-som geopolitieke spellen, stoppen met het verdelen van regio’s in invloedssferen en uiteindelijk beginnen te worden geleid door de algemeen erkende regels van interstatelijke relaties die zet zich in voor papier in het Handvest van de Verenigde Naties. ”

Xi Jinping riep de naties van de wereld op om mee te doen aan de ontwikkelingen van het Belt and Road Initiative en sloeg briljant in de geest van Russell: “De mentaliteit uit de Koude Oorlog en het nul-somspel zijn steeds meer achterhaald. Alleen door een vreedzame ontwikkeling te volgen en samen te werken, kunnen we echt win-win resultaten bereiken. ”

De Filippijnse president Duterte stond naast Poetin op het Valdai-discussieforum en verklaarde dit principe van een harmonie van alle naties waarvan we deel uitmaken, toen hij zei: ‘Het Filippijnse volk moet worden verrijkt met andere culturen en intellectuele tradities … om omarm ons gedeelde lot ”.

Dus als president Trump zegt: “de toekomst is niet van globalisten, de toekomst is van patriotten”, en wanneer een mondiaal sociopatisch systeem een ​​hyperdrang doet om die president te vernietigen, moet je het heel serieus nemen.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments