Maak kennis met je ergste vijand,  DE OVERHEID:  Overheden dienen het volk helemaal niet

Maak kennis met je ergste vijand, DE OVERHEID: Overheden dienen het volk helemaal niet

12 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Democratie is een zwendel die vroeg of laat zeker zal mislukken. Het is het zeer gewaardeerde westerse ideaal, maar echter het is niets meer dan een dictatoriaal corrupte algemene-regel, omdat het voortdurend de inherente rechten van individuen schendt, of een minderheid onderdrukt door de almachtige regel van de meerderheid, die de natuurlijke rechten van individuen niet respecteert.

Democratie is ook slechts een welvaartsdistributie en uiteindelijk een vermogensvernietigingsplan dat de belastingbetalers tegenover de belastingeters plaatst. In het geval van de EU; de Duitsers, de Finnen en de Nederlanders produceren en sparen, terwijl de rest consumeert. Uiteindelijk zal een faillissement de waarheid over democratie aan het licht brengen, dat Hans-Hermann Hoppe een prominente Oostenrijkse schooleconoom als volgt verklaart:

“Het is niets meer dan een bijzonder verraderlijke vorm van communisme, en de politici die deze immorele en economische waanzin hebben veroorzaakt zich persoonlijk daarmee hebben verrijkt – en natuurlijk nooit aansprakelijk zijn voor de schade die ze hebben veroorzaakt! – ze zijn niets meer dan een verachtelijke groep communistische boeven.”

In feite maakt het niet uit op wie je stemt, de Deep State – Illuminati – Rothschilds, beslissen door hun controle over alle partijen die regering vormen. Ze beheersen alle kampen van elke politieke stroming. Politiek zit vol met fraude zonder integriteit – het ene zeggen en het andere doen is hun logica. De politieke partijen zijn slechts middelen om de agenda van de schaduwregering te introdu- ceren die de transformatie van de menselijke samenleving in een wereldwijde dictatuur dwingt.

Friedrich von Hayek, een andere bekende eminentie in de Oostenrijkse economische school, schreef in zijn baanbrekend werk de Road to Serfdom:

“Door de regering onbeperkte bevoegdheden te geven, kan de meest willekeurige regel legaal worden ingevoerd; en op deze manier kan een democratie het meest compleet despotisme opzetten dat denkbaar is.”

Overheden dienen het volk niet

De overheid is het probleem, niet de oplossing. Na elf jaar slepende en dieper wordende recessie, is het tijd om van koers te veranderen. In een democratie worden regeringen door het volk gekozen om hen te dienen, maar niet om de autoritaire dictator te zijn, zoals tegenwoordig het geval is. Regeringen hebben alle macht en middelen genomen om jouw manier van leven te beïnvloeden. Ze hebben de macht om belasting te heffen, je vast te houden, op te sluiten, te martelen en jonge man- nen en vrouwen weg te sturen om oorlogen te voeren in het buitenland dat niet eens een bedreiging voor het eigen land is geweest. Ze reguleren en belemmeren ondernemingen, verdelen het geld, bemoeilijken de handel door embargo’s en sancties en controleren alles wat in ze opkomt. Regeringen zijn duidelijk niet ten dienste van het volk, erger nog, ze zijn de vijand van het volk.

Het afdwingen van veiligheidscontroles op luchthavens zonder echte bescherming, dat niets anders is dan het creëren van business voor hun overheidsvrienden. Met het resultaat dat mensen zich afvragen wie hen zal beschermen tegen diefstal en geweld, dat hen ervan overtuigt dat het hun re- gering als instelling is die hen terroriseert, besteelt en natuurlijk schadelijk is voor hen.

Lees ook:  Onthuld: Hoe een geheime Nederlandse mol de VS-Israëlische Stuxnet Cyberaanval op Iran hielp

Het volk vertrouwt de rechtsgang toe aan een instelling die obsceen corrupt is. Mensen zijn opgeleid onder toezicht te blijven en hun vrijheden om hun potentie aan de overheid af te geven; ze zou- den niet anders durven want anders worden ze gepakt.

De macht van de moderne representatieve regering is dat het de massa bedriegt door hen te laten geloven dat zij ook insiders zijn. Ze worden aangemoedigd om te stemmen en te geloven dat hun stem er echt toe doet. Uiteraard doet het er helemaal niet toe. Over het algemeen hebben kiezers geen idee waarvoor of op wie ze stemmen. Vaak krijgen ze het tegenovergestelde van wat ze dach- ten waarvoor ze hadden gestemd. De overheid is een fenomeen, geen systeem. Het wordt het best begrepen als een gevecht tussen de buitenstaanders en de insiders. De insiders beheersen altijd de overheid en gebruiken deze om de controle te krijgen over de buitenstaanders. Waarom willen ze dat doen? De gebruikelijke redenen zijn Rijkdom, Macht en Status. Kort gezegd: de overheid is een instelling waarin de ‘insiders‘ de rijkdom, macht en status van de ‘outsiders‘ stelen.

Politici worden gekocht, bepraat en gemanipuleerd door de elite, het is hetzelfde in elk land. Gedetailleerde bestanden worden bijgehouden over politici, geholpen met gegevens van inlichtingen- diensten, die kunnen worden gebruikt om een twijfelaar bang te maken en in het gareel te zetten uit angst dat hun geheimen openbaar worden gemaakt. Degenen die de partijen controleren, beheersen ook het netwerk van inlichtingendiensten, niet in het minst de Rothschild-dynastie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVoor de meeste politici zijn er geen grenzen of morele dilemma’s over kleine dingen zoals integriteit en wetten van persoonsgegevensbescherming. Hoe meer geheimen mensen in de overheid heb- ben die hen kunnen vernietigen als ze onthuld zouden worden, hoe bruikbaarder en wenselijker deze lieden zijn om sleutelposities te vervullen. Als ze ooit proberen op te komen tegen de officiële lijn, is er altijd nog het databestand.

Lees ook:  Samenzweringstheorieën worden veroorzaakt door overheidsgeheim

De hoogste regionen van de politiek zitten vol met mensen die dansen op de muziek uit angst voor publieke blootstelling voor alles, van financiële fraude tot pedofilie. Er zijn drie soorten politici die in de buurt komen van het machtssysteem van de overheid:

Een kleine minderheid die bewust deel uitmaakt van de samenzwering en zich bewust is van de doelen

Degenen die gewoon macht en status willen en er alles voor doen om het te krijgen, door te zeggen en te doen wat nodig is; en

Degenen die grote geheimen hebben die op elk moment kunnen worden onthuld als ze wei- geren de instructies uit te voeren.

Het is niet gezegd dat elke politicus aan een van deze 3 criteria voldoet, alleen de overgrote meerderheid die de regering of de top van grote partijen bereikt, hetzij die de leiding hebben of de oppo- sitie voeren. Met andere woorden, alle politici die een kleine kans hebben om een regering te vormen, zijn tot op de kern corrupt. Het is de lijm die de structuur bij elkaar houdt m.b.v. manipulaties tussen verschillende politieke partijen en landen, in het spinnenweb van geheime genootschappen, waarbij de jezuïeten en vrijmetselaars de belangrijkste zijn.

Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut. Het type mensen dat aangetrokken wordt door de overheid, houdt ervan andere mensen te controleren. In tegenstelling tot wat ons is verteld te denken, dat is de reden waarom de slechtst gekwalificeerden – niet de beste – in de regering willen en kunnen komen.

Maar merkwaardig genoeg het is de regering die de meeste mensen vertrouwen en bij hen bescherming zoeken tegen alle kwaad dat meestal door de regering zelf wordt gecreëerd en via de officiële media met valse weergave wordt gepubliceerd, en buiten elke proportie wordt geblazen, met als doel de bevolking kort, bang en aangelijnd te houden. De meeste terroristische aanslagen zijn be- dacht en uitgevoerd van binnenuit met mede weten van de overheid, zoals o.a. de 9/11 terreuraanslag op de Twin Tower in New York om de publieke opinie te beïnvloeden en de overheid in staat te stellen een oorlog in Afghanistan en Irak te voeren.

Lees ook:  Burgers en vooral Ouderen worden uitgekleed door een stelletje politieke parasieten en medische maffia

Mensen vertrouwen de rechtvaardige beleidslijn toe aan een instelling die deze op een obscene manier corrumpeert. Mensen worden gemanipuleerd onder toezicht te blijven en hun vrij- heden en kansen aan de overheid over te dragen.

Stel je nu voor dat de overheid je vrienden ook voor jou heeft gekozen, je sociale evenementen, dinerparty’s en je weekenden heeft gepland. Stel je voor dat een panel van bureaucraten je een hobby van hun keuze toewijst, je een televisiekanaal voorschrijft en je een specifieke tijd toewijst om het te bekijken. Stel je voor dat de Minister van Gastronomie het restaurant voor jou uitzoekt, je menu- keuzes bepaalt en je wijn voorschrijft. Wat denk je dat er gaat gebeuren met de algehele kwaliteit van je leven?

Kom tot bezinning en wordt een realist om te begrijpen en te zien dat de acties van overheden ronduit onzin zijn, met het enige doel om jouw vrijheden te beteugelen en je tot slaaf te maken. Je moet nu hiertegen vechten. Want als je eenmaal tot slaaf bent gemaakt, is het onmogelijk geworden jezelf te bevrijden als je beseft dat je het niet meer leuk vindt. Dit soort slavernij is de staat van nu. Het is wat je bent in hun ogen. HET PLEBS. Het KLOOTJESVOLK!

Bedenk. Wanneer je kinderen nauwelijks mens zijn, zijn ze verplicht gevaccineerd te worden om hun zenuwcellen en synapsen psychologisch te veranderen en hun neurologisch ontwikkelingsproces te verhinderen tot het punt dat ze worden gereduceerd tot saaie slapers en stomme wezens op sub menselijk niveau.

Stel jezelf vragen: wat ga je doen als de Khazarians onze Vrijheidsstrijd hebben gewonnen? Op dat moment ben jij en je nakomelingen officieel een slavenklasse geworden, niet beter dan batterijlegkippen, en worden gebruikt voor welk doel dan ook dat de elite geschikt voor je acht. Dit is een gevangenis waaruit je niet kunt ontsnappen. Zie hoe moeilijk het wordt gemaakt om Brexit te vervul- len, waar de meerderheid van de Britten voor heeft gekozen om de EU-gevangenis te verlaten!

Mijn definitie van IMBECIEL, DEBIEL etc. voor de duidelijkheid:

U weet de waarheid, u ziet de waarheid en toch gelooft u nog steeds in hun

LEUGENS!

Zie deze TIMELINE! Denk een keer voor uzelf! Weet wie u dagelijks FAKE NEWS brengt? Uw krant en uw journaal!Comments

comments