SCHOKKEND: Dit is hoe Duitsland met de sharia omgaat

SCHOKKEND: Dit is hoe Duitsland met de sharia omgaat

12 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie
5
(1)

Een Syrische familie reageerde met martelingen voor hun 17-jarige dochter door verliefd te worden op de verkeerde jongeman. Een Münchense rechter reageerde niettemin met begrip en veroordeelde met een milde proeftijd. Een ander vonnis en een duidelijk signaal aan Merkel’s geïmporteerde goudstukken, die de Duitse politici en hun handlangers in de rechtszalen begrijpen door een succesvolle integratie.

Wat gebeurde er? De jonge vrouw wier naam en verblijfplaats door de rechterlijke macht geheim worden gehouden – wat wordt door de autoriteiten vandaag de dag eigenlijk niet als “geheim of topgeheim” beoordeeld als het gaat om “succesvolle integratie”? – had een verschrikkelijke misdaad begaan. Ze werd verliefd op een jonge Afghaan. Even herinnerde de Münchener rechter Robert Grain zich echter het begrip van de waarden van onze westerse cultuur en zo barstte hij een “je moet je schamen” uit in de richting van de Syrische ouders.

begrip van waarden

Dat de jonge vrouw verliefd wordt op een man, die noch bedoeld noch gekozen werd door de familie, is natuurlijk helemaal niet mogelijk in de islam. Het familieoordeel werd dus snel uitgesproken:

De jonge vrouw werd door de familie unaniem gestraft met een marteling volgens de sharia: vader, moeder en broer sloten de jonge vrouw drie dagen thuis op slot om haar te martelen. Ze moest op de grond hurken “als een hond”, aldus de voorzittende rechter. Ze kreeg geen eten of drinken en bovendien schopten de familieleden het gezicht van de dochter met hun voeten. Ze kreeg de opdracht om de toiletpot met haar tong schoon te likken. Vervolgens werd de “familieschande” ontvoerd en in hun Syrische vaderland tot het huwelijk gedwongen – we zijn niet verbaasd.

Lees ook:  #Boerenprotest nu ook van start in Duitsland! #Boeren massaal onderweg naar Bonn en Berlijn

Judge Grain: “Dit is verachtelijk! Op de tweede dag had de vader gedreigd de keel van de dochter met een mes door te snijden.

Judge Grain was nu verontwaardigd: “Maar hun gedrag heeft niets te maken met cultuur”, aldus Grain. “Ze werd verliefd”, zei Grain, en vervolgde: “Je leeft bij ons in een cultuur waar je dat kunt doen. Er is geen verschil tussen een man en een vrouw. Hiervoor was de dochter gestraft met een “schaamteloze psychomarteling” en even leek het alsof de rechter vanuit zijn eigen politieke opvoedkundige dogma, om migranten niet te bekritiseren, wakker werd en zichzelf ontgroeide.

Pas toen de dochter zich aan een leraar op school toevertrouwde, kon het Jeugdwelzijnswerkbureau worden ingeschakeld. Het meisje werd eerst opgevangen, maar een paar dagen later slaagde de familie erin haar voor de school af te zetten en over heel Duitsland mee te nemen. De minderjarige zou in Syrië trouwen. Pas toen de politie de vader arresteerde, gaf de familie het meisje vrij.

“Je woont al zes jaar in dit land. Ze kunnen geen Duits spreken, ze zitten gewoon thuis, ze nemen niet deel aan het leven. In uw cultuur zijn vrouwen minder belangrijk dan mannen. Judge Grain vindt dit zo letterlijk “dom”.

Psychomarteling, lichamelijk letsel en vrijheidsberoving een “deelaspect” van de moslimcultuur

Lees ook:  Een nieuwe Napoleon? Macron plant invallen in Europa - eerste bestemming Duitsland

Zoiets heeft hij in 15 jaar nooit gezien. (Noot van de redactie: Waar woont en werkt deze rechter?) Hij verwerpt dit “gedeeltelijke aspect van cultuur”. De familie had hun dochter als een hond behandeld, dat was verachtelijk. Overigens werd de familie aangeraakt met fluwelen handschoenen met dit milde oordeel, omdat de dochter er expliciet om vroeg. De folteraars kregen een politiek wenselijke voorwaardelijke straf. Proceswaarnemers zijn verontwaardigd. Een Duitse familie, die zich buiten de waardenmaatschappij beweegt en een familielid een driedaagse marteling, vrijheidsberoving (werd hier helemaal niet veroordeeld) de dreiging van moord zou niet zijn weggegaan onder een gevangenisstraf van 5-7 jaar.

Apropo succesvolle integratie van moslims in Duitsland

Criminele politici van de oude partijen die van plan zijn om Duitsers te genocideeren met hun beleid van massamigratie juichen toe:

Berlijn – Volgens een studie zijn de meeste mensen met buitenlandse wortels vandaag de dag beter geïntegreerd in Duitsland dan tien jaar geleden – volgens de zelfevaluatie van geïnterviewden met een migratieachtergrond. Dit is de conclusie van de “Migrant Milieu Survey 2018” die woensdag is gepubliceerd. “De overgrote meerderheid beschouwt zichzelf als een volstrekt vanzelfsprekend onderdeel van de samenleving”, aldus de studie van de VHW (federale vereniging voor huisvesting en stadsontwikkeling) in Berlijn.

Lees ook:  JOURNO-JOKE: Pulitzer Prize toegekend aan echtgenote van Pulitzer Prize bestuurslid, wat bewijst dat de "journalismeprijs" een totale grap is

Symbool video en illustratief materiaal ook voor Richter Grain, dat deel uitmaakt van het dagelijks leven in een islamitisch onderwijs – ook in Duitsland – omdat…. hij nog nooit zoiets heeft gezien in 15 jaar – de video werd aan de redactie gevoerd door een huisarts uit de Berlijnse wijk Wedding. Naam en adres zijn bekend.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments