Trump kan worden beschuldigd op basis van het getuigenis van een parade van “klokkenluiders” die niet eens in persoon getuigen

Trump kan worden beschuldigd op basis van het getuigenis van een parade van “klokkenluiders” die niet eens in persoon getuigen

12 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Dit “beschuldigingsonderzoek” wordt steeds schaduwzamer met elke dag die voorbijgaat. Nancy Pelosi zal niet eens in het Parlement stemmen om dit “beschuldigingsonderzoek” officieel goed te keuren, omdat ze ervan overtuigd is dat een dergelijke stemming niet nodig is. 

Maar zoals White House Counsel Pat Cipollone terecht heeft opgemerkt, het ontbreken van een stem “in strijd is met fundamentele billijkheid en een grondwettelijk verplicht proces”. En nu leren we dat de oorspronkelijke klokkenluider vraagt ​​of hij “schriftelijk een getuigenis kan indienen in plaats van persoonlijk te verschijnen”, wat waarschijnlijk zou betekenen dat we misschien nooit de identiteit van deze persoon hebben ontdekt. We kunnen dus mogelijk geconfronteerd worden met een scenario waarin het Huis van Afgevaardigden de president van de Verenigde Staten daadwerkelijk beschuldigt op basis van ‘getuigenissen’ van een anonieme bron die ze nooit echt persoonlijk te zien krijgen. De Amerikaanse grondwet stelt een zeer hoge standaard voor het afzetten van een president,

En raad eens? Nu de oorspronkelijke “klokkenluider” zoveel gunstige aandacht heeft gekregen, heeft het andere “potentiële klokkenluiders” aangemoedigd om naar voren te komen …

Nieuwe potentiële klokkenluiders komen naar het afzettingsonderzoek van de House Democrats, vertellen twee congresbronnen aan The Daily Beast.

Ze lijken te worden aangemoedigd door de acties van de klokkenluider wiens explosieve verslag van het telefoontje van president Donald Trump naar Volodymyr Zelensky in Oekraïne over het onderzoek naar de binnenlandse politieke rivalen van Trump het onderzoek naar beschuldiging heeft aangewakkerd.

Misschien zullen de Democraten gewoon “klokkenluider” blijven houden nadat “klokkenluider” naar voren komt totdat ze iets kunnen vinden dat eindelijk blijft hangen.

Immers, als ze zelfs nooit publiekelijk hoeven te getuigen, is er niet veel risico voor deze “klokkenluiders”. Iedereen in de regering die Trump wil vernietigen, kan naar voren komen met ‘schadelijke informatie’, en natuurlijk zouden de Democraten maar al te graag opdrinken en ermee doorgaan.

Volgens het Daily Beast worden de nieuwe “klokkenluiders” momenteel doorgelicht door “congresonderzoekers” …

Congresonderzoekers controleren momenteel de nieuwe accounts die ze hebben ontvangen op geloofwaardigheid. Dienovereenkomstig zouden bekwame bronnen niet bespreken waar in de regering deze nieuwe klokkenluiders vandaan komen, noch wat zij beweren te zeggen te hebben.

Onnodig te zeggen dat de term “” congresonderzoekers “gemakkelijk kan worden vervangen door” Democratische politieke hacks “, en iedereen die iets heeft dat zelfs op afstand schadelijk kan zijn voor Trump, wordt als” geloofwaardig “beschouwd.

Als de oorspronkelijke klokkenluider in het openbaar zou moeten getuigen, zouden veel van deze nieuwe “klokkenluiders” snel verdwijnen. Maar op dit moment lijkt het erop dat de oorspronkelijke klokkenluider probeert te voorkomen dat hij zelfs achter gesloten deuren van het Congres zal getuigen. Er wordt zelfs gemeld dat hij misschien nooit persoonlijk tegen iemand getuigt . Op dit punt heeft het juridische team dat de “klokkenluider” vertegenwoordigt, het Congres officieel gevraagd of de “klokkenluider” “schriftelijk een verklaring kan indienen in plaats van persoonlijk te verschijnen” …

Lees ook:  Waarom Leugenaars verkiezingen winnen

Advocaten van de CIA-officier wiens klokkenluidersklacht hielp om een onderzoek naar president Trump te starten, hebben het Congres gevraagd of hun cliënt een schriftelijke verklaring kon indienen in plaats van persoonlijk te verschijnen, volgens mensen die bekend zijn met de zaak.

Het verzoek weerspiegelt bezorgdheid over de vraag of de klokkenluider aan Democraten en Republikeinen zou kunnen getuigen zonder zijn identiteit te onthullen, en vreest dat dit zou leiden tot het openbaar lekken, waardoor zijn persoonlijke veiligheid in gevaar zou komen. De inlichtingencommissies hebben nog niet gereageerd op het onderzoek naar mogelijke schriftelijke getuigenissen, zeiden de mensen.

Het is waar dat zodra de identiteit van deze “klokkenluider” bekend wordt, het leven van die persoon nooit meer hetzelfde zal zijn.

Maar als u de president van de Verenigde Staten gaat neerhalen, is dit niet iets dat anoniem kan worden gedaan.

Op dit punt is het leven van Trump tot een levende hel gemaakt door deze “klokkenluider”, en Trump verdient het om zijn aanklager het hoofd te bieden.

Niet alleen dat, maar als een president die wordt ondersteund door bijna de helft van het land zal worden afgezet, verdient het Amerikaanse volk het recht om rechtstreeks van de hoofdgetuigen te horen.

Dit is een zeer, zeer ernstige zaak en dit proces moet met de grootste ernst worden behandeld.

Op dit moment hamert de reguliere media meedogenloos op Trump, en het Amerikaanse publiek raakt er steeds meer van overtuigd dat de president mogelijk een soort misdrijf heeft begaan. Uit de meest recente Fox News-peiling blijkt zelfs dat 51 procent van alle Amerikanen “Trump beschuldigd en verwijderd uit kantoor” willen …

Iets meer dan de helft van de kiezers wil dat president Trump wordt afgezet en uit zijn ambt wordt onthuld, volgens een Fox News Poll woensdag vrijgegeven.

Een nieuw hoogtepunt van 51 procent wil dat Trump wordt afgezet en uit zijn ambt wordt gezet, nog eens 4 procent wil dat hij wordt afgezet maar niet wordt verwijderd, en 40 procent verzet zich tegen afzetting. In juli gaf 42 procent de voorkeur aan beschuldiging en verwijdering, terwijl 5 procent zei dat hij beschuldigde maar hem niet verwijderde, en 45 procent verzette zich tegen beschuldiging.

Onnodig te zeggen dat president Trump niet erg onder de indruk was van deze nieuwe Fox-enquête …

President Trump sloeg zijn vroegere favoriete nieuwszender, Fox News, in een tweet tweets dat donderdag werd afgeluisterd door een nieuwe Fox News-enquête die aantoonde dat een meerderheid van de Amerikanen hem beschuldigd en uit zijn ambt wilde zien.

“Vanaf de dag dat ik aankondigde dat ik me kandidaat stelde voor President, heb ik NOOIT een goede @FoxNews Poll gehad”, tweette Trump. “Wie hun Pollster ook is, ze zuigen.”

Maar wat iedereen lijkt te vergeten, is dat hij, om de president van de Verenigde Staten af ​​te zetten en uit zijn ambt te zetten, een misdrijf moet hebben begaan, en dat is eenvoudigweg niet waar in dit geval .

Je kunt een president niet beschuldigen alleen omdat je hem of haar niet leuk vindt.

Helaas is onze regering op dit punt volledig uit de problemen geraakt. De Democraten en veel Republikeinen lijken geen probleem te hebben met het herhaaldelijk vertrappen van de grondwet, en dit is iets waar ik herhaaldelijk voor heb gewaarschuwd .

De Democraten, de reguliere media en ‘nooit Trump-republikeinen’ maken dit land klaar voor een grote politieke ramp.

Als president Trump illegaal wordt afgezet en illegaal uit zijn ambt wordt ontheven, zal er rechts een opschudding zijn zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Maar als president Trump illegaal door het Huis wordt beschuldigd en vervolgens wordt beschermd door de Republikeinen in de Senaat, kan dat een enorme hoeveelheid onrust aan de linkerkant veroorzaken.

Hoe dan ook, dit land zal diep, diep verdeeld worden door dit illegale proces, en op dit punt is het heel moeilijk om te zien hoe dit verhaal een positief einde zal krijgen.

Lees ook:  Politie van Portland 'trekt zich terug' na impasse met NAAKTE vrouwelijke demonstrant (FOTO'S, VIDEO'S)

Comments

comments