Angela Merkel en het Kalergi-plan – De vernietiging van Europa en zijn bevolking

Angela Merkel en het Kalergi-plan – De vernietiging van Europa en zijn bevolking

13 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

Ik kan het voortdurende ‘om heen draaien’ in het publiek niet langer horen en lezen! Je hoort het voortdurend in het reguliere publiek en de alternatieve media hoe Merkel en haar regime een fout hebben gemaakt, dat ze heeft gedaan wat ze heeft gedaan om humanitaire redenen, incompetent zijn of andere dergelijke onzin. Ik heb het over AfD-politici en zogenaamde hoogleraren internationaal recht zoals Dr. Albrecht Schachtschneider, evenals de meeste auteurs van het zogenaamde ‘Alternative News’-spectrum.

De overstroming van ons Europese continent met niet-blanke ‘migranten’ uit Afrika en het Midden-Oosten, die vermomd zijn als zogenaamde ‘vluchtelingen’, is geen MISTAKE, een ‘Humanitaire Act’ of een kwestie van ‘Onbekwaamheid’, maar een precieze, strategische politieke beweging van een wereldwijd georganiseerd en ingewikkeld occult netwerk, dat plannen uitvoert en realiseert die decennia, zo niet eeuwen oud zijn.

Niemand kan op dit punt beweren dat we te maken hebben met een complottheorie, omdat dit occulte netwerk zichzelf heeft geopenbaard en duidelijk en zichtbaar is geworden door hun eigen geschriften en verklaringen. Met andere woorden, ze hebben zichzelf geopenbaard door hun eigen pen.

In 2010 ontving de Duitse bondskanselier Angela Dorothea “Merkel” (Kasner / Kazmierczak) de European Award van de European Society Coudenhove-Kalergi . Daarnaast is zij raadgever van deze stichting, net als voormalig Duitse bondskanselier Helmut Kohl (Cohn), Jean-Claude Juncker (voorzitter van de Europese Commissie) en Herman van Rompuy (voorzitter van de Europese Raad).

Andere Awardees van deze occulte samenleving zijn: 
1978 Raymond Barre, premier van Frankrijk 
1980 Constantin Tsatsos, president van Griekenland 
1982 Rudolf Kirchschläger, president van Oostenrijk 
1984 Sandro Pertini, president van Italië 
1986 Juan Carlos I. de Borbón y Borbón, Spaanse koning en staatsleider 
1988 Franz-Josef Strauss, premier van Beieren 
1990 Helmut Kohl, kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland 
1992 Ronald Reagan, voormalig president van de Verenigde Staten 
1994 Alois Mock, vice-kanselier en minister van Buitenlandse Zaken van Oostenrijk 
1994 Otto von Habsburg, voorzitter van de Pan-Europese Unie en lid van het Europees Parlement – Speciale prijs van de Coudenhove-Kalergi-eeuw
1996 Lennart Meri, president van Estland 
1998 Emil Constantinescu, president van Roemenië 
1999 Yehudi Menuhin, violist – speciale prijs – Postmortem 
2002 Franjo Komarica, katholieke bisschop van Bosnië 
2004 Ibrahim Rugova, president van Kosovo en Silivius Magnago, gouverneur van Zuid-Tirol 
2006 Vaira Vike -Freiberga, president van Letland 
2008 Wladyslaw Bartoszewski, minister van Polen 
2010 Angela Merkel, kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland 
2012 Herman Van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad 
2014 Jean-Claude Juncker, voorzitter van de EU-Commissie.

Wat is het doel van deze occulte samenleving?

Al in 1925 definieerde Richard Coudenhove-Kalergi de toekomst voor een nieuw Europa in zijn boek “Practical Idealism”. Zijn plan: een nieuw ras met nieuwe kenmerken en kenmerken creëren en opzetten door blanke Europeanen, Aziaten en zwarte Afrikanen te mengen om de kenmerken van de Europese bevolking op “positieve manieren” te veranderen en te veranderen.

Het nieuwe Europa zal worden geleid onder de spirituele leiding van het jodendom en de Joden die het spirituele leiderschap van Europa zullen zijn. De joodse feodale adel!

Bovendien schrijft hij in zijn boek  (lees!):

10. Jodendom en toekomstige adel De
belangrijkste vertegenwoordigers van deze corrupte en oprechte hersenaristocratie: van het kapitalisme, de journalistiek en de literatuur, zijn de joden. De superioriteit van hun geest maakt hen voorbestemd om een ​​belangrijke factor in toekomstige adel te worden. Een blik op de geschiedenis van de Joden verklaart hun voorsprong in de strijd voor bestuur over de mensheid. De mens van de verre toekomst zal een hybride zijn. De races en kasten van vandaag zullen het slachtoffer worden van het toenemende overwinnen van Ruimte, Tijd en vooroordelen. (Met andere woorden, het is slechts een kwestie van tijd totdat individuele rassen bestaan). De Euro-Aziatische-Negroid hybride race van de toekomst, vergelijkbaar met de gelijkenis van de oude Egyptenaren, zal de variëteit aan rassen vervangen door verschillende persoonlijkheden.

Richard Coudenhove-Kalergi en de Paneuropa-beweging werden daarom opgericht en zijn bijna klaar met de Europese Unie (EU).

De kwantiteit en kleurrijkheid in de mainstream is in werkelijkheid slechts een verkeerde voorstelling van het eigenlijke plan, namelijk het creëren van geatomiseerde en opnieuw geprogrammeerde menselijke eenheden.

Bijkomende leidende krachten binnen deze occulte politiek zijn: Thomas PM Barnett, Barbara Lerner Spectre en voormalig Franse president Nicolas Sarkozy.

Thomas PM Barnett (1962 in Chilton, Wisconsin) is een invloedrijke Amerikaanse wetenschapper op het gebied van militaire strategie. Hij kon daarom in maart 2002 zijn eerste Geo-strategische resultaten presenteren aan de voormalige minister van Defensie Defensie Donald Rumsfeld.

In zijn boeken  The Pentagon’s New Map. Oorlog en vrede in de eenentwintigste eeuw  (GP Putnam’s Sons, 2004, ISBN 0399151753) en Blauwdruk voor actie: A Future Worth Creating (GP Putnam’s Sons, 2005, ISBN 0399153128) Thomas PM Barnett verklaart dat iedereen die tegen Miscegenation en Multi staat -Culturalisme is immoreel van aard en niet in overeenstemming met de huidige tijd. En dat iedereen die zich verzet tegen globalisering moet worden verwijderd.

In Blauwdruk voor actie op pagina 282 schrijft hij woord voor woord:

Dus ja, ik hou rekening met niet-rationele actoren in mijn wereldbeeld. En als ze geweld tegen de wereldorde bedreigen, zeg ik: dood ze.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHier kunnen we de realiteit zien van de wereldwijde uitbreiding van het Kalergi-plan .

Een andere openbare onthulling van wie achter deze enorme immigratiegolf staat, is op dit punt vrij duidelijk. Barbara Lerner Spectre:

Joden spelen een leidende rol bij het verspreiden van multiculturalisme door Europa.

Barbara Lerner Spectre, die een door de overheid gefinancierde Joodse studiegroep in Zweden leidt, legt een interessante verklaring af in deze video .

Zij beweert:

Ik denk dat er een heropleving is van antisemitisme, omdat Europa op dit moment nog niet heeft geleerd multicultureel te zijn. En ik denk dat we deel zullen gaan uitmaken van die transformatie, die moet plaatsvinden. Europa wordt niet de monolithische samenleving die ze in de vorige eeuw eens waren. Joden zullen daar centraal staan. Het is een enorme transformatie die Europa moet maken. Ze gaan nu in een multiculturele modus en Joden zullen wrok hebben vanwege onze leidende rol. Maar zonder die leidende rol en zonder die transformatie zal Europa niet overleven.

Haar commentaar is een voorbeeld van Joodse vertegenwoordiging in vroegere tijden: “Een licht zijn voor naties”. Joden redden Europa door het te leiden naar multiculturalisme.

Barbara Lerner Spectre (geb. 1942 in Madison, Wisconsin) is een Amerikaanse jood, de oprichter van Paideia – het Europees Instituut voor Joodse Studies in Zweden, een niet-religieus academisch instituut dat in 2001 werd opgericht. Ze promoveerde aan de Bar-Ilan Universiteit in Ramat Gan, Israël. Ze trouwde met de rabbijn Philip Spectre en zij en haar man verhuisden in 1967 naar Ashkelon, Israël, waar ze werkte aan de faculteit Joodse Studies aan het Achva College of Education. Nadat ze in 1982 naar Jeruzalem was verhuisd, begon ze te werken aan de faculteit van het Shalom Hartman Instituut in Jeruzalem, het Melton Center van de Hebreeuwse Universiteit en het Yellin College of Education. Ze was de oprichter van het Schechter Instituut in Jeruzalem in 1984. In 1999 emigreerde ze met haar familie naar Zweden en ging wonen in Stockholm, waar haar man rabbijn van de synagoge van Stockholm werd. In 2000 kreeg ze een contract van de Zweedse regering om de oprichtingsstatuten te schrijven voor haar Joodse studiegroep, getiteld “Paideia”, en haar groep werd er naar vernoemd. Paideia – Het Europees Instituut voor Joodse Studies in Zweden. Ze blijft deze groep tot op de dag van vandaag leiden. Tot 2011 leidde Paideia meer dan 200 mensen uit 35 landen op voor managementposities voor de vernieuwing van de joodse cultuur in Europa.

Nicolas Sarkozy (Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa, geboren in Hongarije) – voormalig Joodse president van Frankrijk – sprak op 17 december 2008 in Palaiseau als voorzitter van de Europese Raad voor een gekozen kring van EU-leiders over het grote doel van het vernietigen de blanke race in Europa door geweld indien nodig, als hun doel niet alleen door Miscegenation kan worden bereikt. De kernzin is:

Wat is het doel? Het doel is Miscegenation (race-mixen)! En als mensen niet bereid zijn om dit uit vrije wil te doen, dan zullen we hen dwingen door overheidsmaatregelen. De Challenge of Miscegenation van de verschillende landen is de Challenge of the 21st Century. Het is geen keuze, het is een plicht. Het is verplicht.

Sarkozy’s moeder is een afstammeling van een Sefardische Jood uit Thessaloniki (Griekenland) en haar grootvader, Mordechai Mallah, volgde het jodendom en was een rijke juwelier uit Thessaloniki

Deze joodse feodale adel in Europa en de wereld, een voor de hand liggende en goed gerichte onderneming, kan ook worden gezien in belangrijke en voor de hand liggende planningsdocumenten van de VN en de EU.

VN-afdeling voor bevolkingsvragen :

De bevolking van bijna alle Europese landen zal krimpen zonder immigratie. Om de juiste hoeveelheid arbeidsgeschikte mensen van leeftijd in verhouding tot de bevolking te behouden, heeft Duitsland jaarlijks 6000 immigranten per 1 miljoen inwoners nodig [= 480.000 in overeenstemming met de analyse]. De term “vervangende migratie” hangt samen met immigratie van een ander land naar een ander land, om te voorkomen dat een bevolking krimpt en sterft door lage geboortecijfers en sterftecijfers. Om dit doel te bereiken, zou het aantal immigranten voor heel Europa echter moeten worden verdubbeld.

Europese Commissie – Persbericht :

Verbetering van de legale migratiekanalen: de Commissie stelt een nieuwe EU-schikkingsovereenkomst voor. De Europese Commissie stelt vandaag een nieuwe EU-schikkingsovereenkomst voor. Hiermee wordt een gemeenschappelijk Europees nieuw afwikkelingsbeleid vastgesteld, dat mensen die internationale bescherming nodig hebben, in staat zal stellen een veilige doorgang en toevlucht naar Europa te zoeken. Deze stelling maakt deel uit van de geplande hervorming van de Commissie van het gemeenschappelijk Europees asielstelsel en de geschetste langetermijnstrategie van de Europese migratie-agenda voor verbeterd migratiebeheer.

Samenvatting:

Zoals u ziet, gaat dit niet over humanitaire inspanningen om zogenaamde “vluchtelingen”, “toevluchtszoekers” of “asielzoekers” te helpen. Het gaat allemaal om een ​​goed gerichte afwikkeling van niet-blanke rassen in Europa en Noord-Amerika om Miscegenation af te dwingen. Verklaar de auteur van deze tekst nu niet als een “racist”: het zijn hun eigen woorden! 
Het gaat over het creëren van een nieuwe mens – een hybride – een bevolking die niet in staat is kritisch te denken. Een volk slim genoeg om te werken, maar dom genoeg om te worden getolereerd. (Een gehybridiseerd ras van mensen die niets meer zijn dan automaten – een slavenras).

Stop alsjeblieft met kloppen en begin de waarheid te verspreiden onder zoveel mogelijk mensen. Zelfs een halve waarheid is een leugen. Degenen die tegen zichzelf liegen, ondanks deze voor de hand liggende feiten, verspreiden een halve waarheid.Comments

comments