Gisteren nog steeds complottheorie: Sparda bank Berlijn gaat geïmplanteerde RFID-chips voor klanten invoeren

Gisteren nog steeds complottheorie: Sparda bank Berlijn gaat geïmplanteerde RFID-chips voor klanten invoeren

14 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Voor reizen binnen de Europese Unie gaat niets zonder huisdieren voor huisdieren zonder een geïmplanteerde chip. De droom van de hoofdrolspelers van de Nieuwe Wereldorde om mensen te verplichten met de elektronische identificatie ligt binnen handbereik – nu ook met de hulp van Sparda Bank Berlijn. Ze adverteert ongegeneerd voor de RFID-chip met de slogan “De enige thuisfinanciering die onder je huid kruipt”.

Deze bizarre actie is vooral gericht op jonge, technologisch onderlegde klanten die tussen 1 oktober en 31 december een hypothecaire lening van minimaal € 50.000 afsluiten. In ruil daarvoor krijgen ze gratis een chip waarmee ze de deur van hun toekomstige huis kunnen openen. Op de startpagina van Sparda-Bank, een coöperatieve retailbank met locaties in de nieuwe deelstaten en in Berlijn, staat: “Wij rusten u en een persoon naar keuze uit met een ultramodern NFC-implantaat [Near Field Communication]. Sleutel zoeken was gisteren. Geef het maar! “

De ZDF had wat onlangs werd verbannen in het rijk van de “complottheorie” al gepropageerd als een zegen voor de mensheid: in het “Today’s Journal” van 23 februari 2016 introduceerde Klaus Kleber de schijnbaar voor de hand liggende eerste stappen om contant geld af te schaffen door hun “voordelen” smakelijk te maken. Lange tijd betaalden modeltests in Malmö, Zweden, altijd voor RFID-chips (Radio Frequency Identification): klanten hoefden alleen maar een scanner bij de kassa vast te houden en de aankoop werd gedaan zonder hun portemonnee te hoeven pakken Lid van de Atlantische brug, het “eervolle” orgaan van de transatlantische elite-netwerk van niet-democratisch gelegitimeerde privépersonen. Deze werken nauw samen met ambtenaren,

Andere reguliere media lanceerden ook een groot offensief. Dit is hoe de Zwitserse BLICK kopte op 14 mei 2018: “Nu komen de chipdragers”. De eerste drie pagina’s van het tabloidvel leken op een reclamecampagne voor de implantaten. Vermeende “experts” beweerden dat de chip niet minder was, maar meer digitale beveiliging! Het tijdschrift Red Bull ging in op de totalitaire manipulatie met de volgende regels: “Een biochip-implantaat maakt je meer dan een mens (…) De enige manier om de machines als mens bij te houden, is door ze in ons te integreren . “

En de FAZ-redacteur Jonas Jansen, die een chip onder zijn huid had tijdens de Cebit Hannover 2016, juichte: “Het doet helemaal geen pijn – hoe om gewicht te verliezen – gewoon een klein duwtje, en dan kun je alle soorten doen van gegevens erop. “Hij zou echter nooit gevoelige gegevens zoals bankgegevens op de chip opslaan, omdat het lezen gemakkelijk was voor iedereen die te dichtbij kwam. Handig kan de chip onder de huid nog zijn: ontgrendel zijn voordeur, schakel bij het verlaten van het appartement de lichten uit of bewaar voor bepaalde plaatsen profielen op de telefoon, die vervolgens de GPS in de auto aanzetten. Blijkbaar probeerde hier een vermeende alledaagse trend te worden vastgesteld, gecombineerd met het verleidelijke argument van meer gemak. Tot zover meer dan 4. Er volgden 000 Zweden (vanaf oktober 2018). Maar ze zijn ook in termen van verkrachting en toenemende preventie van betalen met cash pionier.

Lees ook:  Als pedofielen rommelen: georganiseerd kindermishandeling in Berlijnse kleuterscholen

Zelfs het kinderkanaal KiKa van ARD en ZDF vanaf 5 maart 2016, schuwde niet van manipulatie en probeerde de jongste te boeien met de RFID-chip in het lichaam, presenteerde hem als een leuke en coole trend. Hier zijn kleine mensen met levenservaring met verborgen reclame achter de verlichting. De een-op-een-rij-complottheorie is dus niet alleen sociaal aanvaardbaar geworden, maar wordt specifiek geadverteerd met behulp van de reguliere pers. De implantatie van RFID-chips bij mensen wordt zelfs besproken in speelfilms: in “Fack Ju, Goethe III” heeft de leraar zijn studenten gechipt om hun verblijfplaats in de afwezigheid te bepalen – een scenario dat in de VS in sommige gevallen al door veel ouders is wordt geoefend.

Waarmee het verlies van persoonlijke vrijheid stap voor stap plaatsvindt. Het begint met het keyless openen van de voordeur, het netwerken van huishoudelijke apparaten, het ophalen van het persoonlijke gezondheidsdossier op de chip van de gezondheidskaart door artsen, paramedici, consultatie-assistenten, farmaceutische bedrijven. Hij gaat door met de afschaffing van contant geld, met de digitale controle erover. Sinds vele jaren betalen werkgevers hun maandelijkse loon alleen op bankrekeningen; Verhuurders vereisen maandelijkse huur per overschrijving. Veel vakantie- of zakenreizen kunnen alleen contant worden geboekt op internet. En vanwege de contante limiet van 1000 euro per opname, kunt u ofwel alleen een schroothoop auto kopen,

De RFID-chip en de opgeslagen informatie, die kan worden geregistreerd door elk kantoor en elke autoriteit en elk politiebureau dat geschikte lezers gebruikt, werd geleidelijk geïntroduceerd en universeel gebruikt zonder al te veel klagen: sinds 2005 in Duitse paspoorten, sinds 2010 in identiteitskaarten, in auto’s en vrachtwagens voor inzameling door tolsysteem, in textiel of bij afvalverwijdering. Hij is ook al lang gemeengoed in logistiek en merchandise management en faciliteert zijn werk daar.

RFID-chips maken de burger transparant

De creditcard, de verzekeringskaart, de ziekteverzekeringskaart, de bonuskaart: ze zijn allemaal comfortabel, maar maken de burger ook transparant. Uiterlijk bij de volgende generatie chips kan het wereldwijd worden gelokaliseerd en beheerd. Vroeg of laat kan de chip heel goed zijn – en degenen die weigeren, vroeg of laat, worden uitgesloten van de samenleving of nemen niet langer deel aan het openbare leven.

De moedige, de boze burger, de kritische burger: de geheime diensten van deze wereld, die de ontwikkeling in hun betekenis aansturen, moeten zijn handen wrijven over het vooruitzicht van de chip onder de huid: met één klik is de trailer van Pegida, de sympathisant van de Identiteiten, de kiezer van de AfD uitgeschakeld. Voor criminelen moet het echter worden geassocieerd met iets meer moeite om het geld van hun slachtoffers te krijgen: ofwel de chip uit de hand snijden of onmiddellijk de hele hand afhakken. Voor sommigen maken de bijbehorende gereedschappen toch deel uit van de uitrusting in uw broekzak …

De elites houden zich echter bezig met niets minder dan de lange termijn voor de totale controle over ethos, de maximale uitbuiting van de menselijke beroepsbevolking voor een perfect functionerende slavenarbeidersmaatschappij, de totalitaire wereldregering. Een sombere dystopie? Helemaal niet, gezien hoe regeringen in het verleden oppervlakkig voordelige technologieën voor hun doeleinden hebben misbruikt. Sparda Bank Berlijn is geen uitzondering met zijn advertenties. En talloze mensen zijn in feite klaar om gemonitord te worden voor de beloften van “comfort” en “veiligheid” en “voordelen” in ruil daarvoor, zoals dieren.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Vergeet Russiagate, nu is het US-gate! VS-verkiezingsinmenging breidt zich uit naar Groot-Brittannië

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Singapore aan de Theems - begin van een nieuw tijdperk
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments