Hongaarse geheime dienst waarschuwd voor tweede keer: Duizenden migranten bereiden een burgeroorlog in Europa voor

Hongaarse geheime dienst waarschuwd voor tweede keer: Duizenden migranten bereiden een burgeroorlog in Europa voor

14 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

Intelligentie-expert waarschuwt dat duizenden ‘moslimsoldaten’ klaar staan ​​om Europa aan te vallen

Terwijl Duitse politici en de media nooit een kans missen om de kleurrijke wereld van Multikulti smakelijk te maken, waarschuwt de Hongaarse inlichtingenofficier Laszlo Földi voor tienduizenden migranten – gefinancierd met oliegeld – van prime time televisie op de staatstelevisie in Hongarije voor te bereiden. Ze zullen uit de zogenaamde “NO-GO-gebieden” staken en hun gevechtsgebied achtereenvolgens uitbreiden. Tegelijkertijd worden islamitische partijen opgericht, die dan ook politieke macht in Duitsland krijgen.

Laszlo Foldi beweerde dat “dit geen terrorisme is in zijn klassieke betekenis”, omdat ze een “massabasis in Europa” willen vormen door politieke partijen op te richten om de sharia-wetgeving in het continent te introduceren.

De beweringen werden gedaan tijdens het verbazingwekkende interview op de Hongaarse tv, de ex-directeur operaties bij het Hongaarse inlichtingenbureau.

Toen hem werd gevraagd naar de migratiecrisis in heel Europa, zei de heer Foldi: “Ik denk dat het probleem groter is dan dit: kunnen ze zeggen wie de miljoen mensen zijn?

“Dus vanuit dit oogpunt is de situatie volledig catastrofaal. En de reden hiervoor – zoals we het al vaak hebben genoemd – is het beleid van open grenzen wanneer ontelbare massa’s aankomen.

“Ongeveer een jaar of anderhalf jaar geleden was het een taboe-onderwerp om zelfs de mogelijkheid te vermelden dat terroristen kunnen worden vermengd met de migranten.

Lees ook:  EU-beleid met betrekking tot Afrikaanse migranten op basis van leugens

“Er was een tv-programma – ik zal de naam niet zeggen – waar de verslaggever zei dat het stom is voor migranten om hier te komen op gevaarlijke reizen in opblaasbare boten terwijl terroristen hier gewoon comfortabel kunnen vliegen. Het probleem is niet dat ze hier ook zouden kunnen vliegen. Maar het feit is dat duizenden moslimsoldaten hier zijn aangekomen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren“Dit is geen terrorisme in de klassieke betekenis waar we het hier over hebben, maar een aanval, een invasie die twee doelen heeft.

“Breng in de eerste plaats zoveel mogelijk goed opgeleide soldaten naar Europa en hun primaire taak is om de lokale moslimbevolking in te schakelen, die tweede of derde generatie moslims die in de ‘niet-bestaande’ no-go zones leven.”

Volgens Eurostat werden in 2018 in heel Europa 1.321.560 asielaanvragen ingediend, waarvan meer dan 476.000 in Duitsland nadat bondskanselier Angela Merkel de deuren voor vluchtelingen had geopend.

Hongarije heeft onlangs in een landelijk referendum gestemd om de door de Europese Unie opgelegde migrantenquota te negeren.

In een verpletterend resultaat voor EU-bureaucraten verwierp 98 procent van de Hongaarse kiezers het opleggen van migrantenquota.

Ondanks de aardverschuivingsoverwinning werd het resultaat ongeldig verklaard omdat de opkomst van de kiezers slechts 42 procent bedroeg – onder de 50 procent die nodig is om het referendum juridisch bindend te maken.

Lees ook:  Zwangere 18-jarige vrouw wreed vermoord - daders zijn ANTIFA-aanhangers

De heer Foldi vervolgt: “Meer dan 50 procent wil niet integreren in de gastcultuur; zij zijn de leden van een potentieel toekomstig leger.

“Waarom gingen ze niet naar de rijke olielanden in de buurt?

“Er bestaat nog een ander soort strategie – naast het sturen van soldaten en terroristen naar Europa – maar de verovering van Europa op een andere, vreedzamere manier.”

“De olielanden laten hen niet binnen omdat ze weten dat ze geen nuttig werk kunnen doen, maar ze hebben ook een nieuwe massabasis nodig in Europa, zodra de olie op is en ze naar Europa verhuizen, om politieke partijen te vormen voor hen.

“Deze mensen zullen stemmen voor de islamitische partijen, die in Europa zullen worden opgericht; zij zullen met hun kritische massa lidmaatschap van de parlementen bereiken. Daarom is het een perfecte gelegenheid, aangezien Europa zijn toekomstige potentiële kiezers uitnodigt. “Comments

comments