Spaanse burgemeester haalt keihard uit naar moslims op scholen die geen varkensvlees meer willen

Spaanse burgemeester haalt keihard uit naar moslims op scholen die geen varkensvlees meer willen

14 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

“Het verscheen in Spanje een artikel in de krant” La Voz de Almeria”, ter ondersteuning van de burgemeester van Villargordo (Jaén) die heeft geweigerd het varkensvlees in de schoolkantine af te schaffen. Moslim ouders vragen voor de afschaffing van vlees varkensvlees in schoolkantines en de burgemeester heeft categorisch geweigerd, het verzenden van een nota aan alle ouders om uit te leggen waarom:

– Om te begrijpen dat moslims zich moeten aanpassen aan Villargordo en Spanje, hun gewoonten, hun tradities, hun manier van leven, omdat zij zijn degenen die ervoor gekozen hebben om te emigreren.

– Om te begrijpen te integreren en te leren om goed te leven in Spanje.

– Om te begrijpen dat zij het zijn die hun manier van leven moet veranderen en niet Villargordeños en Spanjaarden, die ze gul hebben verwelkomd.

– Om te begrijpen de villargordeños niet xenofobe of racistische zijn, omdat zij veel moslims en migranten hebben aanvaard (in tegenstelling tot moslims die niet niet-islamitische buitenlanders in hun land niet accepteren).

– Dat de Spanjaarden, net als veel andere landen, niet van plan zijn om hun identiteit en hun cultuur op te geven, ondanks de slagen van internationalisten.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Californië ziet 72 uur van de hel onder ogen terwijl "Devil Winds" de huidige bosbranden veranderen in niet te stoppen hel

– Dat Andalucia en Spanje een gastvrij land zijn, niet alleen de burgemeester en zijn linkse regering, die buitenlanders verwelkomt, maar het Spaanse volk verwelkomt ze als geheel.

– ze moeten begrijpen, ten slotte, dat in Spanje, ondanks, de joods-christelijke wortels, hun kerstbomen, kerken en religieuze feesten.Godsdienst moet strikt private domein blijven, en de burgemeester heeft gelijk dat hij een compromis over de islam en religie (sharia) weigert.

– Voor moslims, die hier wonen en leven in Spanje,  wil ik u eraan herinneren dat er 57 prachtige islamitische landen in de wereld zijn, waarvan de meeste middelgrote steden en klaar staan om u te verwelkomen met open armen en de sharia wet weten te respecteren.

– Als u uw landen links hebben naar Spanje om naar Spanje te komen en niet te gaan naar andere islamitische landen, met je dezelfde gewoonten, dan is dat omdat je hebt gezien dat het leven in Spanje beter is dan elders.

– Vraag jezelf maar een keer: WAAROM HET BETER IS IN SPANJE  EN VILLARGORDO-, dat in de plaats waar je vandaan komt? ZO in feite de kantine met varkensvlees IS deel van het antwoord. “

Deze brief van de Spaanse burgemeester wilde ik u niet onthouden,

HIER WORDEN RAKE KLAPPEN UITGEDEELD AAN DE MOSLIM-GEMEENSCHAP DIE DENKEN DAT ZE DE WESTERSE/SPAANSE CULTUUR KUNNEN VERANDEREN. 

Lees ook:  BREAKING: Kushner gaf opdracht tot arrestatie van Khashoggi volgens 7 klokkenluiders

WAAR BLIJVEN DE NEDERLANDSE BURGEMEESTERS MET HUN ANTWOORD?Comments

comments