5 Redenen waarom Frans Timmermans van de EU een gevaarlijke gek is en dus weg moet uit Brussel

5 Redenen waarom Frans Timmermans van de EU een gevaarlijke gek is en dus weg moet uit Brussel

15 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

1. Frans Timmermans wil Europa “diverse” te maken, terwijl Europa eigenlijk al is divers.
Europa bestaat uit landen waaronder Spanje, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Zweden, Slovenië, enz. Deze landen hebben allemaal verschillende geschiedenissen, talen en tradities. Daarom is Europa al is een zeer divers continent. Waar heeft hij het eigenlijk over?

Helaas, wat meneer Timmermans bedoelt met “diversiteit”, betekent eigenlijk iets anders. Hij heeft het over niet-Europese, niet-westerse volkeren en culturen. Meer specifiek heeft hij het NIET over de Japanse cultuur of de Latijnse cultuur. Dat zou leuk zijn geweest! Helaas heeft hij het gewoon over islam en islamisering.

2. Frans Timmermans gelooft dat het actief veranderen van elke monoculturele samenleving in een multiculturele samenleving iets te maken heeft met globalisering, terwijl dat in feite niet zo is.

Hij is ervan overtuigd dat “diversiteit” moet worden geïmplementeerd in samenlevingen die momenteel monocultureel zijn. Hij beseft niet dat globalisering en de culturele samenstelling van individuele landen niets met elkaar te maken hebben. Japan en Zuid-Korea zijn internationaal georiënteerde en sterke economische spelers. Toch zijn het in hoge mate monoculturele maatschappijen. Hetzelfde geldt voor China, een ongelooflijk grote economie en een steeds belangrijker speler in de wereld. China is ook een zeer monoculturele samenleving.

Lees ook:  Willem-Alexander Waar blijven de excuses?

3. Frans Timmermans is Orwellian.

“Die politici die proberen te verkopen aan hun kiezers, een samenleving die alleen bestaat uit mensen uit één cultuur”, zei hij, “proberen een toekomst te verkopen op basis van een verleden dat nooit heeft bestaan”. Het eerste dat bij me opkwam was het volgende citaat van George Orwell.

4. Frans Timmermans gelooft dat het toestaan ​​van “diversiteit” iets te maken heeft met het verdedigen van de waarden die we als samenleving hebben, terwijl het eigenlijk het tegenovergestelde is.

Frans Timmermans vindt dat we meer “diversiteit” moeten toestaan ​​(lees: islam), want als we dat niet doen, gooien we onze waarden weg. In feite is het tegenovergestelde waar. Door de islam te weigeren, verdedigen we onze waarden. Waarden zoals veiligheid en gelijkheid voor vrouwen, joodse mensen en homoseksuelen kunnen niet samengaan met de islam. Zelfs religieuze vrijheid gaat niet samen met de islam, omdat de islam een ​​totalitaire politieke ideologie is waarin religieuze vrijheid dat niet is. En NEE, het vermogen om te leven als een dhimmi telt niet!

5. Frans Timmermans is zo ideologisch verblind dat hij niet kan leren van real-world informatie.

  • “Diversiteit” is bewezen een complete ramp in West- en Noord-Europa:
  • 1400 meisjes in het Verenigd Koninkrijk werden gedurende een periode van vijf jaar seksueel misbruikt door een groep moslimmannen
  • Verschillende jonge Zweedse vrouwen zijn verkracht voor een camera terwijl de scène via internet wordt livestreamed
  • Twee van de drie Britse moslims zouden GEEN terreurplot aan de politie melden; 62% van de Britse moslims gelooft niet in de bescherming van de vrijheid van meningsuiting; en 40% van de Britse moslims wil de sharia in het Verenigd Koninkrijk. (ICM, 2016)
  • 77% van de Deense moslims vindt dat de Koran “volledig moet worden toegepast” (Jyllands Posten, 2015)
  • 80% van de jonge Turkse moslims in Nederland gelooft dat er niets mis is met de Jihad of de Heilige Oorlog tegen niet-gelovigen; en 90% van hen is het ermee eens dat “Nederlandse moslims die in Syrië vechten helden zijn” (Motivaction, 2011, 2014)
   enz….
Lees ook:  Paniek! Koerden dreigen controle te verliezen over ISIS-kamp

Maar toch is Frans Timmermans toegewijd om ervoor te zorgen dat Oost-Europese landen ook “divers” zullen worden.

Conclusie

Frans Timmermans een gevaarlijke gek die de mensen vernietigt die hij geacht wordt te vertegenwoordigen en te beschermen

Frans Timmermans werkt voor de ‘Europese Unie’. Merk op hoe het eerste woord ‘Europees’ is. Dit eerste woord is niet ‘Midden-Oosters’, ‘Afrikaans’ of ‘Islamitisch’. Het is niet de ‘Islamitische Unie’ of de ‘Unie van het Midden-Oosten’. Het is de ‘Europese Unie’. Daarom moet de EU hard werken om de belangen van de Europese bevolking te behartigen, bijvoorbeeld om de veiligheid van de Europese bevolking te waarborgen.

Frans Timmermans doet het tegenovergestelde. Hij brengt ACTIEF de Europese bevolking in gevaar, door moslimmigranten te vertegenwoordigen in plaats van de Europese bevolking. Moslimmigratie is NIET in het belang van ELK Europees land. Het is gevaarlijk en het vernietigt de Europese landen, economisch, cultureel en mentaal. Vooral vrouwen zijn vaak het slachtoffer.

Daarom is Frans Timmermans een gevaarlijke gek die zich inzet voor het vernietigen van onze huizen. Laten we hopen dat de EU zo snel mogelijk valt, zodat gekken als Frans Timmermans geen schade meer aan Europa kunnen toebrengen dan dat ze al hebben gedaan. We willen dat Europa een plaats van vrede, vrijheid en welvaart blijft, zodat onze kinderen en kleinkinderen erin kunnen leven.

Lees ook:  Nederlandse koningshuis heeft liever dat u hen spelletjes niet door heeft…Comments

comments