Opwarming van de aarde:  Volg het geld en je ziet een zoveelste PONZIFRAUDE  gekloot van de ELITE MAFFIA

Opwarming van de aarde: Volg het geld en je ziet een zoveelste PONZIFRAUDE gekloot van de ELITE MAFFIA

15 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

Alles wat met opwarming van de aarde heeft te maken is PROPAGANDA om iedereen die dagelijks wordt gehersenspoeld achter de conformistische meute te scharen om de leugenachtige politieke maffia na te SCANDEREN! Indien opwarming van de aarde werkelijk zou bestaan dan wordt het door dit artikel volledig de grond ingeboord en wordt het eveneens tijd dat RECHTERLIJKE MACHT en JUSTITIE een keer achter de ECHTE CRIMINELEN aan gaan!

In mijn vorige artikel over het schandaal wat betreft elektrische voertuigen in het algemeen en de TESLA in het bijzonder heb ik al aangetoond dat alles wat de klimaatterroristen en groene maffia scanderen berust op oplichting, fraude en zwendelpraktijken. Dat zijn allemaal misdrijven die door de strafwet beoordeeld dienen te worden. Ik vraag me af voor wie deze strafwetten FEITELIJK dienen. Zeker niet om ons, het PLEBS of KLOOTJESVOLK, te beschermen tegen de politieke- en eli- te maffia!

Achter de klimaatonzin zit dezelfde elite maffia als achter de GLOBALISERING. Dezelfde mega- industrieën en miljardairs die de wereldeconomie controleren en manipuleren. Is dit het laatste Pon- zifraudespelletje dat ze aan het spelen zijn om de ganse wereldbevolking te reduceren tot een cijfer dat ze volledig kunnen controleren? Ze beheren ook de ‘verse’ lucht verkoop om de COmet de botte bijl te bestrijden. Iedereen die denkt dat C0werkelijk gereduceerd kan worden tot 0 moet toch eerst terug naar school. Met name de eerste klas van de middelbare school. Waarschijnlijk heb- ben ze het ook al geleerd in de basisschool. Ademlucht is namelijk voor 21% samengesteld uit zuur- stof, voor 78% uit COen als rest nog wat andere gassen. Wat denkt u dat er gebeurt als CO0% wordt? Wel ik denk dat het niet eens ooit 0 zal worden. Want 1) we zullen al lang voordien allemaal de pijp uit zijn en 2) omdat de mens maar een fractie aan COproduceert! Ik weet dat Skepsis hier- over een ander oordeel velt, vergeet dan niet dat Skepsis WERKT om de ELITE MAFFIA, en zich- zelf natuurlijk, in het zadel te houden door alles wat alternatief is en al degenen die een andere me- ning hebben af te kraken met hun PSEUDOWETENSCHAP. Wat zouden professoren en ‘wetenschappers’ nog zijn als ze Skepsis niet hadden? Veredelde SCHOENPOETSERS, meer niet!

Lees ook:  John Lennon 80 jaar: One Man Against the Deep State 'Monster'

Ze hebben waarachtig een tekeningetje gemaakt dat laat zien hoe de ‘koolstofcyclus’ werkt. Wat ze echter vergeten te vermelden is, dat er steeds minder bossen en wouden bestaan door wildkap. Natuurlijk zullen we het dan nog niet hebben over de immense bosbranden over heel de wereld waar- van een normaal mens toch moet gaan denken dat ze worden aangestoken, of niet? Daarbij vergeten ze ook te vermelden dat CO-onderzoek duidelijk laat zien dat er honderdduizenden jaren geleden een hoger COgehalte was dan nu. En steeds ging het COgehalte omhoog VLAK voor een afkoelingsperiode. Daarbij is COgeen drijfgas en ‘smelt’ als het ware samen met alle andere niet broeikasgassen. COis op een hoogte boven 2 kilometer niet meer te meten.

Wil je het CO‘probleem’ oplossen, dan moet je doen wat ze in de tweede klas van de middelbare school leren. MEER BOMEN EN ANDER GROEN AANPLANTEN! Niet kappen en/of af laten branden! Dus, vertel me eens. Waarom moet ik extra belastingen betalen aan de GEF bank van ROTHSCHILDDe Rothschild’s manipuleren en bespelen al honderden jaren alles wat geld opbrengt en hebben al onze psychopathische politici in hun macht!

Daarbij ‘FOSSIELE’ brandstof? Wie gelooft er nog in de onzin van fossiel bla bla? Want het is te bewijzen dat olie, opgepompt van meer dan 5 km diepte, GEEN ‘fossielen’ bevat of kan bevatten omdat op zulk een diepte nooit enig leven is geweest, zelfs niet door het verschuiven van allerlei tektonische platen. Ik weet niet of VERPLICHT ONDERWIJS deugdelijk genoeg is om daar onze kroost aan toe te vertrouwen. Skepsis wordt in leven gehouden door ‘wetenschap’ en alle weten- schappen op academisch niveau zijn GEKOCHT door de ELITE MAFFIA! (Ook te bewijzen) Dus, conclusie, Skepsis is een gebruiksvoorwerp dat onzin de wereld inbrengt via ‘wetenschappers’ die zich verschuilen achter één of ander academisch titeltje om de ELITE MAFFIA te dienen.

Waarom DURF ik dit te zeggen? OMDAT IK KANKER KAN GENEZEN in 2 weken tot 4 maan- den tijd. TOTAAL! INCLUSIEF ALLE ‘kromme’ STAMCELLEN. Er is geen enkele ‘arts’ op aarde die dit kan omdat hij dan ONKUNDIG wordt verklaard door beroepsgenoten en hun genootschap- pen als de ‘kuur’ niet aan de voorgeschreven ‘procedures’ voldoet die zijn GEPROPAGEERD door de maffioso van de farmaceutische industrie. Artsen hun academische titeltje is van geen belang en zelfs volledig WAARDELOOS als ze niet ‘erkend’ zijn door hun genootschappen. Zoveel stelt dus een academisch ‘diploma’ voor. Dat geldt idem voor notarissen en juristen. Deze drie academische richtingen worden eveneens in leven gehouden door ons belastinggeld! Artsen, notarissen en juristen zullen het systeem nooit afvallen en worden hierbij geholpen door allerlei anderen die mee-eten van dezelfde koek! De grootste hulp krijgen ze van ‘domme’ ambtenaren, benoemde rechters, ander justitieel voetvolk en natuurlijk uit de hoek van de corrupte politiek en hun partijen!

Lees ook:  Nieuwe wereldorde klaar om je hersenen te ontcijferen

Verder over het PONZIFRAUDESYSTEEM wat betreft het KLIMAAT

Prince Charles, future UK Monarch, along with the Bank of England and City of London finance have promoted “green financial instruments,” led by Green Bonds, to redirect pension plans and mutual funds towards green projects. A key player in the linking of world financial institutions with the Green Agenda is outgoing Bank of England head Mark Carney. In December 2015, the Bank for International Settlements’ Financial Stability Board (FSB), chaired then by Carney, created the Task Force on Climate- related Financial Disclosure (TCFD), to advise “investors, lenders and insurance about climate related risks.” That was certainly a bizarre focus for world central bankers.

Bank of England’s Carney was also a key actor in efforts to make the City of London into the financial center of global Green Finance. The outgoing UK Chancellor of the Exchequer, Philip Hammond, in July 2019 released a White Paper, “Green Finance Strategy: Transforming Finance for a Greener Future.” The paper states, “One of the most influential initiatives to emerge is the Financial Stability Board’s private sector Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD), supported by Mark Carney and chaired by Michael Bloomberg. This has been endorsed by institutions representing $118 trillion of assets globally.” There seems to be a plan here. The plan is the financialization of the entire world economy using fear of an end of world scenario to reach arbitrary aims such as “net-zero greenhouse gas emissions.”

Weer Goldman Sachs: de grootste maffiabank ter wereld!

The omnipresent Wall Street bank, Goldman Sachs, which spawned among others ECB outgoing President Mario Draghi and Bank of England head Carney, has just unveiled the first global index of top-ranking environmental stocks, done along with the London-based CDP,formerly the Carbon Disclosure Project. The CDP, notably, is financed by investors such as HSBC, JPMorgan Chase, Bank of America, Merrill Lynch, Goldman Sachs, American International Group, and State Street Corp. The new index, called CDP Environment EW and CDP Eurozone EW, aims to lure investment funds, state pension systems such as the CalPERS (the California Public Employees’ Retirement System) and CalSTRS (the California State Teachers’ Retirement System) with a combined $600+ billion in assets, to invest in their carefully chosen targets. Top rated companies in the index include Alphabet which owns Google, Microsoft, ING Group, Diageo, Philips, Danone and, conveniently, Goldman Sachs.

Over Zweedse puber en gehersenspoelde autiste GRETA (ja, ik haat genderneutraal; dat is iemand ZONDER chromosomen en die ken ik niet, u wel?)

At this point events take on a cynical turn as we are confronted with wildly popular, heavily promoted climate activists such as Sweden’s Greta Thunberg or New York’s 29-year-old Alexandria Ocasio- Cortez and the Green New DealHowever sincere these activists may be, there is a well-oiled financial machine behind promoting them for gain.

Greta Thunberg is part of a well-connected network tied to the organization of Al Gore who is being cynically and professionally marketed and used by such agencies as the UN, the EU Commission and the financial interests behind the present climate agenda. As Canadian researcher and climate activist, Cory Morningstar, documents in an excellent series of posts, what is at stake is a well-knit network that is tied to US climate investor and enormously wealthy climate profiteer, Al Gore, chairman of Generation Investment group.

Lees ook:  Onheilspellende waarschuwingen over de zeer snelle verspreiding van het Coronavirus

Gore’s partner, ex-Goldman Sachs official David Blood as noted earlier, is a member of the BIS– created TCFD. Greta Thunberg along with her 17-year-old US climate friend, Jamie Margolin, were both listed as “special youth advisor and trustee” of the Swedish We Don’t Have Time NGO, founded by its CEO Ingmar RentzhogRentzhog is a member of Al Gore’s Climate Reality Organization Leaders, and part of the European Climate Policy Task Force. He was trained in March 2017 by Al Gore in Denver, and again in June 2018, in Berlin.

De verborgen agenda is economisch van aard en heeft niets met

opwarming van de aarde te maken!Comments

comments