Bankrupt Berlijn: nieuwe asielaccommodatie biedt migranten een luxueuze woonervaring

Bankrupt Berlijn: nieuwe asielaccommodatie biedt migranten een luxueuze woonervaring

16 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

In Berlijn vierde de Senaat de topping-outceremonie voor de eerste bouw van een nieuwe generatie luxe vluchtelingenaccommodatie. Naast een ultramoderne woonervaring verwachten ongeautoriseerde nieuwkomers ook direct contact met kleine kinderen. Een algemeen toegankelijke kleuterschool moet rechtstreeks op een praktische manier worden geïntegreerd.

In absolute recordtijd werd in Berlijn een nieuwe luxe accommodatie voor illegale migranten gebouwd. Slechts 11 weken na de baanbrekende ceremonie werd de topping-out ceremonie gehouden in de chronisch verarmde federale hoofdstad. Het nieuwe gebouw aan de Murtzaner Ring is de eerste Modular Refugee Accommodation (MUF) van de zogenaamde Type 2.0. Zoals de Senaat benadrukt, werd groot belang gehecht aan de planning dat de nieuwe bewoners na hun aankomst zo comfortabel mogelijk zouden zijn. Geld deed er niet toe.

Terwijl de meerderheid van de Duitsers het woord ‘eerste keer gebruiken’ het beste kent uit dure onroerend goed advertenties, zullen tot 467 zogenaamde ‘vluchtelingen’ binnenkort in de Murtzaner Ring wonen. Om een ​​feodale woonervaring te garanderen, werd bij de planning onder meer rekening gehouden met het behoud van verschillende groene gebieden en een aantal prachtige kastanjebomen. Je leeft tenslotte maar één keer.

Daniel Tietze (links), staatssecretaris voor Integratie, geprezen tegenover de Berlijnse wekelijkse prinselijke levensomstandigheden van de mensen die hier nog niet leven zo lang, maar de accommodatie mag uitsluitend binnenkort wonen. Natuurlijk is er geen ruimte voor etnische Duitsers in het nieuwe gebouw van miljoen dollar. Met een beetje geluk kunnen ze hun nakomelingen naar het geïntegreerde kinderdagverblijf brengen.

Je hebt het goed gelezen. In het kader van een betere “integratie in de buurt” heeft het districtskantoor de oprichting van een kinderdagverblijf in het door migranten bevolkte gebouwencomplex gestimuleerd. “We zijn tegen het vooroordeel om alles alleen voor vluchtelingen te doen. We denken ook aan de lokale bevolking, “zei burgemeester Dagmar Pohle (links) ter gelegenheid van de topping-out ceremonie.

Ondertussen zijn bewoners geschokt door dergelijk onverantwoordelijk gedrag. Onlangs had een met tuberculose geïnfecteerde asielzoeker 18 drie- tot zesjarige kinderen en vier leerkrachten met de ziekteverwekker besmet . In Böbing had een migrant geprobeerd een 7-jarige elementaire student te ontvoeren . De geïmporteerde dader vroeg de jongen op weg naar huis van school om in zijn auto te stappen. Gelukkig was de student gevoelig voor dergelijke incidenten en rende snel naar huis.

Dat de rood-rood-groene Berlijnse regering nu net een kinderdagverblijf heeft opgezet in een wooncomplex voor illegale immigranten is meer dan macaber. De Berlijners moeten het koud laten afstaan ​​in het licht van een dergelijke ijskoude praktijk. Aan de andere kant lijkt de meerderheid van de kiezers het anders niet te willen. Omdat op zichzelf de links-groene vijanden van de mensen in de hoofdstad zeker niet naar de regeringsstoelen kwamen.

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Comments

comments