Turkse invasie in Syrië: Erdoğan verandert Duitsland in een kruitvat

Turkse invasie in Syrië: Erdoğan verandert Duitsland in een kruitvat

16 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Miljoenen mensen in Duitsland voeren oorlog – tegen elkaar. Momenteel zouden er ongeveer 1,2 miljoen Koerden in Duitsland wonen. Bovendien zijn er ongeveer 770.000 Syriërs sinds de ongecontroleerde massa-immigratie. Etnische “zuiveringen” in Noord-Syrië, uitgevoerd door de radicale islamitische militie van Erdoğan, worden hier toegevoegd. De slachtoffers, samen met Koerden en Yazidi’s, zijn christelijke Arameeërs. Autoriteiten verwachten ook militante acties van linkse extremisten Antifa om de Koerden te steunen. De veiligheidssituatie in Duitsland lijkt in deze omstandigheden op een kruitvat.

De dromen van Erdoğan over een grote Ottomaanse macht leidden niet alleen tot een hernieuwde oorlog in het Midden-Oosten, maar escaleerden tegelijkertijd de veiligheidssituatie in Duitsland. Voor veel experts is de strijd tegen de Koerdische bevolking in Syrië echter slechts gevorderd. Turkije- kaarten met grenzen van 1918 zijn al lang op internet, in ACP-forums en zelfs op Turkse staatstelevisie te zien.

“Hij houdt zich niet bezig met een kleine veiligheidscorridor in Noord-Syrië, hij ziet de historische kans om de grenzen van Turkije op grote schaal te verleggen”, citeert een hooggeplaatste diplomaat in Brussel tegenwoordig. De hele beveiligingsarchitectuur van het Midden-Oosten lijkt weer uit de hand te lopen. Bovendien bedreigt de despoot van de Bosporus flagrant met iets dat de mainstream niet wil weten – namelijk het gebruik van het “migratiewapen”. De Amerikaanse politicoloog van Tufts University in Boston, Kelly M. Greenhill, schrijft in haar boek dat het lezen waard is massamigratie als wapen : verplaatsing, afpersing, buitenlands beleid:

Lees ook:  Het einde van moderne diplomatie

“De auteurs van dit dwangbeleid beogen het gedrag van de doellanden te beïnvloeden door bestaande en concurrerende politieke belangen en groepen te exploiteren en door de kosten of risico’s voor de bevolking van de doellanden te beïnvloeden.” Erdoğan Deutschland und de EU is van plan het migratiewapen te chanteren, zei persbureau AFP:

“Hé EU, word wakker! Nogmaals, als u onze operatie probeert af te schilderen als een invasie, is onze taak eenvoudig: we zullen de deuren openen en 3,6 miljoen mensen zullen naar u toe komen, “zei de Turkse Despot. Erdoğan wordt ook beschuldigd van een ideologische nabijheid van de radicale islamitische moslimbroederschap. Het is bekend dat dit goed genetwerkte netwerk werkt aan de dominantie van de islamitische wereld , het kalifaat.

De Moslimbroeders opereren ook een gerichte islamisering van Duitsland, met het uiteindelijke doel om een ​​islamitische theocratie in Duitsland te vestigen. Helaas is dit geen complottheorie van het netwerk, maar schriftelijk bewijs van de bescherming van de grondwet, die kan worden gelezen in de beschermingsrapporten. Ook in het huidige boek van de auteur, Security risk Islam , worden de alarmerende activiteiten van Erdoğan en de Moslim Broederschap onthuld en geanalyseerd.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren»Turkije bombardeert doelbewust IS gevangenissen«

Niet alleen zijn er meldingen van mensenrechtenschendingen en oorlogsmisdaden, maar zelfs de jihadistische milities die met Turkije zijn verbonden, scheppen er zelfs op. Ook moet worden opgemerkt dat het Turkse leger opzettelijk IS-gevangenissen heeft gebombardeerd, zoals IS Camp Ain Issa, waardoor duizenden IS-jagers konden vluchten. De invasie van de Turken draagt ​​dus rechtstreeks bij aan een versterking van de islamitische staat van de terroristische militie, die aanvankelijk massaal werd opgewaardeerd door Turkije en enorme logistieke steun kreeg.

Lees ook:  De VS wil oorlog en bedreigende militaire acties die het virus nog meer zullen verspreiden

Waarnemers zijn van mening dat er alleen al in Noord-Syrië maar liefst 100.000 gevangengenomen IS-aanhangers zijn. Onder hen zijn 11.000 IS-terroristen, 9.000 Syriërs en Irakezen, evenals maximaal 2.000 buitenlandse IS-jagers. De Koerdische strijdkrachten hebben herhaaldelijk om hulp gevraagd en aangekondigd dat ze de bewakers moesten verwijderen om aan het front te helpen. Er moet worden gevreesd dat de invasie van Turkije zal leiden tot een immense ontsnappingsgolf van IS-aanhangers en IS-terroristen. Hoewel de achtergrond bekend is bij alle beveiligingsinstanties en de federale overheid, blijven de grenzen van Duitsland open en ongecontroleerd.

Kruitvat Duitsland

Ook op de Duitse wegen waren de eerste botsingen tussen Turkse nationalisten en Koerdische mensen in de buurt van de PKK het resultaat van deze zeer explosieve algemene situatie. Deze gewelddaden dreigen nu verder te escaleren. De laatste Turkse invasie van Syrië in januari 2018 verergerde de situatie toen de (Duitse) linkse extremistische scene deelnam aan militante aanvallen door Koerdische nationalisten en extremisten. Dus de Antifa bekende onder andere een brandstichtingaanval op een Turkse moskee in Kassel. In Ulm werden vier Syrische vluchtelingen gearresteerd, beschuldigde het parket van Stuttgart, Molotov-cocktails te hebben gegooid op een Turks groentebedrijf en een moskeeclub.

Wederom wordt duidelijk dat de ongecontroleerde massa-immigratie uit oorlogsgebieden heeft geleid tot een destabilisatie van de veiligheidssituatie in Duitsland. De autoriteiten registreerden in 2018 in zeer korte tijd meer dan 3 dozijn brandstichtingaanvallen en aanvallen op Turkse moskeeën en voorzieningen. De PKK-jeugd riep op dat moment zelfs om “de oorlog naar Europa te voeren”.

Lees ook:  Zuid-Amerika leidt opnieuw de strijd tegen het neoliberalisme

Turkse nationalisten, Koerdische extremisten, linkse antifascisten, jihadistische milities en IS-terroristen, die massaal naar West-Europa blijven vluchten, hebben een enorme impact op onze veiligheidssituatie. Na de golf van terroristische aanslagen in de afgelopen dagen en weken lijkt de destabilisatie van Duitsland zich te ontwikkelen tot een dreigende permanente staat.Comments

comments