Agressieve asielzoekers kosten Duitse belastingbetalers 42.000 euro per maand

Agressieve asielzoekers kosten Duitse belastingbetalers 42.000 euro per maand

17 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Het 24-uurs toezicht op een opvallend agressieve asielzoeker in Krefeld kost de Duitse belastingbetaler honderdduizenden euro’s. De meeste politici in de stad willen het onderwerp klein houden en onder het tapijt vegen.

Alle Duitsers, die thuis retourflessen verzamelen en hun voedsel uit vuilnisbakken verzamelen om op welke manier dan ook te overleven, zullen dit met bijzonder plezier horen: omdat een agressieve asielzoeker niet kan worden getemd in de stad Krefeld, moet hij sinds maart de klok rond werken. ” worden verzorgd. Dat kostte de stad 42.000 euro per maand en tot nu toe in totaal een ongelooflijke 270.000 euro.

Natuurlijk moet de zaak niet voor het publiek komen. Omdat een niet-partijraadslid onlangs wilde weten dat het schandaal aan het licht kwam als men de toezichtskosten niet kon verlagen. Handhaafde als een “vluchteling” in de Duitse media, is hij sinds maart ondergebracht in een accommodatie in het district Fischeln. Door zijn “agressieve gedrag” brengt hij huisgenoten en toezichthoudende medewerkers in gevaar. Dus liet de stad 24 uur per dag een wachtdienst toe, elk met twee mensen. De Duitse belastingbetaler kost het hele ding maar liefst 1400 euro per dag.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe leider van de Groene Partij Heidi Matthias heeft het gebruikelijke pittige antwoord: “We hebben hier een absoluut uitzonderlijk geval, dat de AfD zeker vreugdevol zal nemen.” Maar ze vraagt ​​ook: “of het niet mogelijk is om de man minder geld te geven Om reden te brengen “. De stadspolitici klagen over het algemeen dat asielzoekers worden toegewezen aan de stad. Men kan er niet één nemen en een ander verwerpen.

Ondertussen hoopt men op een versoepeling van het toezicht voor de man. Het is voldoende als hij voor het slapengaan wordt bewaakt, dat wil zeggen van 10 tot 6 uur. Daarna bedroegen de kosten “slechts” 12.000 euro per maand. In aanvulling op de bekende agressieve persoon, was het tot andere soortgelijke uitdagingen gekomen met andere bewoners, zei het. Verwacht wordt dat Krefeld ten koste gaat van het “sussen” van een vuurvaste asielzoeker “, omdat een terugbetaling door de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen nauwelijks in zicht is. Zoals RP-Online meldt , krijgt de disfunctionele vluchteling nu ook uitgebreide therapeutische hulp. Stadsambtenaren hebben hiervoor contact gelegd met een moedertaalsprekerpsycholoog.Lees ook:  Afghaanse asielzoeker uit Limburg dreigt met aanslag tegen christenen

Comments

comments