Ernstige incidenten tijdens de derde nacht van protesten in Barcelona

Ernstige incidenten tijdens de derde nacht van protesten in Barcelona

17 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

De Catalaanse   politie Mossos d’Esquadra heeft demonstranten aangeklaagd voor een derde opeenvolgende avond in Barcelona . Oproerpolitie hebben actie ondernomen tegen demonstranten die protesteerden tegen de maandag aangekondigde veroordelingen  en opgeroepen tot het ontslag van de Catalaanse minister van Binnenlandse Zaken Miquel Buch gezien de tactieken die de politie de afgelopen twee dagen heeft gebruikt.

De spanningen begonnen vandaag buiten de eigen afdeling van Buch. Het gebouw werd beschermd door rijen barrières die de demonstranten kort na aankomst begonnen om te gooien. Na toiletpapier en andere voorwerpen naar hen te hebben gegooid, viel de politie aan en begon schuimkogels af te vuren. Een van hen die hierdoor werd getroffen, was een fotojournalist van El Nacional , die haar persarmband droeg .Vanaf daar begon het uit de hand te lopen, waarbij demonstranten in het midden van de straat vuren aanstaken. De vlammen hebben minstens zes auto’s  en nog veel meer grote vuilnisbakken beschadigd  .

 

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Triomf van rechts in Zweden is een gevolg van het totale falen van het liberalisme

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments