President Trump: Sta met het Iraanse volk en blijf met het Iraanse volk

President Trump: Sta met het Iraanse volk en blijf met het Iraanse volk

17 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Jimmy Carter hielp bij de geboorte van het virulente sjiitische islamisme door de sjah van Iran te verbieden de bloeddorstige Ayatollah Khomeini en zijn bende van hondsdolle islamisten te verpletteren. Voormalig president Obama gaf hen legitimiteit aan het onwettige kind, de Islamitische Republiek Iran.

Jimmy Carter , de zelfbenoemde reizende ambassadeur van Amerika met slechte mond deed zijn ding en honderdduizenden Iraanse mensen stierven. Binnen de kortste keren haalden de gemene Mullahs de Iraanse strijdkrachten uit en executeerden veel van de meest capabele officieren. Saddam Hoessein keek vrolijk toe terwijl het Iraanse leger uiteenviel en vond de gelegenheid om zijn Pan-Arabisme-ambitie uit te voeren door Iran aan te vallen. Ongeveer acht jaar barbaarse slagerij heeft aan beide kanten miljoenen gedood en verminkt, de levendige Iraanse economie gestript en allerlei soorten ellende over het Iraanse volk bezocht.

De Mullahs in Iran versterkten hun wurggreep met de hulp van de bedroefde analfabete en religieus fanatieke massa, terwijl zij anderen de schuld gaven voor hun incompetentie en omvangrijke karakter voor de hardnekkige problemen van het volk. De altijd bedriegende Mullahs moest een zondebok vinden, bij voorkeur vele zondebokken, om de schuld te geven. Trouw aan de vorm keerden ze zich om en beet in de hand die hen hielp aan de macht te komen – de Verenigde Staten. Voor de goede orde omvatten de Mullahs Israël. Joden zijn altijd goede zondebokken geweest voor islamisten, teruggaand naar de tijd van Mohammed in Medina. De profeet van Allah vond het, zodra hij voldoende macht had verzameld, nuttig om de eigenschappen van de Joden te plunderen, de mannen te doden en de vrouwen en kinderen als slaven te exploiteren of te verkopen.

Lees ook:  Trump faalde in de opioïde crisis - en democraten laten hem ermee wegkomen

De Mullahs die Iran overnamen, hadden meer stromannen nodig, bij voorkeur aan het thuisfront zelf. Welnu, Allah hielp hen met dat probleem met ongeveer 300-400 duizend vreedzame Baha’i’s. Baha’is waren perfect voor het deel, omdat ze hun heilige plaatsen in Israël hadden en dat maakte hen automatisch agenten van de Kleine Satan. Nu zijn veel Iraniërs bang dat de geschiedenis zich gaat herhalen door de MEK-cultleider, Maryam Rajavi , te installeren als de onbetwiste president van Iran. Laat staan ​​hun geschiedenis van terreur en moorden.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVeertig jaar is voorbijgegaan, terwijl de altijd berouwvolle ambassadeur van verontschuldiging, Carter, cavotseert met de officieel aangewezen terrorist Hamas, die legitimiteit verleent aan thuggish islamisten. Toen begon Obama met onderhandelingen met functionarissen van de Islamitische Republiek Iran. Hij deed zijn best en sloot een vreselijke deal met de Mullahs. De nucleaire deal in Iran,  formeel bekend als het Joint Comprehensive Plan of Action , (JCPOA) bood Teheran miljarden dollars aan sanctiehulp in ruil voor zijn nucleaire programma. Ik had hier vanaf het begin last van.

Iran en zes wereldmachten bekend als de P5 + 1 onderhandelden met het einde van de wereld-sjiitische regime zonder de minste aandacht voor de dappere Iraanse mensen die worstelden om zich te bevrijden van het juk van fascistische islamisten. Ondertekend door de Obama-regering in 2015, legde de overeenkomst tussen Iran, de VS, Europese mogendheden, Rusland en China strikte beperkingen op aan het nucleaire programma van Teheran in ruil voor sancties. Dit leek de Islamitische Republiek ten goede te komen, terwijl de deur open bleef voor Iran om in het geheim zijn nucleaire ambitie voort te zetten.

Lees ook:  Hij is nog dommer dan we dachten

Snel vooruit

In mei 2018 trok president Trump zich terug uit de nucleaire deal van Iran en herstelde een verlammende sanctie tegen Iran.

De beste voorspeller van de toekomst is het verleden. De Mullahs zijn bewezen vicieuze massamoordenaars. Het verslag van de religieuze fanatieke mullahs is er een van misleiding, dissimulatie, verraad, geweld en nog veel meer. Deze door de koran getrainde en geregisseerde agenten van een toornige Allah kunnen nooit worden vertrouwd. Het zijn meesterschemers. Ze zijn al eeuwen bezig met bedrog. Ze hebben de kunst van dubbelhartigheid, doubletalk, dubbel handelen en verraad geperfectioneerd. Voorzichtigheid vereist beter bewijs, veel beter bewijs. De geschiedenis zal bewijzen dat president Trump het juiste heeft gedaan.

Mijn advies aan de Trump-administratie is niet dezelfde fout te maken die Jimmy Carter deed toen hij de Ayatollah Khomeini installeerde. De  MEK is ook bekend als Mujahidin Khalgh, het best te omschrijven als een cultus in plaats van als een politieke beweging vanwege zijn interne discipline. De MEK leken sterk op de religieuze cultusleider van Jim Jones, die het initiatief nam tot en verantwoordelijk was voor massale zelfmoord en massamoord in Jonestown, Guyana. Ik kan geen betere vergelijking vinden.

De Verenigde Staten hebben in seculiere Iraniërs hun beste vrienden in de hele islamitische wereld. Het is absoluut noodzakelijk dat de VS deze Iraniërs helpen om de kwaadaardige doemsdag Mullahs los te maken, niet als een daad van altruïsme, maar als een voorzichtige maatregel van verlicht eigenbelang.

Lees ook:  'De president is gestoord': critici reageren op 'Unhinged' Trump-brief waarin wordt geëist dat hij wordt afgezet


Comments

comments