Indrukwekkend: De mars van vrijheid komt aan in Barcelona na 100 km wandelen

Indrukwekkend: De mars van vrijheid komt aan in Barcelona na 100 km wandelen

18 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Drie dagen wandelen. In totaal meer dan 500 kilometer. Twee nachten in huizen, sportcentra en hostels in heel Catalonië. Burgerparticipatie om water en voedsel te voorzien. Eindelijk zijn de Marxes per la Llibertat deze middag in Barcelona binnengekomen.

catalonieSamenvallend met de algemene staking van 18-O, komen tienduizenden demonstranten samen in de Catalaanse hoofdstad door de kolommen die Tàrrega, Tarragona, Berga, Vic en Girona verlieten. De eerste twee hebben elkaar ontmoet in Martorell. Die van Midden-Catalonië, in Sant Quirze del Vallès. En samen met die van Girona, kwamen ze vanmiddag aan in Barcelona.

De Marxen komen in Barcelona aan via drie toegangspunten. De eerste is van de Meridiana, in Sant Andreu Arenal. De tweede komt via de Gran Vía naar Plaza de las Glorias. De derde komt binnen via Diagonal en is gepland om om 15.00 uur aan te komen in het Palau de Congressos.

Aangedreven door Òmnium Cultural en de  Catalaanse Nationale Vergadering , hebben demonstranten over het Catalaanse wegennet gelopen en de vrijheid van politieke gevangenen geëist, het recht op zelfbeschikking verdedigd en de afwijzing van repressie getoond.

Grote manifestatie voor Jardinets verwachting meer dan twee miljoen mensen

Na een reis van in totaal 100 km in drie dagen, zullen tractoren, motorrijders, fietsers en deelnemers met scooters of met de voet van alle kolommen om vijf uur ‘s middags bijeenkomen op de Jardinets de Gracia om de dag van de algemene staking voort te zetten en samen te demonstreren tegen de zin van 1-O. Verwacht wordt dat de concentratie zal voortgaan langs de Paseo de Gracia en zal eindigen op de Gran Vía, waar parlementen worden gehouden.

Lees ook:  Trump mogelijk zijn eigen politieke doodvonnis ondertekend


De Jardinets de Gracia lopen vol met demonstranten drie uur voor de geplande starttijd van de demonstratie die werd georganiseerd door de Intersindical-CSC- en IAC-vakbonden ter gelegenheid van de algemene staking op 18 oktober. De voorspelling is dat de mars door het centrum van Barcelona om vijf uur ‘s middags begint, maar om twee uur’ s middags zijn er al veel mensen rond de Jardinets zelf en aangrenzende slagaders, zoals de Diagonal of Paseo de Gracia.

Veel van de demonstranten maken gebruik van de vorige uren om een ​​broodje te eten in dezelfde straat, terwijl ze leuzen schreeuwen zoals ‘Vrijheid voor de ingevangen genomen politici’.

catalonie

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

Lees ook:  Islam's uitwissing van het joodse en christelijke erfgoed van het Midden-Oosten

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments