Leger schijt in zijn broek voor #boeren

Leger schijt in zijn broek voor #boeren

18 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Zijne majesteits pantserdivisie staat paraat!

Wat schetst onze verbazing? Het volgende bericht:

Legervoertuigen A12 weggehaald vanwege dreigende situatie

De politie kon de enorm colonne aan tractoren niet aan op de A12. De legervoertuigen die daar stonden om de trekkers tegen te houden, werden weggehaald omdat de situatie te dreigend was geworden.

Geen Catalaanse toestanden hier, zal men hebben gedacht. De boerencolonnes zwaar bewapende trekkers (geen “tractoren”) zouden het Binnenhof bestormen, maar daar stak Kabinet-69 in opdracht van de opperbevelhebber ter land, ter zee en in de lucht een stokje voor. Denk je eens in, van het één komt het ander, paleis Noordeinde, paleis Huis ten Bosch, landgoed Wassenaar, paleis-met-tankgracht Drakensteyn, allemaal duur gerenoveerd op uw kosten. Loopjochie van dienst Rutte dreigde al met standrecht – sorry – “strafrecht” en liet zijn agenten met schilden rond lopen. Met schilden? En wat nog meer? Jawel, heuse scherpschutters kwamen ten tonele. Helemaal klaar om opstandige elementen definitief het zwijgen op te leggen. Zoals eedgezworen dienstkloppers van de “koninklijke” klompenbrigade, ook wel de marechaussee tijdens het Aardappeloproer in 1917 het uitdrukten: “Met genoegen zal ik mijn spuit leegschieten op dat tuig!” Men bedoelde dus het met plezier afknallen van protesterende huismoeders, die hun hongerende kinderen niets meer te eten konden geven, terwijl de militairen schepen vol aardappelen zaten te verorberen.

Lees ook:  Fascistisch nepregering in Bolivia verleent leger en politie strafloosheid ze mogen doden wanneer ze maar willen

Maar er is in dit land geen parate brigade meer te vinden. Als de situatie “te bedreigend” dreigt te gaan worden, schijten ze in de broek, onze landsverdediging. Het leger inzetten tegen eigen volk, het is van alle tijden. Gewoon BOE!! roepen en ze gaan schaften. Terecht, je gaat eigen mensen niet doodschieten.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet boerenprotest is in de tweede fase beland. Politici als Baudet, Hiddema en Wilders buiten het momentum uit en stellen zich vierkant op achter de boerengemeenschap. Alleen Hiddema heeft vanuit een ver verleden iets met boeren. Zijn vader was overtuigd NSB’er, tot het eind toe, maar het pleit voor Theo Hiddema, dat hij op voet van oorlog leefde met zijn familie. We hebben de “redevoering” van Geert Wilders meegekregen, en het leek nergens op: “willen jullie meer of minder stikstofregels.” Hieraan kun je zien dat het boerenverzet langzaam maar zeker door de politiek wordt opgevreten. Het TNO komt tegelijkertijd met een rapport dat Nederland 3 keer zoveel stikstof exporteert, dan er binnen komt uit het buitenland. Hoe je het wendt of keert: de boeren krijgen de schuld van de bouwstop. En dus van de woningnood. En van de toekomstige golf werkloze bouwvakkers. Ze krijgen straks overal de schuld van en moeten worden “geruimd”. Orders uit Brussel.

Lees ook:  Hoe Trump Wegkomt Zonder Belasting Te Betalen

Desgevraagd zegt een onderzoeker van het RIVM in Bilthoven, dat er helemaal geen veestapel moet worden gehalveerd. In 1980 liepen er 2,7 miljoen koeien rond, nu nog 1,5 miljoen. De halvering is dus bijna voltooid. Deze onderzoeker meldde ook nog even dat het hele probleem kan worden opgelost door (1) te stoppen met krachtvoer en (2) het gebruik van kunstmest in te perken. Beiden zijn de hoofdveroorzakers van de stikstofproductie. Door schaalvergroting is de boerenstand al gedecimeerd, deels door faillissementen en koude sanering onder regie van de Boerenleenbank. In de 30-er jaren heeft de Boerenleenbank haar grootste slagen binnen kunnen halen, met dank aan de Wall Street crash.

Kortom: deze onderzoeker heeft goed naar ons geluisterd. De hele landbouw moet worden “ge-reset” , hersteld naar de toestand van 1850, doch met de kennis die we in die jaren hebben opgedaan. Dan gaat het op het platteland weer lekker ruiken. En ja, onze kaas- en melkpoederexport zal dan wellicht ook worden gehalveerd, so what? Dat kan namelijk alleen maar omdat het vanuit Brussel wordt gesubsidieerd. Ook dat zullen de boeren keihard op hun brood krijgen. Laten dus de boeren er eerst maar voor zorgen dat Nederland weer 100% zelfvoorzienend wordt.

Niet de boeren moeten in verzet, álle burgers moeten in verzet. Al was het alleen maar om de aperte misleiding van de stadhouderlijke loopjongens bloot te leggen. Want politici liegen van beroepswege, dat zouden de boeren als geen ander moeten begrijpen. Verzet dus. Tot ze opgerot zijn.

Lees ook:  Politieagenten schoten in Amerikaanse protesten toen Trump zwoer het leger binnen te halen


Comments

comments