Alle Elite en zionistische ‘projecten’ spatten  als zeepbelletjes uit elkaar

Alle Elite en zionistische ‘projecten’ spatten als zeepbelletjes uit elkaar

19 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Een nieuw tijdperk breekt aan

Allen die ooit hebben geleerd om tussen de regeltjes door te lezen zullen nu wel al op de hoogte zijn dat er iets onwaarschijnlijk staat te gebeuren. Het eeuwenoude elite project om ons allemaal slaaf te maken en de wereldheerschappij in de vorm van een NWO over te nemen is volledig aan het instorten. De VN heeft geen geld meer omdat Amerika en 64 andere landen niet langer betalen. De VN heeft nu 2 keuzes. 1) volledig ontmantelen, of 2) verhuizen en opnieuw beginnen zon- der allerlei kontneukerij en ander gat gelik!

Ook is de tijd over voor de hypocriete en huichelachtige Politieke Maffia in de EU. Het Europees Parlement werd al gewaarschuwd dat er een catastrofe kan worden verwacht. Feitelijk krijgt de Europese Politieke Maffia het deksel op de neus omdat ze veel te lang de kont van Amerika, AIPAC, ADL en andere Zionistische groeperingen en propagandakanalen hebben gekust! Want wat er LETTERLIJK staat te gebeuren is volledig duidelijk voor ieder- een die een beetje verstand heeft van strategie!

De situatie in en rondom het midden Oosten wordt teruggedraaid naar het scenario van VOOR de eerste wereldoorlog. Rusland, China en de VS onder Trump hebben al lang een pact gesloten om de wereld op een veel betere manier te gaan regeren. En het nieuwe tijdperk zal niet afhankelijk zijn van financiële slavernij, bangmakerij, dreigende oorlogen, opstanden of revoluties! Die tijd lijkt ver over te zijn.

Lees ook:  Iran waarschuwt dat Israël zal worden gebombardeerd als Trump reageert op de raketaanval op Amerikaanse bases in Irak

Een nieuw Turks rijk?

Een Turks rijk van voor de eerste wereldoorlog impliceert wel dat Israël in haar laatste maanden of jaren van bestaan is aangeland. Alle land dat ze op ongewettigde manier via oorlogsmisdaden hebben veroverd zal hen weer worden afgenomen. Natuurlijk zullen de schuldigen allemaal worden bestraft. We weten wat dat betekent, niet? Ik zal er in ieder geval geen traan om laten. De Zionistische regering van Israël heeft al laten weten indien nodig de ‘Samson option’ van stal te halen.

Ik geloof niet dat ze dit al aan hun bevolking hebben verteld omdat dit gelijk staat aan ZELFMOORD! De eerste nucleaire raket die ze zullen afvuren zal een compleet Iraans, Turks, Russisch en Chinees arsenaal van atoombommen over zich afroepen dat uitsluitend nog een diep gat zal nalaten ipv een land met de naam Israël. Oorlogsmisdadiger en massamoordenaar Bibi Netanyahu krijgt nergens nog politieke aansluiting. Niet in zijn eigen land of ergens anders in de wereld. Ook zijn tijd is op. Hij maakt zich klaar om te vluchten want er blijft voor hem niets anders over. Waar wil hij nog naar toe?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het goede, het slechte en het lelijke van Trump´s laatste Amerikaanse arbeidsaantallen

Saoedi Arabië

De economie van Saoedi Arabië is ook in elkaar aan het storten. En dat alleen omdat hun grootste geldverschaffer, oliebron Aramco, in vlammen is op gegaan. Hieruit blijkt dat Saoedi Arabië hele- maal geen overlevingsplannen heeft klaarliggen. Vergeet niet dat een groot gebied van Saoedi Arabië vroeger Turks was. En nu Saoedi Arabië niet langer de bron kan zijn om de petrodollar in leven te houden hebben ze de haat van Israël over zich heen afgeroepen. Rusland heeft al toegezegd om hen S400 raketten te willen verkopen om zich te kunnen beschermen tegen aanvallen vanuit Israël.

Het eindspel

Eindelijk is het begonnen. De top van de piramide is aan het afkalven. Een wereldomvattende financiële reset is zelfs geen maanden meer weg. We kunnen rekenen op nog enkele weken. Waarschijnlijk zal het samenvallen met de niet te stoppen BREXIT! Tegelijkertijd zal er ook iets gebeuren in Hongkong. Het lang weekend van 1 november ligt voor de hand! Maar dat zijn natuurlijk veronderstellingen. Niemand weet wanneer de reset zal gebeuren. Toch, geloof me de reset is niet meer te stoppen. De elite hebben verloren, dat is een zekere zaak! Natuurlijk zullen ze hier en daar nog wat natrappen of iets proberen te verstoren!

Lees ook:  Chris Hedges: Amerika's Doden mars

Amerika is het land met de hoogste schuldenberg. Een reset van het financiële systeem in Amerika met de naam FED, bij ons de ECB, zal een positieve overeenkomst nodig hebben met de grootste crediteurs. Voor Amerika is dit China. En China en Amerika hebben al handelsovereenkomsten getekend. De ‘handelsoorlog’ is een dooddoener. Dat is niet meer dan een welles-nietes spelletje op diplomatiek niveau. Achter de schermen is het werkelijke handjesklap al lang in kannen en kruiken.

In Amerika bestaat één vazalstaat. Californië. Is het niet opvallend dat juist daar altijd immense aangestoken bosbranden zijn? Let op. Californië is een laatste bastion van Zionisten en hun democraten. Als de militairen op een geven moment Californië innemen dan is het gedaan met de zionistische wereldoverheersing! Israël is al voor een groot gedeelte lam geslagen!

Nieuwe Technologieën

De Amerikaanse luchtmacht laat steeds meer nieuwe ‘UFO’ technieken en patenten lekken. Op dit moment hebben ze een patent voor een Compacte Fusie Reactor de wereld ingestuurd. In de toe-komst zal blijken hoe voornaam zilver gaat worden om al deze nieuwe technologieën te kunnen bouwen. Waarschijnlijk zal zilver zelfs duurder worden dan goud!

Enfin, dat is ook een veronderstelling. We zullen zien wat de (nabije) toekomst zal brengen!Comments

comments