Chaos in Catalonië: onafhankelijkheidsleiders 13 jaar lang opsluiten – wat kan er misgaan?

Chaos in Catalonië: onafhankelijkheidsleiders 13 jaar lang opsluiten – wat kan er misgaan?

19 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Dus hoe goed is de beslissing om negen senioren uit de onafhankelijkheidsbeweging van Catalonië op te sluiten, Welnu, de protestvuren die in de straten van Barcelona branden, vertellen je alles wat je moet weten.

De woede werd grotendeels gestookt omdat de gevangenisstraffen tussen de negen en 13 jaar lagen, wat gezien de misdaden als extreem hard werd gezien. Het daaruit voortvloeiende geweld is zo slecht geweest, ze hebben zelfs de grootste voetbalwedstrijd van Spanje, de El Clasico, moeten verplaatsen, waar de regering Real Madrid opneemt tegen de vrijheidsstrijders van Barcelona.

ICYMI werpt een blik op de chaos in Catalonië.Comments

comments