Groene Energie?  Wees realistisch en doe het rekenwerk een keer

Groene Energie? Wees realistisch en doe het rekenwerk een keer

19 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Al maandenlang ben ik gegevens aan het verzamelen om alle groene klimaatterroristen aan te tonen dat hetgeen zij willen nooit gehaald kan worden tegen 2050 en dat er van ze levensdagen geen elektriciteitsproductie genoeg gaat zijn om de huidige brandstoffen te vervangen. (Ik neem het woordje fossiel niet in de mond omdat fossiele brandstof een LEUGEN is. Een Rockefeller leugen, zoals er zoveel rondzwerven in de wereld! De huidige ‘GENEESKUNDE’ is er óók zo één!)

Wind, zon en alternatieve energiebronnen zijn DE bronnen die ik graag wil gebruiken maar ze zijn niet capabel op dit moment om aangewend te worden om ons te redden als het daar op aan gaat komen. Je kunt de oliemaatschappijen nog helemaal niet buitenspel zetten, hoe graag iedereen dat ook zou doen. Daarbij hebben we de infrastructuur niet om alle elektriciteit voor de toekomst te kunnen transporteren. Beseft u nog niet dat alles wat de groenen SCANDEREN onhaalbaar is? Ik zal u de drie redenen noemen. Rekenwerk – Menselijk gedrag – Tijd, grootschaligheid en kosten!

Het Rekenwerk

Laat ons zeggen dat al onze gezinnen, auto’s en bedrijven tegen 2050 volledig zullen moeten draaien op vernieuwbare energie, de natte droom van alle klimaatterroristen, niet? We gaan nu rekenen in Mtoe (millioen ton equivalent van olie) dat converteert steenkool, olie en gas naar groene energie. Een miljoen ton olie is dus 1 Mtoe, dat is duidelijk! En er is een hoop steenkool dat ook dezelfde energie heeft als Mtoe. En dat zelfde geldt ook voor natuurlijk gas!

In 2018 consumeerde de wereld 11.743 Mtoe steenkool, olie en gas. Dat leverde de natuur 33,7 miljard ton COop in emissies. Als deze emissies naar het beloofde net-0 COuitstoot moet worden gebracht dan moeten we alleen al dit jaar nog vlug even 12.000 Mtoe energie omzetten in COneutrale energie of deze energie NIET GEBRUIKEN! Maar laten we even uitgaan van deze cijfers en onze CASE opbouwen!

We hebben al om te beginnen 2,4 mammoettankers nodig die allen 3.000.000 vaten olie kunnen bevatten om 1 Mtoe te transporteren. Een snel rekensommetje geeft dan weer dat men 30.0000 van deze tankers nodig heeft om 12.000 Mtoe te vervoeren. Allen aan een ketting gelegd neus aan staart geeft dit een lengte van een slordige 11.000 kilometer. Kunt u zich nu al een beeld maken hoeveel ENERGIE de wereld werkelijk nodig heeft om op dit moment te kunnen blijven bestaan in de vorm die we gewend zijn?

Alleen al om deze 12.000 Mtoe te vervangen tegen 2050 is schier onbegonnen werk. Laat ons eens verder zien. We hebben nog een slordige 11.000 dagen over tot het jaar 2050. Wat wil dat zeggen in cijfers en benodigdheden om deze 12.000 Mtoe van 2019 te vervangen met een looptijd tot 2050?

Hiervoor moet je per dag 1 Mtoe COvrije energie meer gaan produceren en daar is infrastructuur voor nodig. Alle dagen doorwerken, ook op zondagen en tijdens vakanties! Daarbij komt dan dat je ook alle elektriciteitscentrales die nu vuile energie produceren moet gaan afbreken en vervangen door groene energiecentrales. Ook onze infrastructuur in onze huizen en auto’s zal volledig moeten worden aangepast omdat alles is gebaseerd op normale brandstoffen.

We gaan dus verder met ons rekensommetje. Alle 2 dagen zullen we dus 3 nieuwe kerncentrales moeten bouwen. Maar laat ons eerlijk zijn kerncentrales zijn wel COneutraal maar het afval is nog 750 miljoen jaar giftig voor alles in de omgeving. Dat is dus niet echt een alternatief.

Lees ook:  Klimaatkampioenen van EU leggen enkele meters af met vloot wagens

Verder zullen er elke dag 1500 windmolens moeten worden opgetrokken om de steeds hogere af- name voor ‘groene’ energie te kunnen leveren. Ook dat zie ik nog niet gebeuren, u wel?

Zelfs als elke politieke idioot achter dit plan zou staan dan is het ONBEGONNEN werk! Om dit artikel te schrijven, na het verzamelen van alle data, heb ik 4 dagen nodig gehad. Weet u wat dat wil zeggen? Dat we al zeker 6 kerncentrales achterstaan. We zullen toch een tandje bij moeten gaan steken of niet? Met alleen maar ouwenelen en papiertjes ondertekenen, wat dikwijls het zwaarste werk is voor onze leugenachtige politici, gaan we er niet komen.

Menselijk Gedrag

Er is geen echte ‘we gaan ervoor’ schwung te vinden onder de mensheid en daarom zal de transitie naar alternatieve energie ook nooit gebeuren. Het is niet voor niets dat ook de globalisering to- taal is mislukt voor de ELITE MAFFIA. Al hun banken storten in elkaar en ook de zever over alternatieve energie zal een stille dood sterven, geloof me. Als de meerderheid van het volk niet meewil, dan zal het NOOIT gebeuren!

Daarbij. Kijk een keer rond. Mensen willen niets opofferen voor de ‘goede’ zaak! Vooral omdat mensen zoals ik bijvoorbeeld, voor zichzelf kunnen denken en de meesten die klakkeloos achter hun debiele politici blijven lopen volledig gehersenspoeld zijn door hun kijkkast en artikels van riooljournalisten die omgekocht zijn door de ELITE MAFFIA en hun inlichtingendiensten! Alles wat de mens echt van de stoel kan krijgen moet biologisch verwant zijn. De rest is teveel!

Als mensen collectief achter iets komen te staan, ja dan gaat het lukken. Er zijn in de geschiedenis genoeg bewijzen te vinden. Maar de meeste mensen beseffen heus wel dat ze met de COonzin fei- telijk alleen maar weer een keer bestolen worden, hoewel ze niet exact weten hoe het spel wordt ge- speeld door politieke- en elite maffia!

Daarbij zijn veel te veel volkeren volledig verdeeld onder elkaar en kunnen politici en hun bazen uit de Elite Maffia wel fluiten naar eenheid. De verdeel en heers politiek heeft het volk verdeeld in vele verschillende splintergroepen. De Gele vesten hebben uiteindelijk de ELITE MAFFIA hun kop gekost. Het is niet omdat HOERNALISTEN er niet over MOGEN schrijven dat deze wereldopstand van burgers tegen hun Politieke Maffia en de Elite Maffia niet bestaat!

Om naar alternatieve energie over te schakelen is een complete samenwerking van alle bevolkingen nodig. Kijk een keer naar de voornaamste landen in de EU. Denkt u echt dat de versplinterde bevolkingen van het VK, Frankrijk en Duitsland een eenheid gaan vormen om zich OPNIEUW en nog meer te laten bestelen door de ELITE MAFFIA en hun nieuwe PONZISCHANDAAL? En wat denkt u van het meest energie verbruikende land ter wereld, AMERIKA? Zal dit echt voor alternatieve energie gaan? Zeker niet onder Trump en die zal verkozen worden voor de volgende 4 jaar!

Misschien moeten de politieke idiote gatlikkers van de ELITE MAFFIA en hun domme achterban zo af en toe eens om advies vragen bij antropologen. Ze zouden zulke bokken niet schieten. Ik zei dat al 8 jaar geleden tegen mijn laatste baas. Als je naar Azië gaat dan is dat de doodsteek voor de financiële industrie in de rest van de wereld. Ik heb spijtig genoeg gelijk gehad! Ik werd gesommeerd te zwijgen en dat ging op een zeer specifieke ‘politieke’ manier. ‘Als je het niet eens bent met het beleid dan ben je altijd nog vrij om te gaan!’ Weggaan? Als je tegen de 60 loopt in een hypocriete bananenrepubliek zoals België waar niemand nog iemand aanneemt als de persoon ouder is dan 45 jaar en waar de politieke maffia zichtbaar de kont neukt van de Elite Financiële Maffia, wat denken die oplichters? Ik heb gewoon mijn tijd uitgedaan totdat ze me, verplicht, met prépensioen hebben gestuurd. FTS. (Fuck The System) dat is feitelijk wat ze vragen van mensen zoals ik. Afgedankt omdat de ELITE MAFFIA hun klotenspelletjes mislukken. Dit is het voorbeeld waarom de TOTALE GLOBALISERING is mislukt; en dat is exact dezelfde reden waarom de COonzin en de gang naar alternatieve energiebronnen TOTAAL zal MISLUKKEN. Mensen zijn verdeeld. Je kunt mensen niet afdanken als een oude versleten dweil. Ik durf in ieder geval mijn eigen naam te ge- bruiken om mijn onmin te uiten. En ik doe dat ook! Je kunt niemand ongestraft blijven beliegen!

Lees ook:  Open brief aan Greta Thunberg: We zullen niet langer beledigd zijn!

Tijd, grootschaligheid en kosten

Laat ons een keer aannemen dat we er allemaal voor gaan. We gaan 3 kerncentrales bouwen per dag. Wat wordt er nu belangrijk, denkt u?

1.Wat zijn de kosten en wie gaat dat betalen?

2.Hebben we genoeg mensen die geschoold zijn om dit soort werk te doen?

3.Zelfs als deze centrales op een gegeven moment draaien is er dan genoeg uranium op aarde om ze draaiende te houden? Vergeet niet dat je bijna 17.000 kerncentrales nodig gaat heb- ben.

Wat denkt u dat het antwoord gaat zijn? Nee, dat is niet mogelijk. Het is niet te verwezenlijken.

En als u zeker wilt weten waarom niet? Dan is hier het antwoord.

Er is net genoeg uranium om de bestaande 400 kerncentrales in de nabije toekomst nog voor 90 jaar draaiende te houden!

En daarbij kost het ontzettend veel extra COom alles te bouwen, te ontginnen, materialen voor de bouw te produceren, alles te installeren en te onderhouden.

Op dit moment bestaat er geen enkel zonnepaneel of windmolen op aarde welke zijn geproduceerd met gebruik van alternatieve energie! Dus, ook hier is het duidelijk dat het ondanks alle door groe- nen geproduceerde zever en uitgevoerde druk, ONMOGELIJK blijkt om het te realiseren.

Conclusie

Als we het rekenwerk, menselijk gedrag en kosten op een rijtje zetten is het voor iedereen wel duidelijk dat we de eerste 100 jaar niet echt voor alternatieve energiebronnen zullen gaan. Of universiteiten moeten hun trots en vooral hun ‘kennis’ eens laten varen en een serieus onderzoek naar de JOE CELL beginnen. Ik heb dat zien werken en het zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen COvrije energie kan maken met een generator en elke auto vrij simpel kan worden omgebouwd om COneutraal en totaal onafhankelijk van oliemaatschappijen kan rond tuffen. Hiervoor maakt het niet uit of het om een benzine- of een dieselmotor gaat! Rothschild zijn GEFbank zou het onderzoek kunnen betalen ipv allerlei ‘Public’ Relationsgezeik over COte bekostigen!

Zoiets kunnen we alleen voor elkaar krijgen als ALLE POLITIEKE- en ELITE MAFFIA buiten spel worden gezet. Want zolang zij aan de macht zijn zullen we dit soort vrijheid nooit bekomen.

Lees ook:  Extinction Rebellion: 'terreurdreiging' is een wake-up call voor hoe de staat omgaat met milieuactivisme

Veronderstel. Complete vrijheid van alle energiebronnen omdat we niet langer afhankelijk zijn van elektriciteit, benzine of gas. We maken allemaal onze eigen energie en zoveel als we willen of nodig hebben. Dan hebben we niemand of niets meer nodig. Dan zijn we TOTAAL vrij!

De Joe Cell bestaat al bijna 40 jaar. Waarom is die nog niet in productie genomen? Waarom worden alle bedrijven die deze cellen in het verleden hebben gemaakt gesloten of wordt hen het vuur aan de schenen gelegd om hiermee te stoppen? En niet alleen in Nederland. Ook in Frankrijk, Duits- land, Engeland en België zijn bedrijven gesloten of gedwongen gestopt met de productie van deze cellen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments