Tulsi Gabbard zeg de waarheid op nationale tv … US Regime-Change Wars

Tulsi Gabbard zeg de waarheid op nationale tv … US Regime-Change Wars

19 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Geen wonder dat de bazen van de Democratische Partij en de reguliere media proberen president Tulsi Gabbard te begraven. Ze is de enige kandidaat, misschien de enige politicus in de VS, die het Amerikaanse publiek precies vertelt wat ze moeten weten over wat hun regering en militairen echt van plan zijn: vechten tegen illegale oorlogen voor regime-verandering en opstarten, sponsoren van terroristen met dat doel.

Het werd niet veel duidelijker noch explicieter dan toen Gabbard deze week het Democratische tv-debat op gang bracht. Het werd aangekondigd als het grootste presidentiële debat ooit op televisie, en de vertegenwoordiger van Hawaii vertelde de natie wat prime-time thuiswaarheden:

“Donald Trump heeft bloed van de Koerden aan zijn handen, maar dat geldt ook voor veel van de politici in ons land van beide partijen die deze voortdurende regime-change oorlog in Syrië hebben ondersteund die in 2011 is begonnen … samen met velen in de reguliere media die kampioen en cheer-leading deze regime-change oorlog. “

De 38-jarige militaire veteraan ging vervolgens aan de kaak stellen hoe de VS Al Qaida-terroristen hebben gesponsord voor hun doel om de regering in Damascus omver te werpen.

Het was een opmerkelijk vernietigende beoordeling van het Amerikaanse beleid in Syrië en elders in het Midden-Oosten. En het was zeker niet de eerste keer dat Gabbard tegenover het Amerikaanse volk stond tegenover de brutaliteit en criminaliteit van de zogenaamde ‘interventies’ van Washington.

De andere 11 Democratische kandidaten op het podium tijdens het tv-debat keken agog na de verwoestende en kalm afgelegde verklaring van Gabbard. Alle anderen hebben het valse verhaal gegeven dat Amerikaanse troepen in Syrië zijn om “terrorisme te bestrijden”. Ze betreuren de aankondiging van Trump vorige week om Amerikaanse troepen uit Noordoost-Syrië terug te trekken, omdat ze zeggen dat het de strijd tegen de Islamitische Staat (IS of ISIS) en andere gelieerde Al Qaida-landen zal ondermijnen. Ze veroordelen ook Trump voor het “verraden van Koerdische bondgenoten” door zijn gedeeltelijke terugtrekking van de troepen.

President Donald Trump spreekt over “eindeloze oorlogen beëindigen” en “onze troepen naar huis brengen”. Maar hij baseert zijn opvattingen nog steeds op een geloofwaardige overtuiging dat de VS onder zijn toezicht “ISIS 100 procent versloeg”. Op die manier deelt hij in wezen dezelfde oubollige opvatting als de Democraten en media dat Amerika voorgoed een kracht is, dat het de “goede jongens zijn die witte hoeden dragen die de zonsondergang tegemoet rijden”.

Aan de andere kant staat Gabbard alleen om het Amerikaanse volk de duidelijke en vreselijke waarheid te vertellen. Amerikaans beleid is het fundamentele probleem. Het beëindigen van zijn regime-change oorlog in Syrië en elders en het beëindigen van zijn duivelse samenspanning met terreurgroepen is de manier om vrede te brengen in het Midden-Oosten en om gewone Amerikanen te redden van de economische ramp van spiraalvormige oorlogsschulden. Amerikaanse burgers moeten de waarheid weten over de gruwel die hun regering, leger, media en politici niet alleen hebben toegebracht aan landen in het Midden-Oosten, maar ook aan de gruwelijke boemeranggevolgen van dit criminele beleid op het leven en het levensonderhoud van gewone Amerikanen, waaronder miljoenen veteranen vernietigd door verwondingen, trauma, zelfmoord en drugsmisbruik.

Lees ook:  De realiteit overtroeft trendy overtuigingen over immigratie

Na het tv-debat deze week lijkt het erop dat Gabbard de populaire stemming heeft gewonnen met haar waarheid vertellen. Uit een grote online peiling van het Drudge-rapport bleek dat ze een mars naar alle andere kandidaten had gestolen en daarmee goedkeuring had gekregen van bijna 40 procent van de kiezers. Topkandidaten Elizabeth Warren, Bernie Sanders en Joe Biden liepen achter met 7 procent of minder.

Gabbard heeft duidelijk een diepe snaar geraakt bij het Amerikaanse publiek in haar eerlijke weergave van Amerikaanse oorlogen.

Ondanks haar verpletterende uiteenzetting en schijnbare waardering door het publiek, probeerden de meeste reguliere media haar te begraven na het tv-debat. Verkooppunten zoals Vox en CNN verklaarden dat Warren de winnaar was van het debat, waarvan de gesprekspunten voornamelijk over binnenlandse beleidskwesties gingen. Net als de andere kandidaten, pleit Warren voor het propaganda-verhaal van de Amerikaanse strijdkrachten die ‘terrorisme bestrijden’. Vox beschreef Gabbard zelfs als ‘een loser’ in het debat en beweerde dat ze ‘overduidelijk valse’ verklaringen had afgelegd over de rol van de VS in Syrië.

Andere reguliere nieuwsuitzendingen kozen ervoor om de rapportage over de vernietiging van de officiële propaganda over Amerikaanse oorlogen door Gabbard te negeren. Eerder deze week hebben CNN en de New York Times haar gesmeerd als een “Russische aanwinst” en een “apologe voor Assad”, verwijzend naar een bezoek dat ze in 2017 aan Syrië bracht, toen ze gesprekken voerde met president Assad.

Het Democratisch Nationaal Comité beweert dat Gabbard onvoldoende ondersteuning heeft bij peilingen die het waardig acht om in aanmerking te komen voor het volgende tv-debat in november.

Internationale evenementen bewijzen echter het recht van de Hawaii-vertegenwoordiger. Amerikaanse troepen hebben, net als andere NAVO-strijdkrachten, illegaal Syrisch grondgebied bezet. Ze hebben geen mandaat van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. De terugtrekking van Amerikaanse troepen door Trump heeft een vacuüm gecreëerd in het noordoosten van Syrië waarin het Syrische Arabische leger snel op weg is om het grondgebied terug te vorderen dat door de VS gesteunde Koerdische jagers de afgelopen vijf jaar de facto hadden geannexeerd. Verschillende rapporten tonen aan dat de lokale bevolking met vreugde de komst van het Syrische leger verwelkomt. De scènes doen denken aan toen Syrische en Russische troepen Aleppo en andere steden bevrijdden die eerder waren belegerd door terreurgroepen.

De Amerikaanse oorlogsmachine moet Syrië verlaten om de vrede in dat door oorlog verscheurde land te herstellen. Niet omdat “ze ISIS 100 procent hebben verslagen”, zoals Trump verwaand zou beweren, noch omdat “we de Koerden verraden in de strijd tegen het terrorisme”, zoals de meeste Democraten en Amerikaanse media beledigend beweren.

Er zal vrede komen in Syrië en het Midden-Oosten wanneer Washington eindelijk zijn oorlogen tegen criminele regimes en zijn steun voor terroristische proxy’s beëindigt. Tulsi Gabbard lijkt de enige politicus te zijn met de intelligentie en integriteit om Amerikanen de waarheid te vertellen.Lees ook:  Duitsland waarschuwt de VS voor het opleggen van sancties aan Nord Stream 2, zegt dat geen enkel land het recht heeft om zijn energiebeleid te 'dicteren'

Comments

comments