#Boerenprotest helemaal terecht: Staatsbezoek India had voorrang voor de in stilzwijgen koning Willem-Alexander en dure jurk #Maxima

#Boerenprotest helemaal terecht: Staatsbezoek India had voorrang voor de in stilzwijgen koning Willem-Alexander en dure jurk #Maxima

20 oktober 2019 3 Door Indignatie redactie

Koning Willem-Alexander is met Máxima die overal de aandacht op zichzelf weten te vestigen, op staatsbezoek in India. Maxima die zich drie keer per dag in een andere jurk hijst van minimaal 10.000 eurootjes waar de domme Maxima fans van smullen. een speciale item in alle belangrijke nieuwskanalen over die rode baard en hoe mooi die staat (wat een bullshit!)- Ze genieten daar van staatsbanket, rondleidingen, boottochten enz. enz. Ruim 7 duizend km weg van de stikstof-crisis waar alleen de Nederlandse boer de schuld van krijgt. De Oranjes laten de boeren compleet vallen, ook hun oranjevriend minister-president Mark Rutte laat verstek gaan. Ze moeten zich diep schamen.

Waarom legt de regering de schuld alleen bij de boeren?

Stikstof slaat neer op de bodem door uitstoot van stikstofoxiden en ammoniak. Stikstofoxiden worden uitgestoten door verkeer/industrie bij de verbranding van fossiele brandstoffen. Ammoniak komt hoofdzakelijk vrij in de landbouwsector, o.a. uit stallen en verdamping uit mest. Zo´n 45% van de stikstof-uitstoot, althans dat beweert men, komt voor rekening van de landbouw. Maar het gebruikte rekenmodel klopt niet, de uitstoot van vliegtuigen, de grootste stikstofuitstoter van ons land met 5 miljoen kilo stikstof-uitstoot per jaar wordt namelijk niet meegerekend.

En dan is er nog de stikstofuitstoot vanuit Rioolwater Zuiverings Installaties (RWZI´s) die ook niet worden meegerekend. Als dat rioolwater van 17 miljoen poepende en pissende Nederlanders is gezuiverd, wordt het geloosd op rivieren en kanalen. Maar de hoeveelheid stikstof daarin is dan nog zo´n 14%. Daar zou Willem-Alexander met de minister-president tijdens hun wekelijkse overleg het over moeten hebben. Maar de koning snapt het niet, hij is opgeleid als historicus. Dat watermanagement dat hij ooit deed was hem als pr-advies door zijn vader prins Claus meegegeven.

Lees ook:  Het landverraad en dubbelspel van koningin Maxima uit naam van de VN betaald door de Nederlanders

En wat dacht u van de niet meegerekende giga-stikstofuitstoot van bijna 40.000 zeeschepen die de Nederlandse havens bezoeken.

Maar ja, deze koning-koopman Willem-Alexander is met heel andere dingen bezig. In India volgden in zijn kielzog ruim 150 Nederlandse ondernemers waarvan inmiddels bekend is dat zij zonder de Oranjes erbij precies hetzelfde handelsresultaat hadden bereikt. De koning kijkt de handelskant op en is alleen maar uit op macht, geld en status.

koning

Vreemde opmerking: Ontzettend boeiend 

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOp de laatste dag van het Indiase staatsbezoek vatte Willem-Alexander het bezoek als volgt samen: ….. grote bedrijven, multinationals, extreme rijkdom, in de hele wereld actief, aan de andere kant ook extreme armoede nog, laaggeletterdheid, kindbruiden, allerlei andere problemen die hier nog plaatsvinden. Dat samen in een groot land, dat maakt het land zo ontzettend boeiend en dynamisch´.

Waarom vindt hij extreme rijkdom naast extreme armoede en kindbruiden ontzettend boeiend en dynamisch? Snapt u hem nog?

Te late en achterlijke reactie Willem-Alexander

Pas vrijdag 18-10-2019 gaf de koning Willem-Alexander direct na het staatsbezoek in India, een slotreactie bij het NOS-journaal en haakte in op het stikstofdebacle. Hij kwam met een te late en vreemde reactie en vindt het een hele grote uitdaging die we als hele samenleving moeten oplossen. Het is volgens hem niet een probleem voor de agrariërs maar een probleem voor heel Nederland, dat we als samenleving samen moeten oplossen.

Lees ook:  #trotsopdeboer #boeren #boerenprotest Tractoren door afzetting gebroken, politie waarschuwt boeren

De actievoerende boeren hebben natuurlijk niks aan zo´n nietszeggende reactie van koning Willem-Alexander. Want niemand zit toch te wachten dat boerenbedrijven gaan sluiten. Boeren onderhouden het mooie Nederlandse landschap, daar zijn we trots op. Alle boeren worden daarvoor bij deze bedankt maar Willem-Alexander wordt niet-bedankt !!!.

Met peperdure nieuwe Boeing 737 BBJ naar staatsbezoek India

Koning Willem-Alexander en Máxima zijn met het nieuwe regeringsvliegtuig, een Boeing 737 BBJ (Boeing Business Jet), reg. nr PH-GOV voor een staatsbezoek van 14 t/m 18 oktober gisteren naar India gevlogen. Het vliegtuig waarmee nu voor het eerst officieel wordt gevlogen, kost de belastingbetaler € 93,7 miljoen maar er is met geen woord over gerept. Ongewoon stilletjes -bijna gluiperig- zijn de Oranjes ermee vertrokken met Willem-Alexander als hobby-piloot in de cockpit.

In 2020 mag de Willem-Alexander € 433.200 aan vliegreizen besteden met deze Boeing. Maar daarnaast ook nog voor € 286.000 aan inhuur civiele vliegtuigen, € 25.000 aan inhuur heli´s en nog eens € 65.000 voor de inzet Gulfstream KLu (Koninklijke Luchtmacht).

Bezoeken de Oranjes in India ook de kastelozen die ‘onaanraakbaren’ worden genoemd. ´t Zal wel niet, het gaat de Oranjes toch alleen maar om contacten van projecten waaraan wat te verdienen valt, koning-koopman is op pad.

Lees ook:  Vechten voor koloniale voetafdrukken: een heel Brits ding

“Zo”

 Willem-Alexander keek tijdens een bezoek aan een vies afwateringsriviertje dat onderdeel uitmaakt van het Nederlands-Indiaas zuiveringsproject ´Barapullah Drain´ naar Máxima en zei ”Zo” nadat ze de stank van opborrelend methaangas van dit afvalwater hadden opgesnoven. Willem-Alexander liep toen snel door. Tja, dit is wel wat anders dan het ´schone VN-werk´ van Máxima, klik hier. Op zichtafstand sprongen en zwommen naakte kastelozen in datzelfde water. U begrijpt het wellicht al, die kregen geen handje van de Oranjes.Comments

comments