Het bloedige spoor van terreur

Het bloedige spoor van terreur

20 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Na een wat stille periode was de terreur terug op de straten van Europa deze week.  Het geweld speelde zich af in Frankrijk, Engeland en Duitsland, maar het had ieder land in Europa kunnen treffen. Niet verrassend, maar wel schokkend. Op de verantwoordelijken komen we later terug, laten we nu eerst naar de feiten kijken.

De schaduw van de terreur liet zich voor het eerst zien, in het eerste weekeinde van oktober. In het Franse Triest was er een aanslag in het gebouw van de veiligheidspolitie. Een man die daar al 20 jaar als medewerker werkte, stak met een binnengesmokkeld mes op collega’s in. Vier politieagenten, waar onder een politieofficier, vonden de dood. De dader was een bekeerde moslim, die al enige tijd was opgevallen omdat hij weigerde om vrouwelijke collega’s een hand te geven. Ook weigerde hij om eerdere terroristische incidenten te veroordelen. Voor de politie was dit geen reden om iets tegen de man te ondernemen. Zo kon hij zijn daad rustig plannen en toeslaan. Hij werd pas gestopt toe een politieman hem in het hoofd schoot. Alles helder en duidelijk zou je zeggen.

Dat was echter voor de Franse autoriteiten niet het geval. Dagenlang bleven zij spreken over een incident waarbij 4 slachtoffers waren gevallen. Pas toen familieleden van de slachtoffers informatie aan de pers gaven, werd bekend gemaakt dat het om een islamitische aanslag ging, en dat de afdeling die zich bezig houdt met terroristische incidenten een onderzoek was begonnen. De Franse regering had tot op het hoogste niveau geprobeerd om te verbergen, dat het om een aanslag door een moslim ging. De reden voor deze doofpotpoging is nog onduidelijk. Natuurlijk is het niet prettig om te moeten erkennen dat een moslimterrorist zo lang onder de neus van de politie heeft kunnen werken, met fatale gevolgen voor 4 collega’s. Maar gelijktijdig moeten we vaststellen dat overal in Europa pogingen worden gedaan, om misdaden begaan door moslims of migranten uit het nieuws te houden.

Een zelfde beeld zagen we een paar dagen later in het Duitse Limburg. Een Syriër van begin 30 kaapte een vrachtwagen op een druk kruispunt en reed met opzet in op een rij auto’s. Zeker 9 mensen raakten gewond, verschillende ernstig. De dader kwam in 2015 met de migrantenstroom naar Duitsland, en was eerder opgevallen door crimineel gedrag. Ook had hij een meisje betast, waarvoor hij werd opgepakt, en later weer vrijgelaten. Voor dat hij de vrachtwagen kaapte probeerde hij andere voertuigen in zijn macht te brengen, maar dat mislukte. Nadat hij uiteindelijk wel een vrachtwagen te pakken kreeg, pleegde hij de aanslag in razend snel tempo, en omstanders hoorde hem in Arabisch praten. Hij gebruikte ook religieuze woorden. Genoeg bewijzen dus om aan te nemen dat het om islamistische terreur aanslag gaat.

Lees ook:  Koekje van eigen deeg:de politici die Iraniërs en Libiërs beroofden vrezen hetzelfde voor Brexit Groot-Brittannië

Maar zowel autoriteiten als de pers weigeren dit te bevestigen. Ze blijven spreken over een “vrachtwagen incident.” Net als in Frankrijk probeert men zo veel mogelijk de islam buiten aanslagen te houden. Als het dan helemaal niet anders kan wordt de aanslagpleger als psychisch gestoord neer gezet. De elite heeft de islam immers nog nodig voor de grote bevolkingsuitwisseling, dus moet schade voorkomen worden of beperkt blijven. Dat helpt de slachtoffers natuurlijk niet, maar voor de elite maakt dit geen verschil. Slachtoffers moeten geruisloos verdwijnen, en mogen geen aandacht krijgen. Hun verhaal zou immers tot de verbeelding van de bevolking kunnen spreken, wat de stemming tegen de huichelaars in politiek en pers zou kunnen richten. Dat mag natuurlijk niet, dus wordt alles netjes onder het tapijt geveegd. Europa anno 2019.

Terwijl men nog niet eens bekomen was van het incident in Limburg, diende de volgende aanslag zich aan. In Halle, in Saksen Anhalt, probeerde een antisemiet een aanslag op een synagoge te plegen, waar meer dan 50 mensen bijeen waren voor het vieren van Grote Verzoendag. De 27-jarige Duitser was bewapend met een zelfgebouwd geweer en had explosieven en granaten tot zijn beschikking. Hij kon echter de synagoge niet binnenkomen, wat een bloedbad voorkwam. In plaats hiervan schoot hij een voorbij komende vrouw van 40 dood, en vermoordde een jonge arbeider in een eethuis. Overigens waren het de veiligheidsmaatregelen van de Joodse gemeente die een ramp verhinderde. De politie arriveerde pas 10 minuten na de eerste alarmmelding. De dader vluchtte, werd uiteindelijk neergeschoten en opgepakt, en zit nu in voorarrest. Tegen de politie heeft hij gezegd dat hij een antisemiet en een racist is. Hoewel zijn motieven extreem rechts zijn, was hij geen lid van een partij of organisatie. Sterker nog; hij hield zich meer bezig met videospelletjes en gaming dan met politiek. Hij wilde zijn “skills (bekwaamheden)” testen, zoals hij live in een video stream verklaarde. In dezelfde video noemde hij zichzelf een mislukkeling omdat zijn aanslag niet was geslaagd. Tegen zijn advocaat zei hij geen neonazi te zijn. “Je hoeft geen neonazi te zijn om een antisemiet te zijn”, verklaarde hij.Het gaat hier duidelijk om een soort “Brevik-in-de-dop”, figuren die beweren het “witte ras” te willen redden, maar die eigenlijk niet veel meer zijn dan egotrippers en attentionseekers. Daarom filmen ze hun daden vaak, om zo bekend of berucht mogelijk te worden. Het resultaat is dat hij twee van zijn eigen mensen heeft vermoord. Veel achterlijker kan het eigenlijk niet. Hij had gehoopt dat de politie zijn nutteloze leven zou beëindigen, maar ook dat is niet gelukt. Dat mag hij nu helemaal zelf in de gevangenis doen. Ondanks het feit dat deze man nergens contact mee had, probeert de elite zijn daad tegen de AfD en de burgerbewegingen te gebruiken. Het komt ze goed uit met de verkiezingen in Thuringen voor de deur. Sommige zeggen dat dit allemaal wel heel toevallig is. Er zijn echter nog geen aanwijzingen voor een opgezette aanslag. Natuurlijk beschikt de elite en zijn diepe staat over mogelijkheden om zo’n actie uit te voeren, maar zonder bewijzen is speculeren zinloos. De AfD in verband brengen met een aanslag op een synagoge is overigens niets meer dan pure zwarte propaganda. De partij heeft veel joodse leden, en een eigen joodse afdeling.

Lees ook:  Verwarring

Het bovenstaande was wat terreur betreft nog niet voldoende, want in Leipzig pleegde de autonome Antifa twee brandaanslagen op bouwterreinen. Hierbij raakte niemand gewond, maar dat was meer geluk dan wijsheid. De laatste tijd zijn er steeds meer terreuraanslagen waar de autonome Antifa de verantwoordelijkheid voor heeft opgeëist. Auto’s en gebouwen zijn in brand gestoken of beschadigd. Ook waren er aanvallen op personen die de Antifa als politieke tegenstanders ziet. Onder normale omstandigheden zou de Antifa al lang tot terroristische vereniging zijn verklaard, maar net als bij de islam heeft Merkel, en dus de elite, deze schaduwachtige straatvechters nodig om het vuile werk op te knappen.

Ook in Engeland sloeg de terreur toe. Afgelopen vrijdag stak een man van 40 met een groot mes op voorbij komende mensen in, in het Arndale winkelcentrum in Manchester. Hierbij raakte 5 mensen gewond, waarvan een ernstig. De man werd door de politie getaserd, en gearresteerd. Over zijn achtergrond is nog niets bekend, maar de aanslag draagt wel alle bekende kenmerken. De man wordt nu vastgehouden onder de geestelijke gezondheidswet. Ook dat verhaaltje kennen we intussen al. Maar ook hier voor geldt dat het motief van de dader voor de slachtoffers niets uitmaakt. Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

 We hebben nu gezien hoe de terreur in de eerste helft van deze maand een bloedig spoor door Europa heeft getrokken. Het spreekt voor zich dat de daders volledig verantwoordelijk zijn voor hun misdaden. Maar daarmee is niet alles gezegd. De globalisten elite is medeverantwoordelijk voor iedere daad. Zij zijn het, die duizenden migranten, waar onder terroristen, zonder controlemaatregelen naar Europa hebben gehaald. Zij zijn het, die de islam en de autonome Antifa gebruiken om hun agenda uit te voeren. En zij zijn het, die voor een grote kloof in de maatschappij hebben gezorgd, waardoor enkele zieke geesten denken dat ze als de “grote redder” moeten optreden. Merkel, Macron, de EU, en natuurlijk Soros hebben net zo veel bloed aan de handen als de terroristen die de messen en de vuurwapens hanteren. Zij creëren de voedingsbodem voor de terreur en het geweld. Er zal een dag komen dat de volksrechtbanken zich hier mee bezig gaan houden. En die dag kan niet vroeg genoeg aanbreken.

Lees ook:  IISS Research: Europa kan zich niet zelf verdedigen zonde de VS

Tot slot nog even het volgende: individueel terrorisme heeft nog nooit tot een positieve verandering geleid. Het speelt in de kaart van politieke tegenstanders, en geeft de elite de kans om de repressie en de censuur op te voeren. Ook wij willen een andere wereld, maar dat moet werkelijkheid worden door een protestbeweging vanuit het volk op straat. Een gek met een mes of een geweer heeft hierin geen enkele bijdrage te leveren. Zij zijn nuttige idioten die worden gebruikt door onze tegenstanders, en dus een blokkade op de weg naar echte verandering. Laten we dat in gedachten houden in alles wat we doen.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments