Plasticvervuiling  DE WAARHEID olie olie olie!

Plasticvervuiling DE WAARHEID olie olie olie!

21 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Ik ben nog steeds verbolgen om het feit dat de door propaganda ontzettend dom gehouden mens alle plastic van hun net gekochte voedingswaren in de supermarkt verwijderden en in een speciaal voor deze propagandastunt vanuit de politiek neergezette container, smeten. Deze domme aan tele- visie verslaafde kudde deed exact wat de politiek wilde dat ze deden. De RIOOLHOERNALIST sprong er natuurlijk op als een bok op een haverkist!

Die paar domme mensen die zo nodig met hun bek op televisie wilden komen om hun waardeloze tot niets oplossende voorgekauwde antwoorden te geven wat betreft PLASTICVERVUILING de- den exact wat de propaganda verwachtte. Ze namen de schuld op zich en dit werd via het journaal aan iedereen gepresenteerd als een VOLKSSCHULD!

Als er nog echte journalisten zouden bestaan en zich niet zouden lenen tot propagandisten van de politieke- en elite maffia zouden ze al lang de bevolking op de hoogte hebben gesteld van hetgeen er werkelijk aan de hand is in verband met de plasticvervuiling en vooral bekend maken WIE de

ECHTE VERVUILERS ZIJN!

Er bestaat namelijk een onderzoek dat al dateert uit 2017 waar wetenschappers data analyseerden via 79 genomen monsters (stalen) van de 57 meest vervuilende rivieren ter wereld. Daaruit blijkt dat er 10 rivieren in de wereld in aanmerking komen voor 95% van de plasticberg die we in zeeën en oceanen aantreffen. Opvallend is het feit dat 8 van de 10 rivieren in Azië te vinden zijn. En dat is inclusief de rivieren Jangtsekiang en Indus. Wellicht zouden politici eens de BALLEN moeten kweken om met de WAARHEID te komen en er ginder iets aan te doen ipv hier in Europa iedereen zijn geest te verzieken met een opgelegde schuld die volledig berust op de ZOVEELSTE POLITIEKE LEUGEN! En kom dan eerst een keer met een ALTERNATIEF voor plastic zoals ik ook nog altijd wacht voor een serieus ALTERNATIEF voor olie en gas! Het lijkt erop dat de domste onder ons in de politiek zitten! Of zijn het de meest corrupte sociopaten die voor een beloofd plekje in het pluche of een dikke bijverdienste voor iedere rijke type hun broek afsteken?

Lees ook:  Olie, geld en Hezbollah: wat staat er op het spel in de protesten in Libanon?

De 10 meest vervuilende rivieren zijn deze: Jangtsekiang, Indus, Gele Rivier, Hai rivier, Nijl, Ganges, Parelrivier, Amoer rivier, Niger rivier, Mekong rivier.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenAls je de ECHTE plasticvervuilers wil aanpakken is er maar één ding te doen. Alle bedrijven VERBIEDEN om plastic in te voeren, te gebruiken als inpakmateriaal of te produceren. In ieder ge- val is het heel duidelijk dat Europa heel erg weinig heeft te maken met vervuiling van zeeën en oceanen met plastic.

De studie kun je hier downloaden. Via de studie kun je zien dat alle landen die voor 95% verant- woordelijk zijn voor de totale plasticberg ook genoemd worden. Het zijn China, Indonesië, Filipijnen, Thailand en Vietnam.

The Yangtze has been estimated in previous research to dump some 727 million pounds of plastic into the sea each year.

The Ganges River in India is responsible for even more – about 1.2 billion pounds. A combination of the, Xi, Dong, Zhujiang,

…rivers (233 million lbs per year) in China, as well as four Indonesian rivers:

the Brantas (85 million lbs annually)

Solo (71 million pounds per year)

Serayu (37 million lbs per year)

Progo (28 million lbs per year), are all large contributors…

Degenen die het meeste plastic afval dumpen zijn de landen: China, Indonesië, Filipijnen, Vietnam en Sri Lanka. Het enige westerse land dat voorkomt op de lijst binnen de 20 ergste vervuilers is, niet verbazingwekkend, AMERIKA!

Lees ook:  Beschaving in een korset

U moet goed weten dat Europa en Amerika hun afval heel goed managen. Dus, echt de plasticberg komt van genoemde landen. China als voorbeeld dumpt 2,4 miljoen ton plastic in de oceaan en dat is goed voor een totaal van 28%. Daarentegen Amerika, het land dumpt slechts 77.000 ton in de oceaan, en dat is zelfs minder dan 1%. Kunt u indenken dat de Europese landen samen hieraan nog niet eens komen? Wat is hier dan de discussie?

We zijn als EU, wat betreft plasticafval, een druppel op een gloeiende plaat. Willen die stelende bende politieke maffia ons hiervoor ook financieel stropen met nog maar een bijkomende belasting?

Zijn we met zijn allen zo ONNOZEL dat we onze LIEGENDE gangsterbende en landverraders uit de politieke maffia blijven geloven? We moeten werk maken van de ECHTE vervuilers en die zijn genoemd. Wij horen hier niet toe. En een alternatief voor plastic heb ik vanuit de politieke maffia nog niet gehoord. U wel? Zeveren kunnen ze wel, en ons bestelen ook; maar met serieuze OPLOSSINGEN komen schijnt geen enkele politieke kwast en leegloper te kunnen bedenken. Wist u trouwens dat plastic wordt gemaakt uit olie?Comments

comments