Claudia Roth (links): We moeten voor IS-terroristen zorgen en ze naar Duitsland brengen

Claudia Roth (links): We moeten voor IS-terroristen zorgen en ze naar Duitsland brengen

22 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

In een interview met Der Welt roept de vice-president van de Bondsdag Claudia Roth de federale overheid op om IS-terroristen af ​​te handelen en naar Duitsland te brengen. En de dwalende genitale wratten van de Groenen hebben meer eisen.

Als het aan Bundestag Vice President Claudia Roth ligt, worden naar verwachting in de nabije toekomst nog een paar honderd radicale moslims naar Duitsland gekomen. Omdat de politicus van de Groenen van de federale overheid eist, dat ze Duitse IS-jagers naar Duitsland brengt. Anders, volgens mevrouw Roth , zal de wereld haar uiteindelijk bevrijden en ‘verdere rampspoed veroorzaken in de regio. Of ze worden een risico voor ons. “Het is duidelijk dat de tweede optie beter is voor mevrouw Roth.

Hun verdere rechtvaardiging is pittig: Duitsland zou tenslotte van andere landen de repatriëring van hun onderdanen eisen. Originele sound Roth: »Het is een uitdrukking van ongelooflijke dubbele standaard, om te verwachten van andere landen om vluchtelingen uit Duitsland terug te nemen, maar kijk dan weg als het gaat om Duitse staatsburgers.” – Vreemd: zijn het niet de Groenen, de terugkeer van zogenaamde vluchtelingen in hun Land van herkomst ontkennen? Nu wordt verondersteld dat Duitsland zijn gecriminaliseerde burgers terugneemt. Dat is niet erg consistent, maar zeker groen.

En zo gaat het verder: Roth spreekt fel tegen de terugtrekking van de Amerikanen uit Syrië. Wat klinkt als een opmerkelijke U-bocht is eigenlijk gewoon een nieuwe laag groene dubbele standaarden. De Amerikanen moeten hun verantwoordelijkheid nemen voor wat ze in Syrië hebben gedaan. Het zou de Koerden in onzekerheid hebben gebracht en zou nu voor hun veiligheid moeten zorgen. Alsof de Koerden door de VS in gevaar waren gebracht. Blijkbaar heeft mevrouw Roth geen idee van de omstandigheden in de door Koerden bewoonde gebieden. In feite waren zij, de Koerden, lang voordat ze werden blootgesteld aan het geweld van de Turken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Five Eyes bondgenoten Bespioneren elkaar

Tot het einde consequent doordacht, zou de politicus het gebruik van grondtroepen van de Bundeswehr in Syrië eisen. Maar daar is ze nog niet klaar voor. Hierop reageerde ze verontwaardigd: “Alsof nog meer militaire interventie zou helpen!” – Wat nu? Als de wereld erop staat, antwoordt Roth met een reeks tegenvragen: “Op welke internationale rechtsgrondslag? Met welk doel? Met het oog op een verdere militaire escalatie? “- Zo gedreven in politieke krapte grijpt de groene frontvrouw alleen in:” De Verenigde Naties zijn hier het juiste kader voor. “Goed voor Roth, dat” Die Welt “slaat hier niet aan. Omdat deze oplossing meer dan eens door Rusland en Assad is geblokkeerd.

Nog absurder zijn de opmerkingen van Claudia Roth over Erdogan en zijn beleid. Ze stelt zich ook een geplande nederzetting voor van de Syriërs die in de smalle grensstrook naar Turkije zijn gevlucht. Roth en Erdogan weten niet hoe Turkije in zijn huidige staat een project van meerdere miljarden euro’s van deze omvang aankan. Maar met zo’n fantasie als een spook kan Erdogan worden gedemoniseerd. Omdat Roth zo haar werkelijke vraag kan benaderen.

Ten eerste verwacht ze dat Berlijn Ankara economische sancties oplegt als een middel om druk uit te oefenen. Dat is precies de strategie waarmee de Amerikaanse president Trump slaagde tegen de Turkse despoot. Erdogan heeft echter vrijwel niets tegen Trump in de hand.

Dingen zijn anders voor Duitsland en Europa. Erdogan zal reageren op economische sancties tegen Turkije zoals aangekondigd: “Dit zou leiden tot een nieuwe vluchtelingenbeweging richting Europa”, concludeert Die Welt. Kortom, mevrouw Roth praat nog steeds in het bos. Dan wordt de vice-president eindelijk duidelijk: “Europa heeft een humanitaire verantwoordelijkheid om te beschermen, wat we moeten en kunnen realiseren als we eindelijk de juiste koers bepalen.” En om het af te ronden: “Als Europa geloofwaardig wil zijn, moeten we afstand doen van deze illegale overeenkomst.” – Zeg: Duitsland moet nog een invasiegolf ondergaan. En alles in naam van de vermeende mensheid.Lees ook:  Amerika verliest Azië-Pacific terwijl de volledige dominantie van het spectrum blijft mislukken

Comments

comments