Terwijl Halloween nadert, zullen duizenden heksen op 25 oktober een “bindende spreuk” uitspreken over Donald Trump

Terwijl Halloween nadert, zullen duizenden heksen op 25 oktober een “bindende spreuk” uitspreken over Donald Trump

22 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Ik weet dat de kop voor veel van mijn lezers heel vreemd klinkt, maar dit gebeurt eigenlijk. Op 25 oktober om 23:59 uur zullen duizenden heksen tegelijkertijd een ritueel uitvoeren dat bedoeld is om Donald Trump te “binden”.

In tegenstelling tot een ‘vloek’ of een ‘hex’, is een ‘bindende spreuk’ niet bedoeld om schade aan te richten. In plaats daarvan hopen de heksen te voorkomen dat president Trump de Verenigde Staten schade berokkent door zijn acties, en dus geloven ze eigenlijk dat ze iets heel positiefs voor het land doen. Maar een nader onderzoek van dit ‘bindende ritueel’ onthult enkele zeer verontrustende details. Degenen die deelnemen aan het ritueel, krijgen bijvoorbeeld de opdracht om “demonen van de helse rijken” op te roepen voor hulp bij het binden van Trump …

Het ritueel vraagt ​​om het gebruik van een niet-vleiende foto van Trump, een tarotkaart, een stomp van een oranje kaars, een speld en een veer. De deelnemers roepen dan de ‘hemelse menigten, demonen van de helse rijken en geesten van de voorouders’ op om Trump te binden ‘zodat zijn kwaadaardige werken volkomen kunnen falen.’

Dus in wezen zullen er duizenden heksen over de hele wereld zijn die direct met demonen-entiteiten willen communiceren, aangezien dit ritueel op 25 oktober wordt uitgevoerd.

Veel mensen kunnen lachen om zulke capriolen, maar dat is alleen omdat ze nooit een persoonlijke ontmoeting hebben gehad met de krachten van de duisternis. We leven in een wereld waar het bovennatuurlijke gemeengoed is en de krachten van de duisternis heel, heel echt zijn.

Lees ook:  Boris Johnson het schoothondje van Trump

Dit soort dingen is niet iets waar je mee wilt rotzooien.

“Bindende spreuken” bestaan ​​al sinds de oudheid, en dit is wat de ontwikkelaar van het ritueel te zeggen heeft over dit soort spreuk …

Bindende spreuken of defixiones zijn enkele van de oudste in de historische geschiedenis en zijn bijna universeel in de magische systemen van de wereld. In dit document onderscheidt bindend, dat iemand probeert te weerhouden schade toe te brengen, zich van vloeken of hexing , wat bedoeld is om schade aan het doel (en) toe te brengen. In deze context wordt begrepen dat binding niet de potentiële negatieve terugslag van vloeken / hexing / kruising genereert, noch het karma van de caster schaadt.

Heksen begonnen dit soort spreuk op Donald Trump uit te spreken kort nadat hij werd ingewijd, maar nu Halloween eraan komt en er een onderzoek naar beschuldigingen is gestart, krijgt deze praktijk hernieuwde media-aandacht.

Volgens Vox zijn er op dit moment tot 13.000 hekserijbeoefenaars betrokken bij deze beweging …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDoucette – wat haar getrouwde naam is, niet haar wettelijke naam – is een van de ‘weerstandsheksen’, een minstens 13.000-koppige overkoepelende groep neo-heidenen op internet, Wiccans, solisten die zichzelf identificeren als ‘heksenheksen’, oude magische beoefenaars in verschillende tradities en toegewijde activisten. Sinds Trump’s inhuldiging zijn ze elke maand samengekomen met één doel: een betovering uitvoeren – gelijke delen quasi-religieus ritueel en activistische prestaties – om de president te ‘binden’ en een collectief te vormen dat bekend staat als #MagicResistance.

De spreuk, een variant op een traditionele “bindende” spreuk die in veel hedendaagse neo-heidense en andere occulte praktijken wordt aangetroffen, omvat het kanaliseren van energie om de kracht van Trump te beperken, “zodat hij volkomen faalt / dat hij geen kwaad kan doen.” (Beoefenaars hebben de optie om toe te voegen: “Je bent ontslagen.”)

Er was eens een zeldzaamheid om een ​​echte heks in Amerika tegen te komen.

Lees ook:  De nieuwe racistische aanval van Trump op Joe Biden: het tweeten van foto's van zwarte mensen

Maar in de afgelopen decennia is de belangstelling voor hekserij absoluut geëxplodeerd in de Verenigde Staten …

Van 1990 tot 2008 is het aantal personen dat Wicca beoefende, een vorm van hekserij, toegenomen van ongeveer 8.000 tot ongeveer 340.000. In 2014 was het aantal Wiccans in de Verenigde Staten misschien wel 1,5 miljoen, op basis van een Pew-enquête.

Bijna elke Halloween is verkleed als heks het nummer één kostuum voor volwassenen in de VS, en het is natuurlijk ook erg populair bij kinderen.

Bovendien is hardcore hekserij nu vaak te vinden in enkele van onze meest populaire films, tv-shows en videogames.

Ondertussen is er een gezamenlijke inspanning om verwijzingen naar Jezus Christus en het christendom zoveel mogelijk buiten het plein te houden.

Het oude druïdenfeest van de doden, bekend als “Samhain”, is uiteindelijk geëvolueerd tot de feestdag die we nu “Halloween” noemen, maar veel heksen gebruiken nog steeds de oude naam. En als je kijkt naar hun “wiel van het jaar” , zul je zien dat Samhain een van de belangrijkste dagen van het hele jaar is voor degenen die betrokken zijn bij hekserij.

Naast het betoveren van Donald Trump, zullen heksen over de hele wereld in deze tijd van het jaar andere duistere rituelen uitvoeren. Het is een seizoen waarin ze ervan overtuigd zijn dat de sluier tussen de levenden en de doden de dunste is, en dus geloven ze dat het een ideaal moment is om te communiceren met het geestenrijk .

Lees ook:  Journalist onthult hoe Guardian en New York Times Assange lieten vallen

En zoals ik hierboven heb uitgelegd, zullen op 25 oktober duizenden en duizenden heksen “demonen van de helse rijken” inschakelen om hen te helpen in hun oorlog tegen Donald Trump.

We leven in een heel vreemde wereld, en het wordt absoluut vreemder met elke dag die voorbijgaat.Comments

comments