Als Donald Trump wordt beschuldigd, zal dat een teken zijn dat de hel in Amerika los zal breken

Als Donald Trump wordt beschuldigd, zal dat een teken zijn dat de hel in Amerika los zal breken

23 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

De meeste Amerikanen realiseren het zich nog niet, maar over enkele weken zullen we getuige zijn van een van de meest kritieke momenten in de Amerikaanse geschiedenis. Op dit moment zijn de Democraten in het Huis van Afgevaardigden bezig met het opstellen van artikelen van beschuldiging, en er wordt verwacht dat er tegen het einde van dit jaar een stemming zal zijn.

ls president Trump door het Huis wordt beschuldigd, zal dat een reeks gebeurtenissen veroorzaken die niemand zal kunnen controleren, en als de Amerikaanse senaat uiteindelijk besluit Trump uit zijn ambt te verwijderen, zal de hel losbarsten in Amerika. Er zijn tientallen miljoenen zeer loyale Trump-aanhangers in dit land, en velen van hen zijn extreem gepassioneerd. Simpelweg beschuldigen van Trump zou voor velen van hen een ‘breekpunt’ zijn, en als Trump daadwerkelijk uit zijn ambt wordt gezet door een door de republikeinen gecontroleerde senaat, is het onvermijdelijk dat we een zeer angstaanjagende explosie van rechtschapen woede zouden zien, en op dat moment zou er niet veel kunnen worden gedaan om hen te kalmeren. Een groot percentage van de bevolking zou onmiddellijk alle vertrouwen verliezen dat ze ooit in ons politieke systeem hadden gehad, en helaas zou er wijdverspreide burgerlijke onrust op straat zijn.

Bovendien zou de beschuldiging van een Amerikaanse president grote schade aanrichten op Wall Street. Trump heeft gewaarschuwd dat de aandelenmarkt zou crashen, en het is waarschijnlijk dat hij daar helemaal gelijk in heeft. Natuurlijk stroomt de Amerikaanse economie nu al in een recessie, en dus zou instabiliteit op Wall Street onze economische problemen alleen maar escaleren. Het is niet moeilijk je voor te stellen dat de Amerikaanse economie zich vrij snel in een diepe recessie of zelfs een volledige depressie stort nadat Trump uit zijn ambt is ontheven. En met een totale politieke chaos in Washington, zou het moeilijk zijn om iemand ervan te overtuigen dat de dingen snel zouden veranderen.

Als de Democraten net geduldig genoeg hadden kunnen zijn om november 2020 te bereiken, zouden ze de gelegenheid hebben gehad om Trump legaal uit te stemmen.

Maar ze wilden dat niet doen, en nu gaan we een weg op die dit land uit elkaar zal scheuren.

Wat denk je dat links gaat doen als Trump niet uit zijn ambt wordt gezet en vervolgens opnieuw wint in 2020?

Onnodig te zeggen dat het een driftbui is die we nooit eerder in de Amerikaanse geschiedenis hebben gezien.

Aan de andere kant, hoe denk je dat Trump-aanhangers zullen reageren als Trump illegaal wordt afgezet en uit zijn ambt wordt gezet voordat we zelfs maar bij de verkiezingen komen?

We bevinden ons echt in een ongekend gebied, en het is heel moeilijk om te zien hoe dit verhaal goed zal eindigen.

Dit is een blik wormen die nooit had moeten worden geopend, maar er is nu geen weg meer terug. Volgens NBC News gaat het onderzoek naar beschuldigingen snel vooruit en zijn democraten van plan hun beschuldigingszaak te concentreren op het “machtsmisbruik” van Trump …

Huisdemocraten houden zich bezig met een kader voor hun beschuldigingszaak tegen president Donald Trump die zich richt op een eenvoudig “machtsmisbruik” -verhaal met betrekking tot de acties van de president tegen Oekraïne , volgens meerdere mensen die bekend zijn met de beraadslagingen.

Terwijl Democraten gesloten-deur- verklaringen blijven afleggen met kritische getuigen en zich voorbereiden om door te gaan naar de volgende fase van openbare hoorzittingen, worstelen ze over welke elementen en bewijzen ze moeten inbrengen, die weg moeten laten. Het doel is om de redenering en relevantie van eventuele beschuldigingen voor beschuldiging aan het publiek uit te leggen.

Maar kan een president daadwerkelijk worden beschuldigd van ‘machtsmisbruik’ waarbij geen specifieke wetten worden overtreden?

Als voormalig advocaat die grondwettelijk recht heeft gestudeerd, zou ik dat absoluut als ongrondwettelijk beschouwen. En het verwijderen van een president met behulp van dit soort schijn zou een buitengewoon gevaarlijk precedent scheppen.

Helaas is het momentum aan de kant van de pro-impeachment-krachten. Op vrijdag kwam er nog een andere prominente Republikein uit voor afzetting …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  DIT IS DE REDEN VAN EPSTEIN´S ZELFMOORD

Voormalig gouverneur van Ohio en 2016 Republikeinse presidentskandidaat John Kasich zei vrijdag dat hij nu de beschuldigende president Donald Trump steunt.

Kasich zei dat het White House was waarnemend stafchef Mick Mulvaney toegaf dat er een tegenprestatie was tussen de Verenigde Staten en Oekraïne die ‘me echt over de Rubicon duwde’.

Natuurlijk zouden velen kunnen beweren dat John Kasich helemaal geen echte Republikein is, en ze zouden gelijk hebben.

En uiteindelijk doet Kasich er eigenlijk niet toe. Wat er echt toe doet, is wat de Republikeinen in de Amerikaanse Senaat denken, want nadat het Huis heeft gestemd om te beschuldigen, gaan ze het lot van Trump beslissen.

De Democraten hebben slechts 47 zetels in de Senaat en er zijn 67 stemmen nodig om Trump te veroordelen, en dus lijkt de wiskunde de president te bevoordelen.

Maar er zijn slechts een paar Republikeinen in de Senaat die echt loyaal zijn aan Trump, en het kan nog steeds alle kanten op.

Uiteindelijk is het niet geruststellend om te beseffen dat een van de belangrijkste stemmen in de Senaat in handen is van “Pierre Delecto” …

Mitt Romney heeft een geheim Twitter-account dat hij gebruikte om zijn mislukte campagne voor 2012 te promoten en gebruikt nu om verslaggevers aan te spreken en politieke bewegingen te veroordelen waarmee hij het niet eens is.

Zondagavond werd door Slate onthuld dat de 72-jarige senator in Utah de naam Pierre Delecto draagt, met het handvat @ qaws9876, op zijn undercover Twitter-account dat hij weliswaar gebruikt als een ‘lurker’ op de sociale mediasite .

Als Delecto gebruikte Romney vaak de knop ‘Vind ik leuk’ om tweets tegen Trump te promoten …

Als dat niet erg genoeg is, gebruikt Romney de ‘like’-knop op zijn Pierre Delecto-account om die tweets weg te slaan die het hart van Mitt Romney doen zingen: tweets die Trump beschuldigen van zwendelige kinderen met kanker, over het oproepen van het 25e amendement om Trump van kantoor te verwijderen en Newt Gingrich aanvallen voor het beschuldigen van Bill Clinton terwijl hij zijn eigen vrouw bedriegt.

Natuurlijk hebben de Democraten meer nodig dan alleen Mitt Romney om Trump uit zijn functie te verwijderen, en zonder twijfel zijn er andere Republikeinen in de Senaat die helemaal niet van Trump houden.

GOP- strateeg Mike Murphy heeft zelfs beweerd dat er 30 senaatsrepublikeinen zijn die zouden stemmen om Trump te veroordelen als de stemming in het geheim zou worden gehouden.

Maar hoeveel van hen zijn bereid het publiekelijk te doen?

We zullen zien.

In Washington wil de elite graag mannen en vrouwen in het Congres die op de een of andere manier zijn gecompromitteerd, omdat het zoveel gemakkelijker is om hen te “overtuigen” om op een bepaalde manier te stemmen als het erop aankomt.

Uiteindelijk weet ik niet of pro-beschuldigingstroepen in staat zullen zijn om 67 stemmen te krijgen, maar als ik president Trump was zou ik nu zeker zweten.

PoliticusUSA on Twitter

Republican strategist Mike Murphy said that there are 30 Senate Republicans who would vote to convict Trump if the vote was secret. https://t.co/ss4CySLusXLees ook:  Waarom Nederland DIRECT de Europese Politieke Unie moet verlaten

Comments

comments