Dankzij beleid Merkel en VN komen steeds meer migranten per VN vliegtuig Duitsland binnen

Dankzij beleid Merkel en VN komen steeds meer migranten per VN vliegtuig Duitsland binnen

23 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

Blijkbaar heeft Europa niet genoeg geleden onder wat het best omschreven kan worden als een voortdurende invasie van voornamelijk islamitische illegale migranten uit Afrika en het Midden-Oosten die sinds 2015 bijna 2 miljoen van hen in het hart van Europa heeft gedumpt. Nu gebruikt de VN chartervluchten (waarschijnlijk gefinancierd door George Soros) om deze welvaartsafhankelijke mensen, de zogenaamde “vluchtelingen” uit Afrika, rechtstreeks naar Duitsland te brengen.

In 2018 hebben de Verenigde Naties veel landen overgehaald om het Global Migration Compact van de VN te ondertekenen – een protocol voor een beheerste migratie, dat migranten die van waar dan ook ter wereld het recht geeft om te emigreren naar waar dan ook ter wereld, en dat alle kritiek op deze massale illegale immigratie die opdoemt, verbiedt. De Verenigde Staten, Japan, Australië, Italië en verschillende Oost-Europese landen hebben deze dwaasheid, bedacht door de één-wereld globalisten om de blanke, christelijke beschaving te vervangen door de derde wereld, gelukkig niet onderschreven.

De Internationale Organisatie voor Migratie van de Verenigde Naties (IOM) heeft de ‘allereerste’ VN chartervlucht aangekondigd die Afrikaanse, voornamelijk moslims rechtstreeks naar Duitsland zal vervoeren, met extra vluchten die al gepland zijn. Afgelopen dinsdag heeft IOM Ethiopië op haar twitteraccount een videoclip geplaatst met 154 Somalische zogenaamde ‘vluchtelingen’ die aankomen op de luchthaven van Kassel in de deelstaat Hessen.

Lees ook:  EU wil in aankomende jaren miljoenen en miljoenen migranten naar ons continent halen

Het bijschrift van de tweet luidt: “Het is gebeurd! In EERSTE OOIT VN-gecharterde internationale vlucht vanuit Ethiopië vertrokken 154 vluchtelingen-wannabes vanuit Addis Abeba naar Kassel Duitsland onder het Duitse hervestigingsprogramma, “” Een tweede vlucht staat gepland voor half november met nog eens 220 vluchtelingen. “

Internationaal verbindingsbureau van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Addis Abeba, Ethiopië heeft ook een  persbericht uitgegeven waarin de eerste groep migranten wordt beschreven die worden hervestigd en het bredere schema schetst.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet persbericht luidt als volgt: “De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Ethiopië organiseerde dinsdag haar eerste internationale chartervlucht met 154 Somalische vluchtelingen die in Duitsland werden hervestigd. De groep verbleef in Jijiga en Dolo Ado vluchtelingenkampen in het zuiden van Ethiopië.

Vorig jaar, na het indienen van een verzoek om informatie bij de federale regering, ontdekte het parlementslid Leif-Erik Holm (AfD) dat bijna 30 procent van de ‘asielzoekers’ via het vliegtuig in Duitsland was aangekomen, meldt Junge Freiheit.

IOM Ethiopia on Twitter

It happened!🛫 In FIRST EVER @UNmigration international chartered flight from #Ethiopia, 154 #refugees departed from Addis Ababa to Kassel #Germany under the German #Resettlement program. A second flight is scheduled to depart mid-November with another 220 refugees. https://t.co/OAIfEdypNh

In een bijbehorend persbericht legde de IOM uit dat de migranten allemaal uit Somalië kwamen.

Lees ook:  MDMA kan helpen bij de behandeling van PTSS, maar pas op voor beweringen dat ecstasy een wondermiddel is

Als de Ethiopische ervaring van Somaliërs zoiets is als de Europese ervaring, is hun enthousiasme nauwelijks verrassend – Somaliërs zijn het meest resistent gebleken tegen integratie en het minst open voor werk van alle immigranten, met ongeveer 80% van de Somaliërs in het VK werkloos en hogere tarieven in sommige Europese landen.

Zou dit de reden kunnen zijn waarom de VN Somaliërs zo graag naar Europa sturen? Het lijdt geen twijfel dat hun plan is om de Europese beschaving te vernietigen, omdat deze het meest in staat en waarschijnlijk is om de vrijheid over totalitarisme te ondersteunen.

De Europeanen moeten worden gebroken door een enorme toestroom van radicaal verschillende en bij voorkeur lage IQ-immigranten die hen zullen overgroeien en gelukkig vermoorden.

De regeringen stellen zich graag voor dat ze in de strijd met de islam zullen winnen – maar de geschiedenis leert ons dat islamitische brutaliteit en wreedheid zelfs groter is dan die van communisten.Comments

comments