Dankzij beleid Merkel en VN komen steeds meer migranten per VN vliegtuig Duitsland binnen

Dankzij beleid Merkel en VN komen steeds meer migranten per VN vliegtuig Duitsland binnen

23 oktober 2019 1 Door Indignatie redactie

Blijkbaar heeft Europa niet genoeg geleden onder wat het best omschreven kan worden als een voortdurende invasie van voornamelijk islamitische illegale migranten uit Afrika en het Midden-Oosten die sinds 2015 bijna 2 miljoen van hen in het hart van Europa heeft gedumpt. Nu gebruikt de VN chartervluchten (waarschijnlijk gefinancierd door George Soros) om deze welvaartsafhankelijke mensen, de zogenaamde “vluchtelingen” uit Afrika, rechtstreeks naar Duitsland te brengen.

In 2018 hebben de Verenigde Naties veel landen overgehaald om het Global Migration Compact van de VN te ondertekenen – een protocol voor een beheerste migratie, dat migranten die van waar dan ook ter wereld het recht geeft om te emigreren naar waar dan ook ter wereld, en dat alle kritiek op deze massale illegale immigratie die opdoemt, verbiedt. De Verenigde Staten, Japan, Australië, Italië en verschillende Oost-Europese landen hebben deze dwaasheid, bedacht door de één-wereld globalisten om de blanke, christelijke beschaving te vervangen door de derde wereld, gelukkig niet onderschreven.

De Internationale Organisatie voor Migratie van de Verenigde Naties (IOM) heeft de ‘allereerste’ VN chartervlucht aangekondigd die Afrikaanse, voornamelijk moslims rechtstreeks naar Duitsland zal vervoeren, met extra vluchten die al gepland zijn. Afgelopen dinsdag heeft IOM Ethiopië op haar twitteraccount een videoclip geplaatst met 154 Somalische zogenaamde ‘vluchtelingen’ die aankomen op de luchthaven van Kassel in de deelstaat Hessen.

Het bijschrift van de tweet luidt: “Het is gebeurd! In EERSTE OOIT VN-gecharterde internationale vlucht vanuit Ethiopië vertrokken 154 vluchtelingen-wannabes vanuit Addis Abeba naar Kassel Duitsland onder het Duitse hervestigingsprogramma, “” Een tweede vlucht staat gepland voor half november met nog eens 220 vluchtelingen. “

Internationaal verbindingsbureau van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Addis Abeba, Ethiopië heeft ook een  persbericht uitgegeven waarin de eerste groep migranten wordt beschreven die worden hervestigd en het bredere schema schetst.

Lees ook:  Orban geeft buitenlanders de schuld voor de introductie van het coronavirus in Hongarije

Het persbericht luidt als volgt: “De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Ethiopië organiseerde dinsdag haar eerste internationale chartervlucht met 154 Somalische vluchtelingen die in Duitsland werden hervestigd. De groep verbleef in Jijiga en Dolo Ado vluchtelingenkampen in het zuiden van Ethiopië.

Vorig jaar, na het indienen van een verzoek om informatie bij de federale regering, ontdekte het parlementslid Leif-Erik Holm (AfD) dat bijna 30 procent van de ‘asielzoekers’ via het vliegtuig in Duitsland was aangekomen, meldt Junge Freiheit.

IOM Ethiopia on Twitter

It happened!🛫 In FIRST EVER @UNmigration international chartered flight from #Ethiopia, 154 #refugees departed from Addis Ababa to Kassel #Germany under the German #Resettlement program. A second flight is scheduled to depart mid-November with another 220 refugees. https://t.co/OAIfEdypNh

In een bijbehorend persbericht legde de IOM uit dat de migranten allemaal uit Somalië kwamen.

Als de Ethiopische ervaring van Somaliërs zoiets is als de Europese ervaring, is hun enthousiasme nauwelijks verrassend – Somaliërs zijn het meest resistent gebleken tegen integratie en het minst open voor werk van alle immigranten, met ongeveer 80% van de Somaliërs in het VK werkloos en hogere tarieven in sommige Europese landen.

Zou dit de reden kunnen zijn waarom de VN Somaliërs zo graag naar Europa sturen? Het lijdt geen twijfel dat hun plan is om de Europese beschaving te vernietigen, omdat deze het meest in staat en waarschijnlijk is om de vrijheid over totalitarisme te ondersteunen.

Lees ook:  In Zweden is de burgeroorlog al begonnen

De Europeanen moeten worden gebroken door een enorme toestroom van radicaal verschillende en bij voorkeur lage IQ-immigranten die hen zullen overgroeien en gelukkig vermoorden.

De regeringen stellen zich graag voor dat ze in de strijd met de islam zullen winnen – maar de geschiedenis leert ons dat islamitische brutaliteit en wreedheid zelfs groter is dan die van communisten.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

Lees ook:  Meer dan vier miljoen migranten zonder verblijfsrecht in Europa

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments