Democraten zijn op zoek naar een ‘redder’ om aan de race deel te nemen, maar zullen ze ons in plaats daarvan een duivel geven?

Democraten zijn op zoek naar een ‘redder’ om aan de race deel te nemen, maar zullen ze ons in plaats daarvan een duivel geven?

23 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Democraten worden extreem nerveus, omdat ze beginnen te beseffen dat het veld van kandidaten dat momenteel voor de Democratische nominatie werkt, buitengewoon zwak is. De campagne is bijna een jaar oud, er zijn maandelijks nationale televisie-debatten geweest en op dit moment hebben slechts drie kandidaten in het veld een kans om te winnen. Alle andere kandidaten zijn volledig geflopt en gevestigde democraten maken zich grote zorgen over de zwakke punten van de drie kandidaten die nog overeind staan. Elizabeth Warren en Bernie Sanders worden beschouwd als veel te liberaal om een ​​algemene verkiezing te winnen, en Joe Biden heeft in de peilingen gestapt en zijn fondsenwerving is absoluut verschrikkelijk. Met nog een paar maanden tot het stemmen begint,

In deze cyclus hebben meer Democraten zich kandidaat gesteld dan ooit tevoren, en in eerste instantie leek het erop dat minstens een paar van hen een aanzienlijk enthousiasme zouden genereren. Maar nu het duidelijk is dat het een driewegrace tussen Biden, Warren en Sanders is, evalueren belangrijke democratische agenten in het hele land of er andere opties zijn. Het volgende komt oorspronkelijk uit de New York Times …

Toen vorige week een half dozijn democratische donoren bijeenkwamen in het Whitby Hotel in Manhattan, begon het diner met een bespreking van de presidentskandidaten die de bijdragers leuk vonden. Maar omdat gesprekken tussen invloedrijke Democraten tegenwoordig vaak plaatsvinden, evolueerde de vergadering snel in een discussie over wie niet in de race was – maar kon worden gelokt.

Waar Democraten meer om geven dan wat dan ook, is Donald Trump verslaan in november 2020, en op dit moment zijn er ernstige twijfels over degenen die de race leiden.

Voormalig Obama-adviseur David Axelrod zei het zo …

“Met Trump opdoemen, is er oprechte bezorgdheid dat het paard waarop velen hebben gewed waarschijnlijk kreupel zullen worden en het paard dat voorop sprint is misschien niet in staat om te winnen,” zei David Axelrod, een voormalige adviseur van president Barack Obama.

Het paard dat “kreupel trekt” is natuurlijk Joe Biden. Voor het grootste deel van de race leidde hij in de peilingen, maar recent zijn zijn aantallen gedaald en zijn fondsenwerving was verschrikkelijk. Het volgende komt van Vanity Fair …

Hoewel vice-president Joe Biden misschien nog steeds koploper is in de peilingen in 2020, loopt hij jammerlijk achter op het gebied van campagnegeld. Nieuwe dinsdag ingediende campagnefinancieringen onthullen dat terwijl de 2020-kandidaat in het derde kwartaal $ 15,7 miljoen ophaalde, de campagne van Biden slechts $ 8,9 miljoen beschikbaar heeft voor het vierde kwartaal. En met de Iowa-caucussen die snel naderen in februari, beginnen zijn donoren naar verluidt nerveus te worden over oom Joe die de finish haalt.

Biden’s derde kwartaal contant geld binnenhaalt ver achter zijn collega top-tier 2020 kandidaten. Senator Bernie Sanders nam $ 25,3 miljoen op en heeft $ 33,7 miljoen contant bij de hand, terwijl senator Elizabeth Warren, de grootste rivaal van Biden in de peilingen, $ 24,7 miljoen won en $ 25,7 miljoen bij de hand had. Hoewel iets verder in de peilingen, burgemeester Pete Buttigieg was een van de beste fondsenwervers in het derde kwartaal met $ 19,2 miljoen en $ 23,4 miljoen bij de hand.

Biden’s zielige inzamelingsactie is nog een andere indicatie van het gebrek aan enthousiasme rond zijn campagne.

Lees ook:  Politieagenten dood door coronavirus in Amerikaanse steden ... wat zal er gebeuren als de wetshandhaving niet kan functioneren?

Mensen die geld geven aan campagnes doen dat meestal omdat ze echt geloven in de kandidaat waaraan ze geld geven.

Maar gedurende zijn politieke carrière heeft Biden nooit veel nationaal enthousiasme kunnen genereren, en hetzelfde geldt vandaag.

En als Biden nu echt moeite heeft om geld in te zamelen, hoe gaat hij dan in vredesnaam concurreren met de fondsenwervende machine van Trump bij de algemene verkiezingen?

Topdemocraten over de hele natie praten over deze dingen, en velen van hen zijn van plan een “redder” te vinden die hen kan redden van de potentiële ramp die ze in november 2020 opdoemen.

De afgelopen dagen zijn twee van de grootste namen die worden rondgegooid Hillary Clinton en Michael Bloomberg .

Mevrouw Clinton en meneer Bloomberg hebben de afgelopen weken allebei privé aan mensen verteld dat als ze dachten dat ze konden winnen, ze zouden overwegen om naar de primary te gaan – maar dat ze sceptisch waren, zou er een opening zijn, volgens de Democraten die met hen hebben gesproken.

Bloomberg is een interessant figuur, maar de Democraten gaan gewoon geen rijke, blanke miljardair voordragen, en dus kan hij het net zo goed vergeten.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Moord in Halle gefilmd via livestream: extreemrechtse video op het net gezet

Hillary Clinton daarentegen zou meteen de koploper worden als ze aan de race zou deelnemen, en volgens de Stamford Advocate denkt ze er ‘altijd’ aan …

Degenen in de buurt van Clinton, die spreken over de voorwaarde van anonimiteit omdat ze niet bevoegd waren om namens haar commentaar te geven, zeggen dat ze zich de afgelopen weken gerechtvaardigd heeft gevoeld omdat de politieke moeilijkheden van Trump zijn toegenomen. Dat sentiment werd deze week versterkt toen het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn onderzoek aankondigde naar e-mails die naar een privéserver werden gestuurd, een belangrijke complicatie van haar campagne in 2016, geen bewijs gevonden van opzettelijk verkeerd gebruik van gerubriceerde informatie door medewerkers van de afdeling.

“Uiteindelijk is het onwaarschijnlijk dat ze het zou doen,” zei een persoon die met haar heeft gesproken. “Maar om het zo te zeggen: het is geen nul. En denkt ze er altijd aan? Absoluut.”

Hillary Clinton is deze maand overal in de reguliere media geweest en haar is vaak gevraagd naar de race in 2020.

In reactie hierop heeft ze herhaaldelijk verklaard dat ze geen enkele van de huidige kandidaten onderschrijft, en ze heeft geweigerd de hardnekkige geruchten op te nemen dat ze zelf aan de race mag deelnemen.

Bij de laatste stop op haar ‘boekentournee’ had ze bijvoorbeeld alle gelegenheid om te zeggen dat ze niet aan het rennen was, maar in plaats daarvan leek ze de speculatie te verwelkomen …

“Het enige dat telt is dat we winnen,” vertelde Clinton Strayed. “Ik haat het om zo simplistisch te zijn. We moeten nomineren (hoesten) … de beste …

“Jij!” Riep iemand uit het publiek, met een grote glimlach en lach van Clinton.

Ze negeerde het idee niet.

“Oh mijn. Nou, bedankt, ‘zei Clinton. “Ik voel me gewoon zo sterk dat, kijk, ik wil hier gewoon een beetje meer over zeggen, want wat er nu aan de hand is met het onderzoek naar beschuldiging is geen keuze, het was een verplichting onder de Grondwet.”

Je kunt haar hier op video deze opmerkingen zien maken .

Lees ook:  Tweede rondje corona: de doodsteek voor NL-economie

En toen, op dinsdag, veroorzaakte Clinton nog meer speculatie toen ze een zeer cryptisch citaat van Beyonce op Instagram deelde …

Hillary Clinton op dinsdag schopte meer 2020 buzz na het plaatsen van een citaat van pop megastar Beyoncé over de noodzaak om de macht te nemen, het sentiment te prijzen en toe te voegen: “Beyoncé spreekt de waarheid.”

De mislukte presidentiële kandidaat heeft dinsdag het citaat van de ‘Halo’-zanger op Instagram gepost. Er stond: ‘Er is geen kracht aan u gegeven. Je moet het nemen. ‘

https://www.instagram.com/p/B37Z1DvJfwt/?utm_source=ig_embed

De functie van Clinton heeft tot nu toe meer dan 53.000 likes ontvangen, en de meeste kandidaten die momenteel in het Democratische veld zitten, zouden doden voor dat soort enthousiasme.

En toen hem tijdens een recente verschijning op PBS Newshour werd gevraagd naar een mogelijke rematch met Trump, antwoordde Clinton door te zeggen: “misschien moet er een rematch zijn – ik bedoel, uiteraard kan ik hem opnieuw verslaan” .

Dat kan natuurlijk alleen gebeuren als Trump daadwerkelijk de 2020-verkiezingen haalt. Nadat het door Democraten gecontroleerde Huis Trump heeft beschuldigd, komt er een rechtszaak in de Amerikaanse Senaat, en veel experts gaan ervan uit dat de door de Republikeinen gecontroleerde Senaat Trump zal beschermen en hem in functie zal houden.

Maar toen de Daily Caller onlangs contact opnam met alle Republikeinen in de Senaat, zeiden slechts 7 van hen dat ze stemmingen hebben uitgesloten om president Trump uit zijn functie te verwijderen.

Slechts 7 van de 53.

Ik maak me grote zorgen over wat er gaat gebeuren in de Senaat, omdat het uit het ambt nemen van Trump het hele land in een staat van chaos zou brengen .

En met onze natie in een staat van chaos, zou het de perfecte gelegenheid zijn voor de meest kwaadaardige politicus van onze generatie om naar voren te treden en de stukken op te pakken.Comments

comments