EERSTE ITALIË! “We zullen God, het land en het gezin verdedigen”, zegt de moedige vrouwelijke versie van Matteo Salvini

EERSTE ITALIË! “We zullen God, het land en het gezin verdedigen”, zegt de moedige vrouwelijke versie van Matteo Salvini

23 oktober 2019 0 Door Indignatie redactie

Terwijl hij een enorme menigte van meer dan 150.000 toesprak, leidden voormalige vice-Italiaanse premier Matteo Salvini Lega Party ( The League ) en Giorgia Meloni (Fratelli d’Itali-partij) een massale Trump-achtige pro-vrijheidswedstrijd in Rome om het op te nemen tegen Italië nieuwe radicale linkse regering onder leiding van premier Giuseppe Conte en zijn linkse coalitie van Open Grenzen immigratiebeleid.

RIAR Foundation   Meloni is de leider van de Italiaanse partij Fratelli d’Italia (gebroeders van Italië) en lid van de Italiaanse kamer van afgevaardigden. Meloni hield een gepassioneerde toespraak voor tienduizenden patriottische Italianen, van een podium tegen een enorme achtergrond met de tekst ‘Italiaanse trots’.

salvini

Meloni richtte zich op de toename van illegale immigratie in Italië die is hervat sinds Salvini werd gedwongen het ambt van minister van Binnenlandse Zaken neer te leggen:

italie

Zoals OM duidelijk maakte, staat hij bij de Europese Unie, Merkel en Macron en heeft hij zijn belofte gehouden om de immigratiepositie van Salvini om te keren, die Italië in staat stelde om ngo-mensenhandelsschepen te weigeren hun zeehavens binnen te varen. Het aantal migranten  dat in september 2019 aan de Italiaanse kust arriveert, is meer dan het dubbele van het aantal dat in september 2018 is aangekomen.

De populariteit van Salvini en Meloni en de alliantie van hun partij, League en Fratelli d’Itali , zullen Salvini waarschijnlijk weer aan de macht brengen bij de volgende verkiezingen in Italië.

Lees ook:  Claudia Roth (links): We moeten voor IS-terroristen zorgen en ze naar Duitsland brengen

Veel Italianen voelen zich niet vertegenwoordigd door de nieuwe linkse regering. Meloni en Salvini hebben toegezegd om een ​​regering voor het Italiaanse volk te creëren, niet een ” geproduceerd door Parijs en Berlijn, geboren uit een angst om de macht op te geven, zonder waardigheid en zonder idealen, met de verkeerde mensen op de verkeerde plaats .”

Het is niet verrassend dat uit een recente peiling van de krant Il Giornale op 19 september blijkt dat Salvini een verkiezing zou winnen met een aardverschuivingsmarge.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments